12.7.2012

Kiharat ♥

 Aatun hiukset ovat kasvaneet viime aikoina ihan hurjasti.
Ja kun ilmat ovat olleet kosteita ja hiostavia, on tästä aikaisemmasta haituvahiuksesta kuoriutunut melkoinen käkkäräpää. Eevillä alkaa nyt 4 vuotiaana pikkaisen suoristumaan hiukset, mutta edelleen sivusta hiukset vetävät korkkiruuville ja elävät ihan omaa elämäänsä. Mahtanee olla ominaisuus, jota hän kiroaa isompana ;)

Tällaiset lienee odotettavissa.
Kuvassa Eevi korkkiruuveineen vähän vajaa 2-vuotiaana.
 

29 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kikkaroita! Ne on lapsilla niin suloisia, mutta tosiaan sitten vähän isompana voikin olla aika riesa pitemmissä hiuksissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!Itsellä on sellaiset taipuisat ja tietysti kääntyvät aina väärään suuntaan!

   Poista
 2. Kiharat ovat kyllä ihanat pienillä lapsilla.♥

  Näin aikuisena en niinkään arvosta sitä ominaisuutta. Mulla on siis luonnonkiharaa jota en kestä, kun sillä on niin oma tahto. ;) Suoristusrauta on siis ahkerassa käytössä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama!Ja pakko aina kuivata suihkun jälkeen, muuten niitä ei saa mitenkään!

   Poista
 3. I-HA-NAT! Meillä esikoisella ja kuopuksella on ollut 1v kiharaa / taipuisuutta, mutta ne lähtivät molemmilla ensimmäisellä hiustenleikkuukerralla :-( Mulla on itselläni ihan piikkisuorat hiukset ja olen aina kadehtinut niitä, joilla on kiharaa ja taipuisuutta luonnostaan hiuksissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olikin Eevi 3,5 vuotta luonnonkuontalossa ja nyt kesällä sitten leikattiin. Latvoista lähti ne kiekurat, mutta sivuun jäi ;)

   Poista
 4. Meidän 6.v pojalla edelleen tosi kikkura tukka jos vähäkään pitemmäksi annetaan kasvaa. Tuntuu että se iän myötä vaan kihartuu entisestään. Ollappa meidän tytöillä samanlaiset, mutta niillä ihan suorat:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehellä on kanssa kiharat jos antaa kasvaa pidemmäksi. Eipä se yleensä anna ;)

   Poista
 5. Voi ihana!

  Mun miehellä olisi ihan korkkiruuvikiharainen tukka, jos antaisi sen yhtään kasvaa. Mutta kun ei tykkää (itse) niin ei tykkää. Näyttäisi että ainakin nuorin on perinnyt isänsä hiukset, keskimmäinenkin ehkä. Miehellä alkoi meinaan vasta kouluiässä hiukset kihartua, hassua :). Olisin niin onnessani, jos edes joku tytöistä saisi sellaiset kiharat.

  t. piikkisuorat hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama täällä!Hah, miehen 2v kuvassa sillä on kunnon korkkiruuvit ;)

   Poista
 6. Ihanat kiharat niin suloiset:)

  VastaaPoista
 7. Voi miten söpöliini pellavapää! Mulla itsellä ja meidän lapsilla on myös luonnonkiharaa ja musta se on lapsilla tosi söpöä! Joskus teininä kirosin omia hiuksiani ja räpelsin suoristusraudan kanssa harva se päivä mutta nyt sitäkin on oppinut arvostamaan. Olen myös todennut että kiharat saa helpommin suoraksi kuin piikkisuoran pysymään kiharana;)

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin se varmaan on. Olen pari kertaa joskus suosristusrautaa kokeillut Eevin päähän kun ollaan juhliin menty. Yleensä vaan meno juhlissa on vissiin aika villiä ja jos vähänkin hiki tulee, niin kikkaralla ovat taas.

   Poista
 8. Ihanat kiekurat Aatullakin! :)

  Minä ootan jännityksellä tuleeko meidän epelille kans luonnonkiharat hiukset, tällä hetkellä korvan takana olevat hiukset ovat sen pituiset että hikisenä vähän jo kääntyilee, täytyy odottaa vielä hiusten kasvua :)

  Santsullahan on myös luonnonkiharat ja välillä korkkareilla, hauska jos on kaksi kikkarapäätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meilläkin Aatulla vasta ihan hiljan alkoi nuo hiukset kunnolla kasvaa ja kikkarallehan ne vetää..

   Poista
 9. Mulla on (nyt 8,5v) tytöllä luonnonkiharat hiukset, ja joskus parivuotiaana kaupassa yksikin mummeli tuli kyselemään, onko tytöllä kenties permanentti. :D

  Nyt hiukset on melkein puoleen selkään, ja kiharat on loiventuneet huomattavasti. Luonnonkiharan kyllä huomaa silti kammatessa, menee tosi herkästi takkuun ja on paksut hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sehän on aika yleistä, että 2-vuotiaille laitetaan permis :D

   Poista
 10. Aatu "rassu", meidän Oliverilla on ihan samanlaiset kikkurat -luultavasti kiroaa minut maan rakoon, kun ovat minulta perittyt. ;) Neidillä sama, huomannut helteella,kun pää hikoaa niin kiharalle menevät. =D Ihana Eevi!! Kyllä mummut ja mammat huokailee tälläisiä hiuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, voi olla, että teininä ottaa päähän noi!

   Poista
 11. Voi kuinka suloiset kiharat molemmilla ♥

  Stellallakin kihartuu hiukset. Varsinkin suihkun jälkeen ne on kunnon kikkurat :)

  P.S. Aivan ihanat noi Eevin vaatteet!

  VastaaPoista
 12. Noin söpöt kiharat sopii hyvin noin söpölle pojalle! Ihanat! :)

  VastaaPoista
 13. Ihana kikkurapää!
  Hiukan sama ilmiö täällä, tukkaa tullut vaikka kuinka ja se on ihan kiharaa varsinkin pesun jälkeen, niin söpöä :)
  Käytin vanhemman parturissa ekaa kertaa ja sai tylyn tuomion: ei ikinä ihan lyhyttä tukkaa, niin vahvat pyörteet ja rupesin tutkimaan ja nuoremmalla ihan sama juttu. No tytöille onneks pitkä sopiikin :)

  VastaaPoista
 14. ♥ ihanat!

  Meillä taistella tukkajuttujen kanssa (esikoinen) jatkuvasti. Liian lyhyt, liian ohut, liian sitä liian tätä..:/

  VastaaPoista
 15. V:n pää on ihan samanlainen kuin aatulla, miehen veljellä+mun pikkuveljellä on myös ollut kiharat, ettei ne kaukaa tuu :) kun taas kaksi muuta noista lapsista on ihan suorahiuksisia.

  VastaaPoista
 16. Voi mitkä ihanat hurmauskiehkurat molemmilla :) Mun miehellä on myös lapsena ollut ihan kiharat hiukset ja tällä hetkellä näyttää että meidän pojistakin tulis ihania pörröpäitä, mut nyt tietty vielä vasta ns.vauvahius joten saattaa vielä muuttua vaikka millaiseksi :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!