25.12.2012

Pari toivotuinta

Palaan joulutunnelmiin vielä myöhemmin, mutta tässä muutama kuva niistä toivotuimmista lahjoista. Tai no, pienempi ei mitään osannut vielä toivoa, mutta kovasti innoissaan oli saamastaan parkkitalosta ja autosetistä. Yhteisenä lahjana lapsille oli tuo kuvissa näkyvä leikkiteltta ja se piti tietysti heti kasata ja raahata leikkihuoneeseen. Teltta on yllättävän iso ja vie aika paljon tilaa tuolla ja todennäköisesti se siirretään jossain vaiheessa yläkertaan, missä on enemmän tilaa leikkiäkin.

Huoneessa piti vähän siirrellä kalusteita, että saatiin teltta mahtumaan. Teltan olisi ehkä voinut myös silittää ensin, mutta eihän sellaiseen ollut aikaa ;) Leikkihuoneessa on nyt tuo Finnish Design Shopista tilattu Myy lappu ja muuten huone alkaa olla aikalailla valmis, mutta uudet verhot pitäisi vielä vaihtaa. Mikäli sisustusjutuille on tarvetta niin tuolta  Finnish Design Shopista saa 28.12 saakka 10% alennuksen koodilla "LAHJA2012".


Kuvissa näkyy kaksi innokasta leikkijää aamutuimaan yökkäreissään. Aatulle pukki toi siis Le Toy Vanin puisen parkkitalon "My first Garage", jolle löytyikin sopiva tila vielä tuosta tason päältä. Parkkitalo on muutes nyt alessa Kuplassa! Paketissa oli myös Le Toy Vanin puisia autoja.  Eevi sai toivomansa Hello Kitty laptopin ja vanha muumitietokone siirtyi Aatun käyttöön. Voin vielä myöhemmin kirjoitella muista lahjoista, mitkäs oli teidän joulun hittilahjat?

Nörtit


Aikaisemmin jo vinkkasinkin, että Stockmannilla oli jo jotain tuotteita alessa, mutta nyt ale on startannut oikein kunnolla! Linkeistä pääset katsomaan aletuotteet:
*Naiset    *Miehet    *Lapset     * Koti    * Elektroniikka


FilippaK/ Vero Moda/ Cristelle&CO/ Stockmann laukku/ MOP laukku/ Superfit/ Koziol/ Kartell

(Postaus sis mainoslinkin)

15 kommenttia:

 1. lahjoja tuli uskomaton määrä mutta neidille mieluisimmat tuntuu olevan lumikola ja bernoulli pehmoauto, ne olivat toiveenakin. Myös meikkipäätä on kammattu ja meikattu (sotattu) ja muumitaloa on tutkittu ja hellokitty feikkidubloja rakenneltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikola onkin käytännöllinen!Ja meikkipää on varmasti aika hitti!

   Poista
 2. Meillä pukki toi mm. legoja, Angry Birds Star Wars-pehmolelun, Angry Birds Kimblen ja uuden pelin Wii:hin. Poika sanoi kaikesta että tätä mä olin toivonutkin joten nappiin meni kaikki. :D
  Suosikiksi tietty nousi se uusi peli mutta kyllä muillakin on keritty leikkiä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Angry Birds kimblen, ai semmoinekin on ;) Joo, miellä kanssa kaikki lahja oli semmoisia mitä oli toivottukin, että nappiin meni!

   Poista
 3. Mielettömän kaunis tuo teltta lastenhuoneessa. LTV:n parkkitaloa oon haaveillut Mietteelle niin olis jotain millä leikkiä poikakavereitten kanssa;) Inko Eevi parkkitalosta yhtään kiinnostunut? Suloiset nörtit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipaisi vähän silitysrautaa kyllä ;) Tuo parkkitalo oli mun mielestä tosi kiva, on ns autopesula ja siinä on hissi ym. Eeviä ei kyllä kiinnostanut, mutta taisi johtua siitä, että sai itsekin uusia leluja ja oli niistä niin innoissaan ;)

   Poista
 4. Ihanat nörtit ;) Tuo leikkiteltta meni niin hetkessä, että jäätiin ilman. Aleksin myymälään tuli myös nuo all for children- tuotteet, mutta telttaa ei ollut myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne meni kyllä nopsaan, mäkään en ehtinyt netistä saada :(

   Poista
 5. Leluja tuli melko paljon, kaikkia on keretty testata. Suosituin on ollut Legon pinkit palikat-rasia. Niillä tyttö on rakennellut ja leikkinyt eniten.

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo Eevin vaate. :) Onko se mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Mini Bodenin yöpuku ;) Vinkiksi, että mitoitus on tosi niukkaa ja metrin mittaiselle on just sopiva tuo koko 6.

   Poista
 7. Ihana toi teltta! :) mistä noita vois koittaa metsästää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös!Niitä ei kyllä varmaan enää mistään löydy :(

   Poista
 8. Meilläkin tytön toive oli tuo Hello Kitty tietokone ja sen myös sai. Nuo nörtteilyvehkeet ovat ihan hyödyllisiä :D saa isovelikin väliin lainata ja opetella kirjaimia jne. Pojan suosikkilahjat olivat pikkulegoja ja lasermiekka.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!