26.11.2012

Tossuale!

 Pakko pikaisesti vinkata tästä tossualesta!
Natureshopista tuli uutiskirje, jossa kerrottiin kaikkien lampaannahkatossujen olevan vähintään 40% alessa ja osa jopa 70% alessa. Itse tilasin muutamat pehmeiksi paketeiksi pukin konttiin. Sisällä näissä on lämmin aito villavuori, sopii tällaiselle viluvarpaalle ;)

Näihinkin käy tuo aikaisemmin mainitsema alekoodi eli koodilla NAT-733694 saa siis vielä 10% alennuksen noista alehinnoistakin ja koodi syötetään kassalla sinne "discount code" kohtaan. Kyseessä on heidän kampanjansa jolloin kaupasta vinkkaaja (eli minä) saa ostoksista jonkun bonuksen käytettäväksi kauppaan ja ystävät (eli te) saatte tuon 10% alennuksen.

Tässä muutamia vaihtoehtoja aletuotteista...

Naisten tossuja *klik* Lasten tossuja *Klik*


 Miesten tossuja *Klik* Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ymmärsinkö oikein, et jos tuolta tilaa ja sitten palauttaakin jotain, niin palautuskustannukset täytyy maksaa itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt kun katsoin niin tuo ilmainen palautus koski vain UK:ta. Mutta jos tuote on väärä tai viallinen niin silloin luonnollisestikin kaikki kulut korvataan.

   Poista
  2. Aivan. Tossut lähti tilaukseen ja kenkiäkin mietin useaan otteeseen. Niiden istuvuus on kuitenkin niin pienestä kiinni vaikka kuinka olisi oikean mittainen jalka... Että en uskaltanut kenkiä tilata. Ihania kyllä olisi ollut - ja edullisia!

   Poista
  3. Juu niiden kanssa onkin vähän hankalempaa. Onneksi nuo tossut antaa vähän anteeksi vaikka esim pikkasen reilut olisivatkin. Toivottavasti osui kokovalinnat oikeaan!

   Poista

Kommentit piristävät aina!