13.8.2012

Asustetaan harmaata & hurmaava hattuarvonta

 Kummallekin lapselle on tulevaa talvea varten odottamassa molo kidsin tummanharmaat toppahaalarit
ja niihin kaipasin vielä sopivia hattuja. Mielessä oli visio millaiset haluaisin ja kyselinkin NopsuPopsun Sofialta ehtisikö hän toiveet toteuttaa. Nopsu Popsun facebook sivuilta olin nimittäin huomannut, että saatavilla on myös fleechattuja talveen ja itse olen kovasti tykännyt tuplafleecestä talvihattujen materiaalina. Sofialta olen aikaisemmin tilannut hattuja useamman kerran, viimeisimpänä tilauksena juuri kevään ruusukepipo ja rusettihattu, joista kirjoittelin täällä. Olikin oikein mukava kuulla Sofialta, että blogin myötä pipotilauksia oli tullut hurjasti keväällä ja itsestä on hienoa, että kotimaisille käsityöläisille löytyy yhä kysyntää. 

NopsuPopsulla on useita eri talvihattumalleja ja hattuja saa lähes missä värissä tahansa. Myös aplikaatioita on mahdollista saada omien toiveidensa mukaisesti. Sofia muokkasi hieman yhtä malliaan toiveitteni mukaisesti ja lähetti meille nämä hatuttujen mallikappaleet testattavaksi olisiko malli sellainen kuin olin ajatellut. Olin tästä kovin kiitollinen ja lupasin ottaa hatuista muutamat kuvat tänne blogiinkin ja kertoa, että NopsuPopsun verkkokauppa aukeaa noin viikon kuluttua (päivitän tänne osoitteen heti kun kauppa on auki) ja tilauksia voi sitä ennen tehdä NopsuPopsun blogin kautta tai heidän facebook sivujensa kautta. Facebookissa on nähtävissä myös värivaihtoehdot, eri materiaalit sekä erilaiset hattumallit. Sofia on erittäin taitava toteuttamaan ideoita ja jos mielessä on jotain mitä sivuilta ei löydy, suosittelen kysymään rohkeasti! Talvihattuihin on saatavilla myös aplikoituja kaulahuiveja samoissa väreissä. Myös välikausihattuja tottakai on mahdollista edelleen tilata.

Kuvissa näkyvien tuplafeecehattujen hinta tähtiaplikaatiolla on 25e/kpl.
Aplikointeja tosiaan saa monenmoisia esimerkiksi sydämiä tai kruunuja tai vaikkapa rusetteja.
Eevin hatun pohja on hempeä vaaleanpunainen ja Aatun kirkas keltainen. Molempien hatuissa tähdet ovat tummanharmaat, vaikka kuvissa voivat näyttää mustilta.


 naamanvääntelijä

 Ja sovitettua tuli samalla nuo haalarit. Eevin polaris 110 ja Aatun pyxis 86. Uskoisin, että nappikoot talvea ajatellen. Kunnollisia sovituskuvia ei saatavilla, kuten huomaatte ;)


EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Ja nytpä sitten ostikon toiseen asiaan eli siihen hattuarvontaan!
Arvon NopsuPopsun kanssa yhden vapaavalintaisen hatun kaikkien tähän kommentoineiden lukijoiden kesken.
Hatun saa valita ihan missä värissä tai mallissa tahansa ja hattuun tulevan kuvion saa luonnollisesti myös valita itse. Arvontaan voivat osallistua kaikki, anonyymit muistakaa vain keksiä erottuva nimimerkki. Arvonta on voimassa viikon.

Arpoja on jaossa seuraavasti:
1 arpa= kommentoimalla tähän postaukseen millaisen hatun haluaisit voittaa (ei tarvitse olla loppuun asti mietitty ja voiton sattuessa kohdalle tämä ei ole sitova.) Tai kommentissa voi heittää myös toivomusta tekijälle millaisia mahdollisia uusia malleja tai kuvioita vielä kaipaisit saatavaksi mikäli niitä ei NopsuPopsun sivuilta löydy.

2 arpaa= mikäli tykkäät NopsuPopsun facebook sivuista.

Kerrothan kommentissa monellako arvalla osallistut ja ei muuta kuin onnea matkaan ;)204 kommenttia:

 1. Osallistun kahdella arvalla. Meillä olisi tarvetta vauvan syksy- tai talvipipolle.

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana! Jos voitan, haluan pojalleni talvipipon, kaikista hienoin applikaatioaihe olisi metrojuna (ja jos siitä ei saisi hienon näköistä niin tähti sitten).

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia pipoja! Minä haluaisin meille jonkun uuden fleecehatun talveen ja tällä tekijällä näytti kyllä olevan tosi kivoja malleja.

  Osallistun myös arvontaan, mutta ei ole kyllä hajuakaan minkälaisen hatun haluaisin voittaa kun en meinaa muutenkaan keksiä minkälaisia hattuja kaivattaisiin talveen, ehkä se on jokin vaaleanpunainen (sopii vähän kaikkeen) ja malliltaan sellainen jossa ei tarvitse nauhoja (ovat hankalat päiväkodissa) ehkä jokin kruunumallinen hattu tai sitten tämän mallinen hattu jollain söpöllä super tyttömäisellä aplikoinnilla. :)

  Niin ja kahdella arvalla osallistuisin, kävin tykkäämässä tästä facebookissa. :)

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Meiltähän löytyy tuo sama haalari että eiköhän mekin tähtiä haluttaisi. Tosin kiva lisä olisi jos tuon tähden saisi heijastimena, meillä täällä maalla on niin pimeää talvisin että lisäheijastimet eivät ole koskaan turhia.

  Paljonko muuten Eevi on pitkä? Kysyy hän ja miettiin jo aleaikaa ja talvea 2013-2014 :D. Hyvä miettiä kun tuleva talvi alkaa olla jo niin järjestyksessä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole hajuakaan Eevin pituudesta, mutta veikkaisin, että vähän alle metrin. Vaatteissa menee nyt 104 ja 110 koot riippuen vähän mallista..

   Poista
 5. kahdella arvalla. Kovin tarkasti en vielä tiedä millaisen ottaisin, mutta ehdottomasti talveen fleeceä asustamaan ruskeaa ticketiä ja sävy sais olla lähellä vaaleanpunaisia tepsuja:)

  VastaaPoista
 6. kahdella arvalla mukana minäkin. meille kelpaisi joku neutraalin värinen talvinen fleecepipo junan kuvalla...

  -anelia-

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana!

  Ihania hattuja. Jos onni suosii niin neidille vaaleanpunainen fleecehattu vaikkapa rusetilla talveen olisi kiva. :)

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukana! Vielä en ole varma minkälainen pipo haluttais kun ei ole vielä haalareitakaan mietitty, mutta varmaan tähtiä kumminkin :)

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana.
  Joku lämmin talvipipo olisi tarpeen :)

  VastaaPoista
 10. Ihania hattuja. Mä en vielä halua ajatella tulevaa talvea, niin en tiedä millaisen pipon haluaisin. :) Meillä on tytölle ja pojalle tulossa ruskeat haalarit, niin jotain niihin sopivaa. Tytölle varmaankin tuollainen vaaleanpunainen fleecehattu sydämellä olis tosi suloinen!

  Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 11. Olipa suloiset hattuset,
  yhdellä mukana, jos onni suosii niin eskaripojalle
  jtn hattua....
  -Humiela-

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa ehdottomasti :)
  Jos voitto osuisi kohdalle, valkkaisin poitsulle talveen jotakin, keltainen tosiaan sopii hyvin tuon Molon haalarin kanssa.

  VastaaPoista
 13. Toivon onnea yhdelle arvalle :) Varmaankin talvihattu joka sopisi ruskeaan ja vihreään pitäisi löytää :)

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa! Juuri eilen kävin meidän tyttöjen pipovarastoja läpi ja välikausipipoja on vaikka ja kuinka mutta talveksi uupuu molemmilta haalareihin sopivat myssyt. Pikaisesti katsottuna NopsuPopsulta voisi löytyä juuri passelit! :)

  VastaaPoista
 15. Kävin Facebookissa katsomassa kuvia ja tykkäämässä. Ihania! Meillä olis poika vailla talvipipoa. Noi tähdet on ihania, mutta pöllö- ja kurkkava sammakko -pipot oli kans huippuja..valinnanvaraa siis on :) Kirahvi vois olla vielä uutena ehdotuksena.

  Kahdella arvalla siis mukana.

  VastaaPoista
 16. Yhdellä arvalla mukana.
  Poikanen tarvitsisi talveen hatun, kuva on vielä mietinnässä.

  VastaaPoista
 17. Mukana kahdella arvalla :). Tytölle haluaisin vaaleanpunaisen hatun tummalla sydämellä :)

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana, ihana arvonta! :)

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana. Kruunupipo hiippa korvallisilla, fleece vuorella ja nauhoilla, kiitos :)

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla mukana, kun en käytä facebookia. Meitäkin on olemassa :)
  Tuplafleecetalvihattu tytölle, jollain ihanilla sydänjutuilla olisi toiveissa...

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana. Hatun pitäisi varmaan olla punaharmaa, koska tyttöjen tuleva vaatteet ovat sen väriset ehkä vähän sporttiset (ei siis sydämmiä). Toisaalta ne trikoiset ruttukoriste pipot olivat ihana fb.ssä...

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla mukana! Voi että, onpa hankala valita kummalle lapselle hattu tulisi, jos voitto osuisi kohdalle. Ehkä kuitenkin esikoiselle, Molon Autumn Check -haalari on vielä pipoa vailla.

  VastaaPoista
 23. Mukana yhdellä arvalla :) jos voitto osuu kohdalle, tahtoisin isommalle pojalle jonkun kivan hatun talveksi... hmmm... ei vielä hajuakaan millainen se olis :D

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana!! Tuollainen tähtipipo olisi kyllä mahtava talveksi!!
  Sinna&O.

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mukaan! Tummansininen talvihattu beigellä tähdellä tai toisinpäin on ihan pakko saada!

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana!
  Meidän pipoon tuli varmaan iso rusetti. Ehkä harmaana ja vaaleanpunainen rusetti! :)

  VastaaPoista
 27. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Talveksi on tarvetta fleecehatulle.

  Kaarina

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla. Ja tietenkin vaaleanpunainen kruunuhattu

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana! Mä vissiin ennakoin tätä, kun just eilen tutustuin NopsuPopsun FB-sivuihin ja tykkäsin niistä (kirjaimellsesti) :).

  Ihanat hatut ja asut! Meillä on huutava hattupula talveen, ja kovasti pohdin, mitä tilailla.

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla mukaan! itselle joku kiva syksyinen pipo:)

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla mukana =) nuo hatut niin <3 tulee kyllä valinnanvaikeus jos arpaonni osuu kohdalla =)

  HelmiPeppi

  VastaaPoista
 32. Arpaonnea kokeilemaan yhdellä arvalla. Valitsisin varmasti jonkinmoisen ruusukepipon taikka fleecehattua jollakin aplikoinnilla. -Tiina

  VastaaPoista
 33. Mukana yhdellä arvalla!
  Ihanat hartukuvat molemmista!:)

  VastaaPoista
 34. Hurmaava hattu kelpaisi meillekin. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla mukana ja luultavasti välikauteen valitsisin jotain arpaonnen suosiessa...

  VastaaPoista
 36. Ihania hattuja ovat kyllä. Blogista pongasin taskukaverin, sellainen voisi olla hauska pipassakin. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 37. Meillekkin pitäsisi hankkia joku kiva hattu talveksi vaaleanpunaisena, ehkä ;)

  SANNA S.

  VastaaPoista
 38. Yhdellä arvalla mukana. Aivan ihania hattuja, tähtikuvioinen voisi kotiutua meille. :)

  Päivi

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla mukana, olispa mukava saada talvinen lakki jollekkin noista neljästä rakkaasta.. :)

  VastaaPoista
 40. Mukana kahdella arvalla.
  Enskanen

  VastaaPoista
 41. Kahdella mukana! Luulisin että vaaleanpunainen valkoisella tai harmaalla tähdellä voisi olla kova sana ja sopisi useampaankin ensi talven toppaan :) Kunhan saisi ensin soviteltua jotta ovatko oikeaa kokoa... ;)

  VastaaPoista
 42. Yhdellä arvalla mukana, talvipipon ottaisin jos voittaisin!

  Sarkkeli

  VastaaPoista
 43. yhdellä arvalla mukaan! vaikea valinta! kaikki niin ihania:) kyllä se varmaa ois vaaleanpunainen kaksinkertainen fleecepipo, jollakin ihanalla aplikoinnilla ;)

  -yhden pienen prinsessan äiti-

  VastaaPoista
 44. Yhdellä arvalla mukana. Pinkki punaisella sydämellä sopisi meidän yhteen ensi talven haalariin.

  T. Elli10

  VastaaPoista
 45. Yhdellä arvalla mukana! Meillä olisi tarvetta talvihatulle, joten fleecehattu esim. sydämmellä tai rusetilla olisi ihana!
  -Heinio

  VastaaPoista
 46. YHdellä arvalla mukana.Vaaleanpunainen talvihattu jollain kivalla kuvalla sopisi meidän neidin talveen.

  5 lapsen äiti

  VastaaPoista
 47. Kahdella arvalla mukana! Talvihattua ollaan täällä myös vailla, joten joku punaiseen haalariin sopiva olisi hakusessa.

  VastaaPoista
 48. Yhdellä arvalla mukana. Ottaisin varmaan lakin samoilla väreillä kuin Eevillä, koska meilläkin on harmaa haalari valmiina. Lakissa voisi olla sydän tai rusetti, mutta liian 'lapsellinen' se ei saisi olla jotta eskarilainen kelpuuttais...

  VastaaPoista
 49. 1 arvalla mukaan! Valinnan vaikeus...ööö niin paljon kivoja, mutta talvihattu tytölle tai pojalle rusetilla tai tähdellä :)

  VastaaPoista
 50. Kahdella arvalla mukana! :)
  Fleecehattu tytölle talveen meillä ois toiveissa,joku ihanan hempeä.

  VastaaPoista
 51. Kahdella arvalla mukana :) Talvihattu on meillä mietinnän alla, musta-vaaleanpunaiseen haalariin täytyisi olla sopiva :)

  -Justiina

  VastaaPoista
 52. Pinkki polkadot-kuosinen hiippa voisi olla aika ihana :)
  -aamusauna

  VastaaPoista
 53. Niin ja 2 arpaa, anteeksi kun unohdin laittaa :)
  -aamusauna

  VastaaPoista
 54. Kahdella arvalla mukana !
  Isommalle tytölle tarvisin vielä talvihatun ja ruskean haalarin kanssa sopisi täydellisesti vaaleanpunainen hattu. Ja tähtifanina edessä olisi tietty tähti ;)

  VastaaPoista
 55. Kahdella arvalla mukana arvonnassa!

  Talveksi olisi haussa kunnon fleecepipo, joka suojaisi myös kaulaa ja niskaa.

  VastaaPoista
 56. Yksi arpa, jokintähdellinen meilläkin toiveena, koska me mennään talvi myös mololla!

  JonnaT

  VastaaPoista
 57. Yhdellä arvalla! Fleecehatut talveksi ovat kivoja, nauhamallinen on kytännöllinen 3-vuotiaalle. Pitää laittaa tilaukseen, jos nyt arpaonni osu kohdalle :)

  MarikajaElli

  VastaaPoista
 58. Ihana, uusi tuttavuus tämä NopsuPopsu. Kahdella arvalla mukana jonkinlaisen ihana talvihatun arvonnassa.

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla mukana. Mut mitäköhän mä haluaisin :) Tuo tähtihattu ainakin ois kiva ja nimenomaan keltainen poitsulle. Mallia pitäis ehkä vähän muokata ettei valuis silmille???

  VastaaPoista
 60. Kahdella arvalla mukana. Pieni automies kaipaisi harmaan sävyistä autohattua.
  Hanna ja Onni

  VastaaPoista
 61. Kahdella arvalla mukana! Pojalle talvipipoa kovasti toivoisin! Osaatko Aatun pituutta sanoa, mietin meidän pojalle kans pyxistä talveksi. Nyt pituutta 82cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, Aatu on varmaan n 78cm kun pari kk sitten oli neuvolassa 75cm. Olisikohan teille sitten jo se 92 sopiva?Voin kyllä laittaa tuon haalarin mitat jos haluat?

   Poista
  2. Kiitos, mutta tuo tieto riittää suuntaa antavaksi! Käymme varmasti ihan sovittelemassa, niin näkee kunnolla tuon eron 86 ja 92 välillä! Ajattelin, että jos olisivat olleet samanpituiset olisin uskaltautunut tilaamaan netistä.

   Poista
 62. Yhdellä arvalla mukana. Täällä myös toiveissa tytölle joku ihana hattu talveen.
  -unski

  VastaaPoista
 63. Yhdellä arvalla mukana! Hiippapipot oli suosikkeja :)

  VastaaPoista
 64. Kahdella arvalla mukana ja ihana kruunuhattu olisi varmasti valintana.

  VastaaPoista
 65. Osallistun yhdellä arvalla. Palkinnoksi valitsisin ehkä ruusukepipon itselleni tai fleecepipon esikoiselle.

  VastaaPoista
 66. Kahdella arvalla mukana :) Mikäli voittaisin, valitsisin talvihatun jommalle kummalle lapselleni tai ehkäpä itselleni :)

  VastaaPoista
 67. Yhdellä arvalla mukana :)
  Talvihatun ottaisin pojalle tähtikuviolla :)

  VastaaPoista
 68. Kahdella arvalla mukana!
  Meidän 1,5-vuotias vauhtipoika tarvitsisi jotain värikästä ja menevää hattuunsa =)

  - Elwiira -

  VastaaPoista
 69. Kahdella arvalla mukana!! Talveksi olisi pipotarvetta :)

  VastaaPoista
 70. Kahdella arvalla mukana. Yksi vuotiaalle poitsulle joku kiva talvilakki olisi toiveissa :)
  Heli.S

  VastaaPoista
 71. Ja ai niin, hempeän tyttöhatun voisin vaikka haluta :)

  VastaaPoista
 72. Mukana yhdellä! :)

  VastaaPoista
 73. yks arpa, keltanen hatttu ruskeella tähellä :)
  -hatttttu

  VastaaPoista
 74. Tykätty on, eli kahdella mukaan! Olipas siellä paljon ihania hattuja! Meille tarvittaisiin fleecehattu talveen, ehkä sydämmellä.. värit vielä mietinnässä :)

  VastaaPoista
 75. Kahdella arvalla mukaan! Ehkä rusettifleecehattu tytölle talveksi.. :)

  VastaaPoista
 76. Niin ihanat setit teillä lapsilla! Tuo keltainen on tosi makee! Osallistun myös arvontaan 2 arvalla. Meille sopiva voisi olla joku vihreä hattu tummanharmaalla tähdellä tai toisinpäin.

  VastaaPoista
 77. Kahdella arvalla mukaan! Tähtihattu pojalle olisi aivan ihana :)

  VastaaPoista
 78. Olin niin tohkeissani arvonnasta jotta unohdin kokonaan mainita, että tykkään teidän seteistä ihan hirrrveesti! Onko nuo Aatun hanskat minkä merkkiset, näyttävät tositosi lämpöisiltä ja meillähän neidit on niin kylmäsormisia kuin vaan olla ja voi... Reiman kiddo(?) rukkaset on meillä ollut parhaat, mutta mieluisia värejä ei niin löydy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Nuo Aatun hanskat on popin, noista mulla ei ole mitään kokemusta aikaisemmin kun Eevilläkään ei ole ollut, mutta toivotaan että ovat lämpimät. Toisiksi hanskoiksi tilasin mini a turet, ne on ainakin tosi lämåöoset ja niitä on monissa väreissä.

   Poista
  2. Tilasitko sen vetoketjumallin? Niitä vaaleanpunaisia katselin mutten oikein kokoa tiennyt, millainen noissa mahtaa olla mitoitus... Meillähän tyttö on juuri Aatun ikäinen :) Samoja hanskoja mietin myös kohta 3 veelle...

   Poista
 79. Yhdellä arvalla. mielisin sydämellistä pipoa <3

  VastaaPoista
 80. Kahdella arvalla mukana. Talvihattu tähdellä olisi meidän valinta :)

  VastaaPoista
 81. Yhdellä arvalla mukana! Keltainen talvihattu mustalla tähdellä olisi kiva.

  -Elsu-

  VastaaPoista
 82. Kahdella arvalla mukaan ja tytön kauppatakkiin jotain sopivaa hienompaa hattu kaipaisin kenties rusettia tai sydäntä siihen :)

  VastaaPoista
 83. Heips, kahdella mukana =) Ihania nuo hiippapipot joissa nuo "irtokuviot" ehkäpä meille tulisi sellaiset lapsille jos arpa suosii.

  VastaaPoista
 84. Kahdella arvalla mukana...Toiveissa joku kiva lakki tytölle :)

  VastaaPoista
 85. 2 arvalla mukana, kaksi tyttö perheessä joten hatulleolisi käyttöä. Vielä vaan mietinnässä millaisen ottaisin..

  VastaaPoista
 86. Kahdella arvalla mukana. Joku fleecehattu tarvittais talveen, sen tarkempia toiveita ei ole vielä mietittynä. :)

  VastaaPoista
 87. Kahdella arvalla mukaan! Ihastuttavia kaikki, niin tykkään!!!
  Liinuksi

  VastaaPoista
 88. Mukana kahdella arvalla. Talvipipoa kohta3 vee tytölle tarvis.

  VastaaPoista
 89. Mukana 2arvalla. Talvipipoa kohta 3vee tytölle vailla!

  VastaaPoista
 90. Kahdella arvalla mukana. NopsuPopsulla niin ihania hattuja, että vaikea olisi valita mutta keltaiselle talvihatulle ainakin olisi tarvetta :)

  VastaaPoista
 91. Osallistun kahdella arvalla. Haavehattu olisi vaaleanpunainen jollain romanttisella sydän- tai kukka-aplikaatiolla.

  Todella kivat samissetit lapsilla!

  VastaaPoista
 92. yhdellä arvalla mukana.. :) jokin ihana fleece pipo siskon kohta 2kk.pojalle haluaisin.. :) tähdet ovat ainakin ihania .. :)

  VastaaPoista
 93. Kahdella arvalla mukana! Talveksi fleecepipo jommalle kummalle lapselle (oliko tarpeeksi spesifi?) :D.

  VastaaPoista
 94. Yhdellä arvalla mukana ja jonkinlaista tumman lilaa sydänpipoa olisi haaveissa Racoonin sydänhaalarin kaveriksi.

  VastaaPoista
 95. Ihana arvonta:) Kahdella arvalla mukana! Meidän vauvalle ei taidakaan vielä olla mitään kivaa pipoa talveen eli jotakin lämmintä ruskean ja vaaleanpunaisen väreissä.

  Pikkutiikeri06

  VastaaPoista
 96. Kahdella arvalla mukana! :) Molo Kidsin keltaiseen haalariin olisi mukava saada joku upea hattu :)

  VastaaPoista
 97. Kahdella arvalla mukana :)
  Kivat nuo teidän lasten haalarit, kun hillityn yksivärisiä voi asustaa millä värillä vaan.
  Omaan voittohattuuni tulisi varmaan lempiyhdistelmääni ruskea-pinkkiä ja kolmiulotteinen kruunu tai sydän. Muffinssikin voisi olla kiva.
  Tosin ensi talven haalariväritys vielä auki, joten tarve voi olla myös luumun tai harmaa-v.pun. sävyiselle hatulle. Mut peukutetaan nyt ensin voiton puolesta :D
  t. Nimim. SINNISANNI

  VastaaPoista
 98. Osallistun 2 arvalla. Ja toiveissa olisi jokin kiva pipo talvea varten sukuun syntyvälle pikku prinssille :)

  VastaaPoista
 99. Kahdella arvalla mukaan! En kyllä nyt muista kuka lapsista tarvitsisi uuden pipon. Mutta jos satun voittamaan niin käyn penkomassa talvihatut, ja katson kuka tarvitsee uuden..

  VastaaPoista
 100. Ihana arvonta, mukana kahdella arvalla! Uusi hattu olisi tytölleni talveksi tarpeen ja tuplafleecehattu sydänaplikoinnilla olisi nappi valinta :)

  VastaaPoista
 101. Yhdellä arvonnalla mukana arvonnassa. Poika tarvitsisi kivan värisen talvihatun tähdellä.

  VastaaPoista
 102. Kahdella arvalla mukana. :) Tarvetta olisi poikavauvan syyshatulle. Ihastuin blogissasi esillä olevaan hiippahattuun, jossa oli korvien päälle menevät läpät ja tähtiaplikaatio edessä. Hatun kärjestä lähti naru, jossa oli myös tähti. Sellainen olisi juuri passeli.

  nimim. ***empun äiti***

  VastaaPoista
 103. moi!
  kahdella arvalla mukana, tykännyt jo kauan fb-sivuista! ja sofian kaikki tekeleet on ihania ihania! pohdinnassa just ollut joku talvi tai/ja vk-hattu :) vaaleanpunaista ja pinkkiä sydäntä ja kruunua eli jotain ihanaa prinsessamaista ;) sama haalarikin löytyisi meiltä joten siihen juur tarvis jotain tyttöväriä! eevi menee muuten edellee samassa vaatekoossa kuin meillä, eli ei tarvi sovittaa puku on siis hyvä ;) millanenkohan 104 koko ois? meil ois se viimevuodesta vielä...

  VastaaPoista
 104. Yhdellä arvalla hattua tavoittelemassa :) T. MamaV&S

  VastaaPoista
 105. Ihanat hatut! Kahdella arvalla mukaan, NopsuPopsun fb-tykkääjä olenkin ollut jo jonkin aikaa. Hattu kohta 5-vee tytölle tai sitten syksyllä syntyvälle masuvauvalle olisi huippu!

  VastaaPoista
 106. Yhdellä arvalla mukaan,uusi hattu talveen olisi kiva juttu.

  VastaaPoista
 107. Osallistun kahdella arvalla. Tummansininen ja turkoosi yhdistelmänä olisi kiva hattuun. Jokin hahmo voisi kurkistaa hatun reunalta. :)

  VastaaPoista
 108. Ihana tuo Aatun hatun väri!! =)

  Ja kahdella arvalla mukana, talvihattu olisi vauvalle tarpeen..Joku harmaa vaaleansinisellä kuviolla.. =)

  t. Mimma

  VastaaPoista
 109. Kahdella arvalla mukana. Enkä tiedä vielä millanen hattu olis kiva, ehkä toiseksi nuorimmalle turkoosia ja ruskeaa.

  T. Aapolle hattu =)

  VastaaPoista
 110. Yhdellä arvalla mukana. Talvihattua kaivataan ja en osaa heittää nyt mitään tiettyä kuvaa, mut kaikki on tosi kivoja heillä.

  VastaaPoista
 111. Kahdella arvalla osallistun, jos voitan niin haluan hatun kurkistavalla sammakolla :) NopsuPopsun sivuilla olen moisia nähnyt :)

  VastaaPoista
 112. Mahtavia lakkeja. Minulle lakkihamsterina uusi tuttavuus.
  Mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 113. Kahdella arvalla mukana. Jotain hempeän vaaleanpunaista pikkuiselle tytöllemme syksyyn/talveen olisi toivelistalla

  VastaaPoista
 114. Kahdella arvalla mukana.Meille kävisi talvihattu sydämellä tai vaikka pupulla :)

  VastaaPoista
 115. Kahdella arvalla mukaan enkä minäkään osaa vielä päättää mimmoisen haluaisin :)

  VastaaPoista
 116. Osallistun yhdellä arvalla. Jos arpaonni suosii olisi harmaa pipo vaaleanpunaisella bambi aplikaatiolla kiva tai tuollainen ruusukehattu :)

  VastaaPoista
 117. Yhdellä arvalla mukana!

  Jos onni potkaisee, isommalle pojalle olisi kiva saada hattu mustasta fleecestä. Kuviona voisi olla vaikka sininen tähti tai robotti :)

  VastaaPoista
 118. Yhdellä arvalla mukana. Jos onni suosii, niin esim vaaleansininen pipo pöllön kuvalla olisi kiva. Tai joku muu pienelle pojalle sopiva talvipipo, mikä käy äphaalarin ja Ticketin ruskean haalarin kanssa. :)

  t. Lilli

  VastaaPoista
 119. Yhdellä arvalla mukaan, ja joku hempeän tyttömäinen pipo :)

  T:Marina

  VastaaPoista
 120. Osallistun kahdella arvalla:) Jos voittaisin ihanan pipon, se voisin varmastikin olla joko vaaleanpunainen tai harmaa ja siihen sitten rusetti tai ruusuke:)

  VastaaPoista
 121. Kahdella arvalla mukana! Vilkaisin NopsuPopsun blogia ja sielä näkyneet pipot olivat iiihania. :) Valinnan vaikeus koittaa, mikäli niin hienosti kävisi, että voittaisin arvonnassa. Ehkäpä valintamme olisi jokin ruskeapohjainen kera rusettihärpäkkeen tai vaihtoehtoisesti tähden... Toivottavasti arpaonni suosii, hih.
  Terv. Veeva

  VastaaPoista
 122. 2 arvalla mukana, tyttö toivoo talveksi lilaa tähti pipoa :)

  VastaaPoista
 123. Kahdella arvalla mukana! :) Meille sais tulla jotain punaista tai keltaista, tarkemmin en osaa vielä sanoa. Täytyypä alkaa miettiä, jos vaikka arpaonni suosisi edes joskus :)

  VastaaPoista
 124. 2 arvalla mukana :)
  Kummallekin on talvipipot hommaamatta joten jotakin vaaleanpunaista tytölle ja vihreetä/keltaista pojalle :)

  VastaaPoista
 125. Yhdellä arvalla mukana. Meille kaivataan talvihattua tytölle. Väreinä olisi lila/pinkki sävytteinen, jossa joku kiva kuva.

  VastaaPoista
 126. Kahdella mukana. Pinkkiä, punaista ja violettia 5v talvihattuun, jos voitto osuu kohdille!

  VastaaPoista
 127. Kahdella arvalla mukana! Meillä olisikin tarvetta hatulle joka sopisi mekkotakin kanssa, mitään ajatusta ei vielä ole että minkälainen se voisi olla ;)

  VastaaPoista
 128. Kahdella arvalla mukana. Pinkkiä, söpöä, iso kuva hattuun 3 v tai 1v tytön hattuun.

  VastaaPoista
 129. Kahdella mukana. Pinkkiä, söpöä. 3v ja 1v tytöille.

  VastaaPoista
 130. Kahdella arvalla mukana. Ticketin tummansininen tähtihaalari olis meillä jemmassa pojalle talveksi, joten joku siihen sopiva hattu olis magee!

  VastaaPoista
 131. Kahdella mukana! Talvihattua pikkuneidille tarvitsis, on jo hurmaavat vaaleanpunaiset, sekä hienostelu,että "rymy"vaatteet odottamassa :) ..joten jotain ruskea-vaaleanpunaista varmaan valitsisin,jos onni osuu kohdalle ;)

  -Jenni-

  VastaaPoista
 132. Yhdellä arvalla, kun en tuonna naamakirjaan ole omaa naamaani ripustanut;) Haluaisin suloisen pinkki/ruskea talvihatun talvella kaka vee täyttävälle Pikkuemännälle. Semmoisen ei solmittavan. Vois olla vaikka ruskea jossa pinkki ruusuke, tai jotain<3

  VastaaPoista
 133. Hieno palkinto jaossa. Fb:ssa kun en ole, niin yhdellä arvalla tavoittelen juuri koulu-uransa aloittaneelle tytölle päähänpantavaa.

  VastaaPoista
 134. Elina Härkönen14 elokuuta, 2012 14:38

  Mukana arvonnassa! Ihana oli lukea kaunista blogiasi!

  VastaaPoista
 135. Yksi arpa kiitos :) Ottaisin mieluiten joko tuollaisen fleecelakin neliönmallisena neidille talveen tai sitten jonkun ihan peruspipomallin. Sellainen perus lörppäpipo olis mieluisin :)

  VastaaPoista
 136. Kahdella arvalla mukana. Tykkäisin kovasti fleecehatusta 1v pojalleni.
  Tykkään kovasti lukea blogiasi!
  hannak.valtonen@welho.com

  VastaaPoista
 137. Kahdella arvalla mukana! Ver De Terren haalariin, jotain suklaanruskeaa. =)

  VastaaPoista
 138. Mukana kahdella arvalla.
  Vaaleanpunaista ja kissan kuvalla tai sydämellä!
  #Mymmeli#

  VastaaPoista
 139. Kahdella arvalla mukana minäkin!

  VastaaPoista
 140. Molemmille lapsille on talven pipot vielä hankkimatta. Poikaa kiinnostaa koneet ja eläimet, joten joku yksinkertainen pipo koneella tai eläimellä olisi kiva. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 141. Osallistun yhdellä arvalla. Meidän tyttönenkin tarvitsisi tulevaan talveen uutta pipoa.
  -shiva-
  suddenconnection(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 142. Yhdellä arvalla osallistun ja toivoisin pipoa joka kävisi sekä tytölle että pojalle, kun en tiedä vielä seuraavan käyttäjän sukupuolta :)
  -jenppa

  VastaaPoista
 143. Joku todella suloinen ja tytömäinen talvipipo nauhojen kera olisi tarpeen meidän perheen pikkuneidille, joten kahdella arvalla mukaan ehdottomasti!!

  VastaaPoista
 144. Kahdella arvalla mukana. Toiveena tytölle talveksi fleecehattu:)
  Henriikka

  VastaaPoista
 145. kahdella arvalla mukana. mustaa ja turkoosia sais olla värit pojalle.

  t. sikuriina

  VastaaPoista
 146. Yhdellä arvalla mukana. Pikkuveljelle tarvittaisiin kiva tähtihattu uuteen beigeen haalariin.

  VastaaPoista
 147. Yhdellä arvalla mukana! Jotain simppeliä ja silmää miellyttävää kaivattaisiin meidän talviasuja täydentämään.. Tuollainen tähtihattu olisi kiva!

  VastaaPoista
 148. Kaksi arpaa!!! Kävin katsomassa valmiita malleja, mutta en kyllä nyt tähän hätään osannut valita mieluista ;) Jotain ihanaa tyttömäistä, sydämiä, tähtiä tai jotain ;D

  VastaaPoista
 149. Kaksi arpaa minulle. Meillä molemmilla pienillä tytöillä myös harmaat MoloKidsin haalarit talvea odottamassa. Haluaisin niihin jotain pinkkiä ja tyttömäistä yhdistää.

  NeljänÄiti

  VastaaPoista
 150. Yhdellä mukana:D Kruunupipo hiippa korvallisilla, fleece vuorella ja nauhoilla olis ihana

  VastaaPoista
 151. Osallistun kahdella arvalla ja joku autokuvioinen lämmin talvihattu kolmevuotiaalle olisi tarpeen (toki muitakin tarvitaan koska neljä päätä pitää lakittaa).
  Piia

  VastaaPoista
 152. Kahdella arvalla mukana! Talvipipo esikoiselleni, joka sopisi keltaiseen Molon haalariin:)

  VastaaPoista
 153. Osallistun yhdellä arvalla. Haluaisin voiton osuessa kohdalle poikani talvihaalarin kanssa sopivan talvihatun.

  VastaaPoista
 154. Yhdellä arvalla mukana :) Jos voitan, olisi toiveissa vaaleanvihreä pipo puolivuotiaalle :)

  VastaaPoista
 155. Kahdella arvalla mukana. Jonkun sortin trikoopipo olisi kiva joko pojalle 9v, tytölle 7v tai pojalle 2v :)

  VastaaPoista
 156. Kahdella arvalla mukana. Jonkinlainen trikoopipo olisi kiva joko 9v:lle, 7v:lle tai 2v:lle :)

  VastaaPoista
 157. Yhdellä arvalla mukana. Joku vaaleanpunainen fleecehattu olisi kiva talveen.:)


  taateli11

  VastaaPoista
 158. Kahdella arvalla mukaan.
  Jos arpaonni suosisi talvihattulle tarvetta olisi.

  VastaaPoista
 159. Kahdella arvalla. Tummansininen fleecehattu keltaisella tähdellä olisi mieluinen palkinto, jos arpaonni suosisi.

  HildeHopsu

  VastaaPoista
 160. Kahdella arvalla mukana ja ehkä ottaisin tytölle jonkin ihanan rusettihatun talveksi.:)

  VastaaPoista
 161. Yhdellä mukana :) Tytölle talveksi joku kiva hienosteluhattu...

  -SamTe-

  VastaaPoista
 162. Kahdella mukaan ja jonkinlaista vaaleanpunaista hattua parin beigen takin kaveriksi on ollut tarkoitus talveen hankkia muutenkin ;)

  VastaaPoista
 163. Kahdella arvalla mukana. Harmaa ruusukepipo välikauteen olisi valinta, jos arpaonni osuisi kohdalle.

  VastaaPoista
 164. 2 arvalla, joku söpö pienelle tytölle. Tarkempia tietoja jos arpaonni suosii!

  VastaaPoista
 165. NopsuPopsun sivuilla on aivan ihania pipoja ja vaatteita lapsukaisille, Sofia on tosi taitava!

  2 arvalla mukana. Nuorimmaiselle jotain pinkkiä/vaal.punaista sydämellä.

  -Ani-

  VastaaPoista
 166. Yhdellä arvalla mukana. Viisi vuotta täyttävälle pojalle talvipipoa tarvittaisiin.

  VastaaPoista
 167. Yhdellä arvalla mukana, tavoittelen eskari talveen tytölle uutta lakkia :)
  T:Elsa

  VastaaPoista
 168. Ihania pipoja!! 1,5-vuotiaalle pojalleni haluaisin ehdottomasti tuollaisen pipon. Olen mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 169. Ihania hattuja ja suloisia lapsia <3 Yhdellä arvalla mukana, tähtihattu meillekin voisi kotiutua, väri täytynee miettiä myöhemmin kun on talvihaalareiden värit selvillä :)

  VastaaPoista
 170. Olen mukana kahdella arvalla. 2-vuotiaalle olisi ihana saada joku pirteä pipo talveksi.

  VastaaPoista
 171. Kahdella arvalla mukana, fb:n sivuista on tykätty. Todella kauniita hattuja! Mieluisin olisi lapselle talveksi fleecehattu suloisella eläimenkuvalla tai isolla rusetilla. Turkoosia olisi yhtenä värinä ainakin. Muoto olisi varmaan ihan peruspyöreä.


  -Ruiskukkanen-

  VastaaPoista
 172. Mukana kahdella arvalla. Meiltä löytyykin jo NopsuPopsun trikoinen ja velourinen pipo. Nyt olisi kiva saada kokeiluun fleecehattu. :)

  -Emmas mamma-

  VastaaPoista
 173. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Haluaisin meille vaaleansinisen fleecehatun jollakin kuvalla poitsulle tai ruusuke pipon tytölle trikoisena.

  VastaaPoista
 174. Kahdella arvalla mukaan!
  Talvihaalari meiltä vielä puuttuu, eli värit hakusessa :)

  - Miia

  VastaaPoista
 175. Yksi arpa.

  Pinkkiä, harmaalla tähdellä...eli molon pantherin kaveriksi!

  JonnaT

  VastaaPoista
 176. Kahdella arvalla lähden tavoittelemaan jotain ihanuutta meidän neideille/neidille! :)

  VastaaPoista
 177. Kahdella mukana. Ihania on kaikki Nopsupopsun aplikoinnit,jotakin tyttömäistä olis toiveessa.

  VastaaPoista
 178. Yhdellä arvalla mukana :) Tyttö tarttis talvihatun talveen! Pitää siis koittaa onnea ;)
  Laura

  VastaaPoista
 179. Yhdellä arvalla olen mukana. Tytölle hatun tarvisin talveksi.
  Marianne

  VastaaPoista
 180. Kahdella arvalla olen mukana. Tarvetta olisi syyslakille. Nuo ruusuketrikoopipot ovat ihania! :)

  VastaaPoista
 181. yhdellä arvalla mukana. joku tähtihattu olisi kiva.

  VastaaPoista
 182. Yhdellä arvalla mukana. Dinot, työkoneet talvihattuun olisi kivat!
  -Niitta-

  VastaaPoista
 183. Yhdellä arvalla mukana..:) pojalle toivoisin jotain lakkia talveksi. puku taisi olla nyt sinisävyinen joten siihen mätsäävä lakki ois kiva:)

  VastaaPoista
 184. Yhdellä arvalla mukana. Vaihtoehtoina oli niin hirveästi kaikkea ihanaa, että en vielä osaa päättää :D

  VastaaPoista
 185. Meiän neidille voisin tahtoa lakin tähdellä tai rusetilla. Kahdella arvalla siis mukana.

  VastaaPoista
 186. Osallistun arvontaan kahdella arvalla! :)

  VastaaPoista
 187. Yhdellä arvalla mukana! =)

  - SST -

  VastaaPoista
 188. Yhdellä arvalla mukana! Kahdelle pojalle on vielä talvilakit mietinnässä, ehkä jotakin tähteä ottasin. :-)

  Sisukko

  VastaaPoista
 189. Kahdella arvalla mukana. talvella 3v täyttävälle tytölle joku ihanan raikas lämpöinen hattu!

  -kahden tyttösen äiti82-

  VastaaPoista
 190. Ihania hattusia! yhdellä arvalla mukana. rusetti tai sydän hattu voisi olla ihana!:)

  -simpukka-

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!