29.6.2012

Be Our Buyer: Indikidual, nununu ym

Alex&Alexassa on aina silloin tällöin Be Our Buyer kampanjoita, jolloin kaupassa myydään rajoitetun ajan heille uusia merkkejä -50% hintaan. Tänään starttasi taas uusi kampanja ja merkkeinä on mm Indikidual sekä nununu. Kokeeksi tilasin meille muutaman Indikidualin vaatteet MrsAgathan kanssa samaan tilaukseen.

Alla muutama kuva indikidualin sivuilta, tuotekuvat alex&alexasta.
Vaatteet tuntuivat hupenevan hurjaa vauhtia, toivottavasti kaupan saldot pysyivät oikeassa ja meille olisi tulossa kuvissa näkyvät banaanileggarit, banaanipaita ja alemman kuvan söpö Mr Moo tee.
Mitoituksesta itsellä ei ole kokemusta, kuulemma niukahkoa ja toivotaan että kokoarviot osuivat oikeaan.
Onko jollain kokemusta Indikidualista? Söpöjä ja mukavan näköisiä!


 Be Our Buyer kampanjaan pääset tästä.

7 kommenttia:

 1. Toivotaan tosiaan että tulee kaikki mitä sain tilaukseen mukaan! =)
  5-10 päivää menee toimituksessa sivujen mukaan. Koska olitkaan tänne päin tulossa? Toivottavasti kerkeävät siihen mennessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan!Mulla tuli viimeksi tuolta tosi nopeaa. Ollaan siellä koko ens viikko mut jos ei siihen ehdi niin mun äiti voi ne kyllä hakee sit myöhemminkin!

   Poista
  2. Hyvin sopii sekin että teidän äiti hakee. ;)

   Poista
 2. Voi, mä olen edelleen harmissani kun en ollut tajunnut liittyä tuonne listalle silloin kun Mini a Ture oli tossa kampanjassa. Kertaakaan en oo tilannut, kun ei vaan löydy mieleistä. MaTilta olisin kyllä keksinyt :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matilla oli kyllä kivoja. Ja sit kerran oli niitä nättejä balleriinoja, en muista merkkiä, mutta en sitten viitsinyt vaan yksiä kenkiä tilata kuitenkaan.

   Poista
 3. Nununun tilanneet saavat omansa, jee :D Sain meille mielestäni aika kivan tähtihaalarin :) Tuota sun tilaamaa merkkiä ajattelin sitten Lilla companysta katella vähän ajan päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma!Juu pitää katsoa kun tulevat Lilla companyyn, että löytyiskö vielä muutakin kivaa ;)

   Poista

Kommentit piristävät aina!