11.12.2012

Uusi blogimatto?

Anttilan Anno collection on saanut tänä syksynä kokonaan uuden ilmeen. Uudistuneesta mallistosta löytyy monta aika kivaa juttua ja erityisesti malliston Pandora villamatot ovat herättäneet ihastussa monessa blogissa. Näitä kyseisiä mattoja löytyy kolmessa värissä ja kahdessa koossa ja tilasinkin meille kyseisen maton harmaana tuohon alakerran aulaan. Toivottavasti olisi yhtä kiva kuin kuvissa!

Anno collectionista löytyy myös tosi kivoja petivaatteita ja muita sisustusjuttuja, tsekatkaa vaikka nämä Keskon kuvapankista lainatut kuvat! Mattoja oli myynnissä ainakin Citymarketin nettikaupassa sekä Kodin1 nettikaupassa ja tietysti livekaupoissakin.
 

Tykkäättekö?

20 kommenttia:

 1. Hih, tykkään! Ja tilasin harmaan.. ystävänikin tilasi mutta kommentoi että valkoinen on hieman liian kellertävän valkoinen luonnossa :( Tuossa yläkuvassa tuo mustavalkea näyttää puhtaamman valkealta. Mutta siis kuvien perusteella tykkään kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..kellertävä :/ Noh, katsotaan millainen matto sieltä saapuu!

   Poista
  2. Jossain toisessa blogissa oli tilattu tuo musta-valkoinen ja siinäkin valkoinen selvästi kellertävä... Lähti ainakin heiltä palautukseen.

   Poista
 2. Tykkään kovastikin,. Tuo keltainen vilttikin on kiva.

  VastaaPoista
 3. Kivoja on.
  Piti kirjoitella tuonne aikasempaan postaukseen, kiva tuo uusi hyllykkö, simppeli ja ei vie niin paljoa tilaa. Piti ostaa tytölle lahjaksi tuo sylvanian auto, mutta kaikki punaiset oli loppu idiksen Toy R Usilta. Kai niitä saa tilattuakin, aika kun ei oikein enään riitä joulushoppailulle live kaupoilla.

  Tajusin sut siellä idiksessä vasta kohdalla, jotain sepitin R:lle rattaisiin ja kun nostin päätä niin näin sut, pakko oli katsoa vielä perään et näinkö oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ne on ollut niin suosittuja!Toivottavasti löydät vielä! Ja mä en varmaan ikinä huomaa ketään kun pitää paimentaa yhtä tai kahta lasta samaan aikaan ;)

   Poista
 4. Tykkään, ihania!

  Ikean blogimatto on jo hankittuna, joten matolle ei ole tarvetta. Mutta tuo keltainen viltti pääsi heti ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltti on kyllä kiva kanssa!Ja nuo pussilakanat!

   Poista
 5. Ihania - olikohan pirkka-lehdessä jossa näin kuvan noista ja ajattelin, että pitää käydää tutkiin lähemmin, mutta unohdin - kiitos muistutuksesta ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoinen näytti ainakin parista kauppaa olevan loppu isommassa koossa, tuleekohan näitä vielä lisää?!

   Poista
 6. Tykkään :-) Livekaupoilla tätä katselinkin, mut jäi kauppaan, kun nyt ei ole järkeä ostaa, josko jotain kivaa olis sit kesälläkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että nämä pysyisi mallistossa kauan!

   Poista
 7. Blogimatto :D Hyvältä näyttää! Itsekin sitä katselin syksyllä, mutta en raaskinut ostaa. Toivottavasti on hyvä, laita sitten kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä laitan, nyt vaan jännään onko liian kellertävä meidän valkoista lattiaa vasten..

   Poista
 8. Ihania! Pitääpä mennä kurkkimaan..

  VastaaPoista
 9. Noi on kyllä tosi nättejä! Ja aika bogiuskottavia :D Tota harmaata mattoa olen pari kuukautta miettinyt meidän makkariin :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!