24.12.2012

Vinkit


Muutama alevinkki vielä.
Stockmannilla on alennettu jo joitain tuotteita, esimerkiksi kuvan MOP laukku ja Maison Scotch neuletakki. Aletuotteita löytyi jokaiselta osastolta jonkin verran, kannattaa kurkata!
(Sis mainoslinkin)
Nellyllä on meneillään VIP sale, paljon tuotteita 50% alennuksella. Aleen pääsee tästä linkistä ja kirjoittamalla vip login kohtaan "NLYVIPSALE". Ale tuotteet näkyy kyllä vaikka sivuilla lukeekin, että ale on suljettu. Tuolla on mm Molo Kidsin, Mini A Turen, Petit Bateaun ym merkkien vaatteita.


Punavuoren peikossa on myös alkanut Season Sale ja sieltä löytyy esimerkiksi Mini Rodinin ja Molo Kidsin vaatteita alessa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, ostoskoriin eksyi useampikin ihanuus, kun kokoja oli vielä hyvin jäljellä! Miten teidän aatto on sujunut? Meidän tytöt nuukahti jo sohvalle, taisi joulupukin odotus viedä voimat. Saitko muuten ticketin alesta tilattua "mold"- väriä? Minulla oli suunnitelmissa tilata ko. haalarit ensi vuodeksi, mutta koot olivat jo menneet :( Mukavaa joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatto on sujunut oikein mukavasti. Jokin aika sitten kotiuduimme mummulasta mahat täynnä kinkkua ja kotona sitten vielä vähän leikkimistä uusilla leluilla ja pienet simahti jo ;) Mä olen ostanut sitä väriä jo aikaisemmin alesta, aivan ihana väri kyllä!

   Poista
 2. Taisin kirjoittaa "mold" - eli siis "cinder" :)

  VastaaPoista
 3. Saivatko lapset mieleisiä lahjoja? Ja mites Aatun ja joulupukin kohtaaminen sujui? Meidän tyttö oli kuin jukeboksi, lauloi kaikki laulut mitkä vähän sinnepäinkään osasi! Saitko ikinä sieltä ticketiltä vastausta niistä bellybuttonin rukkasista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu saivat. Ei meinanneet millään malttaa nukkumaankaan mennä ;) Aatu vähän pelkäsi pukkia, mutta kävi kyllä aina äkkiä nappaamassa omat lahjansa pukin kädestä. Eevi myös lauleskeli ja istui pukin sylissä. Sain vihdoin ja viimein viime viikolla vastauksen, että tiksun omassa kaupassa ei niitä enää ole :( Bellybuttonin kaupassa oli, mutta postarit taisi olla aika isot siellä..

   Poista

Kommentit piristävät aina!