17.8.2012

Blingo

 Blingon uusi mallisto julkaistiin eilen.
Keväällä sain meille muutaman merkin vaatteen kokeiltavaksi ja saamiimme raitavaatteisiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Ostin vielä myöhemmin saman raitapaidan ja housut tähdellä Aatulle isommassakin koossa, runsaasta käytöstä huolimatta vaatteisiin ei tullut juurikaan pesunukkaa ja muutenkin materiaali vaikutti laadukkaalta.

Blingon uudessa mallistossa on edelleen hiukan tähtiä, runsaasti värejä ja naisten mallisto on omasta mielestäni aika rock. Itselleni voisin hyvinkin muutaman vaatteen tilata ja Eeville katselin vaaleanpunaisia housuja. Pienelle vauvalle taas olisi niin söpö tuo harlekiini-apinabody!

Blingon verkkokaupassa on nähtävillä kaikki malliston tuotteet,
mitäs tykkäätte?9 kommenttia:

 1. Kauniita nuo naisten jakut ja lasten jututkin näyttää kivoilta :) tässähän voisi vaikka pitää kutsut. Ostin keväällä itselleni college bleiserin, joka on aivan ihana, mutta pojan pilvi tpaidassa kiertää saumat aikalailla ja printtikin halkeilee :/ sääli, koska muuten se on aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita jakkuja just katselinkin, näyttivät kivoilta!Mäkin tykkäsin raitojen laadusta, mutta semmoiset ohuet t-paidat oli kyllä vähän luruja.

   Poista
 2. Aika huonoja oli kokemukset keväältä niin laadusta kuin reklamaation hoidostakin mutta maanantaina on kutsut varattuna joten kattellaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!Kerrohan mitä pidit näistä livenä!

   Poista
 3. Mun mielestä noi mintut harlekiinileggarit olis kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, mutta en meille osaisi niitä ajatella. Söpöt kuitenkin!

   Poista
 4. Tykkäsin enemmän kevään mallistosta, varsinkin tähdistä. Tästä mallistosta en löytänyt yhtään "IHANA!" -juttua. Mutta kutsut olen varannut maanantaiksi, vamaan tulee johonkin sorruttua... Tykkään tuosta naisten napillisesta tummansinisestä jakusta. Minusta nämä on kyllä hinnoiteltu pikkuisen yläkanttiin laatuunsa nähden...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu keväällä oli tosi kivoja juttuja. Löysin tuolta kiva collegehousut Aatulle, onkohan niissä minkälainen laatu?

   Poista
 5. Minäkin katselin pojalle sellaisia tunmansinisiä collegehousuja, vähän haaremimallisia. Ne ehkä tilaan jos laatu vaikuttaa livenä hyvältä!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!