14.8.2012

Sirkus ja sisilisko nimeltä Julius


Kovin on syksyiset ilmat jo täällä, aamulla mittarissa on ollut alle 10 astetta lämmintä ja ulko-oven aukaistessa ulkoilijoita tervehtii raikas ja hieman kirpeä syksyinen sää. Ilmassa tuoksuu vilja ja auringon noustessa alkaa mukavasti nenänpäätä lämmittää. Rakastan syksyä! Päivällä voi jo vaihtaa shortseihin, mutta tuskinpa tässä enää mitään kovia hellekelejä on enää tulossa. Uima-altaan pesin jo pois odottamaan varastoon vientiä ja ohuempia trikoopipoja on saanut kaivella esiin.

Piposta puheenollen, me&i:n sirkuskuosin piposta tulee varmasti yksi lempparihatuista tulevaan syksyyn!
Pipossa on mielestäni aivan ihanat värit ja kuosit ja se on helppo yhdistää monen eri jutun kanssa. Me&i:n pipoihin olen ollyt tosi tyytyväinen laadultaan, itsellä on merkin pipo myös ollut kovassa käytössä ja se ei ole mennyt miksikään. Mielestäni näiden koot on aika reiluja, Aatun pipo on kokoa 1 ja omani on kokoa 2. Tällä viikollahan julkaistaan me&i:n uusi mallistokin ja toivoisin, että joku ihana pipokuosi olisi siellä tälläkin kerralla.


Meidän perheessä ei lemmikkejä ole, mutta yksi kesy sisiliskon poikanen viihtyy kovasti tuossa meidän terassilla. Eevi risti tämän söpön?! otuksen Juliukseksi. Suunnitteli kovasti jo ilmoittautumista Juniorin "Mun oma lemmikki"- ohjelmaan. No jaa, ehkä ei kuitenkaan ;)
 


Tällä viikolla alkaa myös Eevin oma kerho, kerho johon mennään ihan yksin ilman äitiä.
Tätä odotetaan ainakin meillä innolla, reppuun on pakattu tossut ja kovasti mietitään mitä eväitä otetaan mukaan. Yhtäkkiä tuntuu tuo oma esikoinen niin kovin isolta jo, tästäkään ei ole kuin yksi hujaus siihen kun se koulu sitten alkaa. Nyt onkin paljon isoreppuisia pieniä ihmisiä liikenteessä ja saa olla todella tarkkana tuolla autolla ajellessa. Turvallista matkaa kaikille pienille ja isoille koululaisille!

8 kommenttia:

 1. Ihana Aatu!

  Meidänkin Patrik aloittaa torstaina kerhon :) Kahdesti viikossa, kaksi tuntia kerrallaan.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mullahan on samanikäiset kaksospojat kuin Eevi. Ne sitten taas tuntuvat niin kovin pieniltä tuon meidän koululaisen rinnalla :)

  VastaaPoista
 3. Niinpä, ne kasvaa niin vauhdilla! Ei voi ymmmärtää. Meillä alkoi eskari viime viikolla, ja Lispen kerho torstaina. Herttileijaa, mitä sitä tekee yhden 1v:n kanssa :D.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuosi kyllä tuo sirkus, en muistanutkaan sitä. Teidän Aatullekkin on ilmestynyt keltaista vaatekaappiin, sopii hänelle.

  VastaaPoista
 5. Meillä täällä Lotta kävi kerhossa jo viime vuoden, mutta kyllä nyt oli mukavaa päästä ISOJEN ;) kerhoon. Viime vuonna kerhoa oli 1*viikossa, nyt pääsee sitten jo kaksi kertaa. Mitäköhän sitä keksii torstaille, kun pojat ovat eskarissa ja koulussa ja Lotta kerhossa.
  T:Heidi

  VastaaPoista
 6. Olen samaa täällä pohdiskellut juuri, ettö mihin ihmeeseen se aika oikein katoaa ja missä välissä lapset kasvaa..
  meillä on myös tänä vuonna ollut sisiliskoja pihalla tosi paljon ja Pikkuveljen mielestä ne on söpöjä ja lemmikiksi pitäisi myös sellainen ottaa..
  Tosi kiva tuo sirkuskuosi, minulla on se mennyt ihan ohi..

  VastaaPoista
 7. Ihana sisilisko♥

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!