9.4.2012

Pääsiäinen pähkinänkuoressa

 Pääsiäisenä ollaan remppapuuhien ohella ehditty touhuta muutakin,
virpomassa käytiin tietysti kuten edellisestä postauksesta ilmenikin, mutta päiviin on mahtunut myös koristelua, munien maalausta, hyvää ruokaa sekä kyläilyä.
Oikein mukava pääsiäinen on tänäkin vuonna ollut!

Tässäpä se pähkinänkuoressa kera kuvien.
Remppahommat jatkuvat ja kaikki liikenevä vapaa-aika tuntuu menvän sen parissa, joten pahoittelut jos täällä on jonkin aikaa vähän hiljaisempaa.
Nähdään!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavan leppoisalta teidänkin pääsiäinen - remppajuttuja lukuunottamatta.. Onko nuo alimmat kuvat mustavalkoisella (ihanalla!) tapetillakin siis teiltä?? Jos on niin vau mikä muodonmuutos teidän talossa onkaan tapahtumassa!

  Mukavaa toista pääsiäispäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eivät ole meiltä, miehen siskon kotoa ne. Me tyydytään nyt vaan maalailemaan ;)

   Poista
 2. Ihanat samistelupaidat viimeisissä kuvissa :)

  Muistako oikein että teillä oli sellainen Puky-potkupyörä? Ollaan ostamassa Empulle lahjaksi sellaista, Emppu on nyt 92cm ja mietin että kumman koon otan, pienimmän vaiko sen keskikokoisen ja ajattelin kysellä mikä koko teillä on/oli ja onko edelleen sopiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on meillä, Eevi sai sen toissa jouluna lahjaksi. Nyt Eevi on n 95 cm ja tuo edelleen sopii kun nostaa satulaa ja sarvia, mutta se seuraava kokokin olisi varmasti jo hyvä eli sinuna ottaisin sen jo teille.

   Poista

Kommentit piristävät aina!