18.11.2012

Blast from the past

Muistaako muut tämän?
Tuli vastaan youtubessa kun Eevin kanssa etsittiin piirrettyjä.
Tämä oli niin jännä, mutta silti joka kerta odotin, että tulisko se taas.
Pelottavin kohta oli  tuo loppu kun nalle puhuu..
"Varokaa heikkoa jäätä. Murr!"


Oi niitä aikoja...

18 kommenttia:

 1. No kyllähän tuon muistaa lapsuudesta! :)

  VastaaPoista
 2. Juu lapsuudesta muistuu heti mieleen ja ellen ihan väärin muista tää näky viime talvena Pikku kakkosen lopussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tuliko se vielä silloinkin? Meillä ei pikku kakkonen viime vuonna oikein vielä iskenyt niin ei tullut katottua ;)

   Poista
 3. Niin nostalgista :) Facebookissa tullut kans vastaan monia legendaarisia juttuja ryhmältä 80- ja 90-luvun lapset. Tosin 60- ja 70-luvun lapset-ryhmänkin kuvasta oli joku kaveri tykännyt ja kyllä mäkin katsoin tarkkista ja Columboa, vaikka 80-luvun alkupuolella oonkin syntynyt :) Oonkin kai syntymävanha :)

  Mutta oma tytär ei yllättäen tykkääkään meidän lapsuuden lastenohjelmista, Nalle Luppakorva on kuulemma pelottava ja itekin kun katsoi niitä joku aika sitten kun sille yritin tyrkyttää, niin kylläpä ne vaikutti tönköiltä. Pelle Hermanni alkoi nyt Pikkukakkosessa just ja sekin vaikutti ihan ihmeelliseltä nyt. Kai niistä tykkäs kun ei muusta tiennyt :)

  Kauheesti on haukuttu nykyajan lastenohjelmia, että kuinka on niin väkivaltasia ja pelottavia nekin ja ihan ihmeellisiä juttuja näytetään lapsille, mutta ei meidän tyttö (3v.) ainakaan mitään ihmeellistä katso. Joku aika sitten kun vielä oli Juniori meillä, en antanut katsoa niitä isompien lastenohjelmia ja lempiohjelma olikin Kaislan komero ja sehän on ihan lälly. Nyt ei oo enää Junioria ja tykästyikin onneks Pikkukakkoseen ja sen ohjelmiin, lempiohjelma on nyt Franklin ja Max ja Meeri. Ja Katsomon katseluoikeudesta maksetaan sen 15€ kuussa, että saa katsoo sitä Kaislaansa sieltä ja joskus jotain Taskuvaaria, Katti kaiken tietää, Pororoo jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin huomasin, että pikku kakkosessa tulee nyt sitä Pelle Hermannia ja mietin kanssa, että miten se muka oli pienenä niin hauska! ;) Mun suosikki oli Rölli, harmi kun sitä ei tuu. Pikku Kakkosessa on muuten kyllä ihan kivoja ohjelmia.

   Poista
 4. Hih, ilman muuta täälläkin muistetaan ko. ohjelma :)

  VastaaPoista
 5. Tuo oli ihan paras! Joku sitten aika se tuli mieleeni ja etsin YouTubesta lapsille näytettäväksi, ja nyt ne haluaa sen aina sieltä katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Eevi halusi katsoa tämän monta kertaa ;)

   Poista
 6. Hei kiitos Sini tästä! Olin ihan unohtanut tuon mutta kylläpä tuli nostalginen olo kun tuon katseli! Muistui mieleen musiikki ja kaikki, Pikku Kakkonen on ykkönen:)

  T: Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös!Muistan ihan selkeästi ne lapsuuden illat kun Pikku Kakkosta odotti alkavaksi ja tämä aina kruunasi koko ohjelman!

   Poista
 7. Ui minä muistan tämän lapsuudestani ja tytöt ovat nähneet tämän myös,kun tätä esitettiin viime talvena ihan pikku kakkosen loputtua :)(Mä oon varmaan ainoo aikuinen joka katsoo pikkukakkosta ;) noo siinä lopussa olen ollut sopivasti hollilla ;)
  Tais olla ohjelmatiedoissakin jollain nimellä.Ehkä sitä taas esitetään ,kun aihe tulee ajankohtaiseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo, mäkin katson :D Mutta viime vuonna ei meillä Eevi vielä niin jaksanut keksittyä ohjelmiin, että olen missannut tän kokonaan!

   Poista
 8. Me katottiin tota kans aina viime vuonna pIkku Kakkosesta. Tytöt oli aina hiirenhiljaa kun toi tuli :) En oo varma, mutta kai toi tuli JO mun lapsuudessa n. vuonna -80 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa Eevi vaan tuijotti hiljaa ruutua ;)

   Poista

Kommentit piristävät aina!