2.1.2013

Boden, I love you!

Kävin ihastelemassa Bodenin uutta kevät- ja kesämallistoa. Raitoja rakastavalle, aika yksinkertaisista jutuista tykkäävälle, mallisto on täydellinen! Merkille tyypillisesti valikoimista löytyy tytöille myös paljon hempeitä värejä, kukkakuoseja, ruutuja ja suloisia aplikaatioita. Pojille kirkaampia värejä ja kivoja kuoseja.

Bodenin laatuun olen aikaisemmin ollut aina kovin tyytyväinen ja ehdottomasti kesäksi täytyy tilata molemmille ainakin raidalliset froteehupparit, uikkarit, muutama yläosa sekä Aatulle oma "Aa" paita tuolta vauvojen puolelta. Paidan kanssa kuvassa olevat ruutushortsit näyttävät myös kivoilta ja ehkä tarvetta olisi yhdelle sinivalkoiselle neulepaidallekin ;)


Mitäs muut ovat mieltä Bodenin kesästä?

37 kommenttia:

 1. Ihanan freesin näköistä! Tuo keltainen takki on aivan kevään must- hankinta!

  VastaaPoista
 2. Meillä on molemmat lapset ihastuneet keltaiseen, joten tuon keltaisen takin tilaamista harkitsen kyllä kuopukselle, jos esikoinen saa MR:n Picon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sopisi kyllä hyvin sen MR:n takin kanssa ja tässä malli on kivan tyttömäinen.

   Poista
 3. liian kiva, liian kiva ja liian kiva. Kun ostolakkoni loppuu niin teen liian kivan tilauksen.

  VastaaPoista
 4. Ihana! Mistä tätä saa vai saako Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei saa harmi kyllä Suomesta :( Tilata voi tuolta heidän verkkokaupastaan, linkki oli tuossa alussa.

   Poista
 5. Tykkään tosi paljon. Aion tilata pojille sekä t-paitoja että pitkähihaisia trikoopaitoja. Olen saanut palautetta pojilta, että paidoissa pitää olla kuvia, niin näissä on jopa mun mielestä kivoja kuvia. Jos voisi välttää vielä ne spidermanit. :)

  En ole koskaan ostanut merkin vaatteita, osaatko sanoa ovatko Bodenin vaatteet normaalimitoitusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan sitä kuvia olla pitää ;) Suosittelen ainakin noita aplikoituja paitoja, meillä ne on pysyneet tosi hyvänä kovasta käytöstä huolimatta. Mun mielestä vauvapuoli on ollut aikaisemmin ainakin niukkaa, ostin Aatulle silloin vauvana paitoja ja ne jäi melkein heti pieniksi. Eevillä on käytössä 4-5y paidoista ja se on sopiva n metrin mittaiselle. Eevillä muuten on käytössä 104/110 koko. Mun mielestä siis ennnemmin hiukan naftimpaa nuo kuin ainakaan kovin reilua, että jos miettii kahden välillä niin ottaisin isomman koon. Ainakin ennen tuolla on jokaisen vaatteen kohdalla ollut muutes hyvät mitatkin, kannattaa tsekatan ne!

   Poista
 6. Nuo valitsemasi vaatteet ovat suloisia, mutta yleisesti olen sitä mieltä, että muutokset lastenvaatemallistossa ovat veineet Bodenia huonompaan suuntaan, eikä sieltä ole enää pakottavaa tarvetta tilata mitään niin kuin ennen. Ehkä johonkin sorrun ;9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä edelleen näkemästäni, joskin taas kukkajutut ei ole koskaan muhun oikein iskeneet ;)

   Poista
 7. Suloisia värejä! Ja toi Aa Apple-paita on ihana <3 Meillä ei taida ikinä ennen ollut edes Bodenia, voisin hyvin kuvitella kuitenkin meille :) Etenkin jos tosiaan ovat hyvälaatuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin, Aa niin kuin Aatu ;) Laatu on ollut meillä kaikissa tosi hyvää, etenkin noissa aplikoiduissa paidoissa!

   Poista
 8. Tämä oli mulle täysin uusi tuttavuus ...ja varmasti tulee tilattua jotain kivaa. Ihanan värikkäitä vaatteita! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 9. Hei! Upeilta näyttää, ei muuta kuin tilausta nakuttelemaan. Ensikertalainen kuitenkin olen tuossa firmassa, joten kysyisin vielä tarkentavasti tuosta mitoituksesta: onko naftia noiden ikäluokkien mukaan vai annettujen senttien? Meillä esim keväällä poika täyttää 2v ja on nyt noin 86cm (ja mallia superhoikka), tilaisinko siis tuon koon 1½-2y (90cm)? Seuraava on 2-3y (98cm) kuulostaa jo isolta, ellei sitten ole tosi naftia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boden on siitä hassu merkki, että mitoitus heittelee mun mielestä aika paljon. Mun mielestä juuri niiden ikävuosin mukaan osa on niukkaa, uskoisin että annetut mitat ovat oikeita. Esimerkiksi yöpuvuissa Eeville (100cm) on juuri sopiva koko 6 ja Aatulle oli sopiva jo yksi vuotiaana se koko 2 ja kohta ne on jo pienet. Aplikaatiopaidoissa muistaakseni vauvapuolella ne oli tosi niukkaa. Eevillä on nyt yksi aplikaatiopaita 4-5y ja se vastaa aika hyvin kokoaan. Housut taas mun mielestä on vähän reilua, varsinkin sellaiset suoralahkeiset esim ne froteehousut.

   Mä itse pähkäilen tässä myös samaa, että mitä kokoa ottaisin Aatulle, hän on jotain 83cm?! Mietin, että ehkä t-paidoista ottaisin tuon isomman 2-3, mutta sitten pitkähihaisista tuon 1,5-2 jolloin ne olisivat toivottavasti pidettäviä jo nyt. Aatulla on yksi bodenin takki 1,5y-2 ja se vastaa mun mielestä 86/92 kokoa.

   Poista
  2. Oletko jo saanut tilauksen tehtyä ja tuotteet kotiin? Olisin kiinnostunut kuulemaan mielipiteesi mitoituksesta! Suuret kiitokset jo etukäteen:)

   Poista
  3. Heippa!En ole tehnyt vielä tilausta, ajattelin ensin odottaa mitä mini rodinilta tulee ja muiltakin, etten heti tilaa kauheeta kasaa ekasta paikkaa ;)

   Poista
  4. Ok! Kevätmallistojen odottelu on kyllä kivaa. Ja niin ärsyttävää, mitä ihmettä niitä pantataan?! Kaikki kehiin heti!;)

   Poista
 10. Ihana katsella näitä tulevan kevään/kesän juttuja. Ja kiva miettiä jo tulevaa kesää, vaikka vielä eilen tein yhden talvivaate oston ensi talveen. Nyt saa nämä talvijutut riittä ja siirryn katselemaan ihan muita juttuja :)
  Ootko muuten teille ostanut ensi talveen jemmaan mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Joo mä tilasin tiksulta ja sitten vdt:tä löysin alesta, että semmoisia on tulossa. Taidan palata niihin vielä myöhemmin ;)

   Poista
 11. Oi, pakko ehkä saada jotain!! Mutta miten paljon postikulut on? ;)

  VastaaPoista
 12. Nuo raitahupparit ja raitashortsit on i-h-a-n-a-t! Joudun ehkä tilaamaan. Kiitos vinkistä! Jotenkin aina tuppaa unohtumaan tämä Boden...

  VastaaPoista
 13. raitaa raitaa ja raitaa, ihanaa! Raitoja on tulossa nyt aika monelta merkiltä ja niitä on pakko saada :)

  VastaaPoista
 14. Olen aina rakastanut Bodenin mallistoa (ja kuvastoja!), mutta valitettavasti laatu ei ole vastannut aina hintaa. Uikkarit ovat olleet hyviä, mutta perus puuvillatrikoopaidat ovat haalistuneet nopeasti. Todella harmillista sillä Bodenilla on niin ihanan värikkäitä ja "jujullisia" vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. Meillä on laatu ollut kaikissa hyvää, tosin olen yleensä ostanut vain muutamia juttuja mallistoista.

   Poista
 15. Bodenin vaatteet on ihania, mutta kannattaa miettiä tarkkaan, koska palautus/vaihto ei ole ilmainen ja voi tulla melko kalliiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on kyllä hyvä huomioida. Itse ajattelin tilata ensi muutaman kappaleen kokeeksi ja katsoa millaista mitoitus niissä nyt on.

   Poista
 16. Bodenilla on hyvät mitat kaikista vaatteista näkyvillä. Kannattaa tutustua niihin. T-paidat ovat oman kokemukseni mukaan aika reiluja.

  VastaaPoista
 17. Ihanan kesäistä!!! Raitahupparit ja miksei paidatkin vois kotiuttaa ainakin. Niille nyt ainakin olis tarvetta. Mekko ja teeppariosastoa pitäis joku päivä käydä läpi, minkäverran olis uuden tarvetta.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!