23.6.2012

Juhannuksena

 Aurinkoa/Uimista/Grillausta/Jätskiä/Lasten riemua/Ystävien hyvää seuraa/Mölkkyä
Mitäpä muuta sitä kaipaisikaan?


..ja seuraavana päivänä jatketaan!

10 kommenttia:

 1. Ihanan lämmintä teillä! Meillä ei oo muksut vieläkään pääseet uima-altaaseen saati rannalle :(
  Viikon satanut -eilen paistoi hetken lämpimästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin tänään ekaa kertaa rannalla, kylmää oli!

   Poista
 2. Ihanan kiireettömän näköistä juhannusta teillä on vietetty ja uima-altaaseenkin päästy:)Olen ihan haikeana kun täällä Ranskassa ei vietetä juhannusta ollenkaan. Fiilistelin kuitenkin eilen kun täällä näytettiin telkkarissa koko yö suorana lähetyksenä juna-matkaa Helsingistä Rovaniemelle. Bongasin muuten äsken että tänään on Aatun nimpparit:) Oikein iloista nimpparia päivänsankarille ja ihanaa juhannuksen jatkoa!

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, teidän pitää viettää nyt siellä ihan omaa ;) Hei mun onkin pitänyt kysyä, että onko petit bateaun vaatteet siellä paljonkin edullisempia? Osaisitko suositella jotain nettikauppaa, joka toimittaisi myös Suomeen? Itsellä ei oikein tuo ranska taivu ja haluamiani juttuja en ole enää löytänyt ainakaan brittikaupoista. Aatu kiittää nimpparionnitteluista!

   Poista
  2. Ei ne kyllä harmi vaan ole täällä paljoa jos ollenkaan edullisempia kuin muualla:( Vertailin esim. sitä sini-valkoraidallisen mekon hintaa ja jossain brittikaupassa se oli 44€ ja täällä 40€. Live-kauppojen alesta löytää kyllä usein 30%-50% halvemmalla. Tein pientä hakua noista nettikaupoista ja melkein mikään ei lähetä Ranskan ulkopuolelle. Täällä ollaan muutenkin vähän jälkijunassa nettikauppojen suhteen ja monetkaan ei lähetä ulkomaille. Yhden löysin (www.littlefashiongallery.com) mutta postarit ulkomaille oli ihan älyttömät, tyyliin jotain 15€/tuote ja valikoima oli muutenkin aika huono. Pitäisköhän perustaa joku Suomeen ranskalaisia merkkejä toimittava nettikauppa, hih:) Oon meinaan huomannut että Suomesta niitä saa aika huonosti. Joku kyseli mm. Jacadi-merkin perään.

   Terkuin, Heidi

   Poista
  3. Voi pöh!Mä tsekkasinkin tuo sun mainitseman kaupan, mutta postarit oli tosi kalliit ja kokoja ei enää olis ollut kuin parista jutusta. Hei perusta ihmeessä, olisin kuule sun vakkariasiakas ;) Mut kiitti vastauksesta!

   Poista
 3. Oikein hyvää juhannusta koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa juhannusta sinulle ja perheellesi! Asiasta toiseen, satutko Sini muistamaan milloin Pomp de Lux aloittaa -70% aletuksen? Muistaakseni talvialeissa ei mennyt kovin pitkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Muistelisin viime vuodelta, että se 70% oli jo kesäkuussa, loppupuolella? Eli ei varmaankaan kauaa enää mene!

   Poista

Kommentit piristävät aina!