15.1.2013

Kivat sammarit


Joku aika sitten tilasin Oii:n alesta Aatulle muutamia sisävaatteita ja paketissa oli mm tämä Mini A Turen lenstikkapaita sekä tummansiniset sammarit. Ennen en oikein innostunut sammareista, mutta nykyään tykkään niistä kovasti ja esimerkiksi Mini Rodinin keltaiset sammarit ovat mielestäni yhdet kivoimmista niin malliltaan kuin materiaaliltaan. Vähän vastaavan tuntuiset oli nämä Mini A Turen pöksyt, materiaali ei ole yhtään tönkköä vaan kivan ohutta ja ovat mukavan tuntuiset käteenkin. Tämä malli ei ole ihan niin slimmi kuin rodinin, mutta kapenevat lahkeet on näissäkin ja vyötäröllä kuminauhasäätö. Kivoja yksityiskohtia on myös punaiset tikkaukset sekä sivussa oleva tasku. Aatulle otin vaatteet koossa 92 ja niissä on vielä hiukan kasvunvaraa, mutta ovat jo ihan pidettäviä kun lahkeita vähän kääntää.Niin ja vinkkinä, että bongasin nämä samat housut (merkin omissa mallikuvissa ei kyllä näytä yhtään niin kivalta kuin mitä nämä livenä ovat) Punavuoren Peikosta -60% alennuksesta täältä. Ja kokojakin näytti olevan tosi hyvin!Kannattaa kurkata myös muut aletuotteet, Mini A Turea oli ainakin 40% ja 50% alennuksessa.
Kuva: Punavuoren peikko

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää pikkuherran asu. Juuri sellaiset ohuet sammarit (niin kuin farkutkin) ovat ihania noilla pienillä.Minkä kokoinen Aatu on nyt (tai viime mittauksissa)? Meillä tulossa L:n 2-vuotisneuvola piakkoin, joten uusia mittoja odotellessa... Sataako teillä lunta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja. Aatu oli 1,5v mittauksessa 84cm. Vertasin Eevin mittoihin ja tismalleen saman kokoiset olivat :) Täällä ei nyt sada lunta, onko siellä myräkkä?

   Poista
 2. Minäkin olen tuota ihanaa lentsikka-paitaa katsellut pitkin syksyä alet mielessä, jokohan ne olisi alessa tuossa meidän lähi-putiikissa, jossa MiniATurea myynnissä...:) Sopii muuten tosi hyvin noiden sammareiden kanssa. Ja kiitos jälleen alevinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lentsikkapaita on tosi kiva, sellainen joustava ja vaikuttaa laadukkaalta. Toivotaan, että printti myös kestää pesut. Ja olepas hyvä!

   Poista
 3. Ihanakun vinkkaat aina aleista <3

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!