12.11.2012

Lilliksessä kaikki -30%


Mukavaa maanantaita kaikille!
Ajattelin vinkata, että Butique Lilliksessä on nyt kaikki normaalihintaiset tuotteet -30% alennuksessa! Toppavaatteet on jo valmiiksi hinnoiteltu, mutta muissa alennus näkyy siellä kassalla. Alen saa koodilla "arvonta".

Ja kannattaa käydä osallistumassa myös Lilliksen sivuilla olevaan arvontaan, jossa jokaista sataa osallistujaa kohden arvotaan 40 euron arvoinen lahjakortti kauppaan.
Arvonta päättyy su 18.11.2012

Aivan ihana tähtihuivi talveen, 100% villaa.
♥♥♥Huivin ja muita tuotteita voi tsekata täältä. Aatulle tilasin vielä reiman villaa ja saman merkin harmaat toppahanskat, nuo minitecit on tosi helppo pukea noin pienelle tuon vetskarin ansiosta. Muita merkkejä Lillisissä on mm. Molo kids, Gant, Peak Performance, Skip Hop ym...

4 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä!! Meillekkin tilasin reiman villalapaset ja pienelle ihanan pipon. Kiva yllätys oli, että alennuksen sai myös aletuotteista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ainakin tykätty reiman villaisista kypärämyssyistä!Ostan varmasti jatkossakin niitä. Hei, tuohan oli hyvä uutinen, että käy myös aletuotteisiin!

   Poista
 2. Mulle ei antanut alennusta ale tuotteesta...

  VastaaPoista
 3. Heippa, ei kuulu antaa aletuotteista alennusta, mutta osa viime vuoden asusteista oli unohtunut rajata pois... Muut aletuotteet on (luultavasti) kaikki alekoodin ulkopuolella. Mutta olipa kiva päästä yllättämään positiivisesti :o)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!