1.1.2013

Vuoden eka

1.1.2013.
Kiireetön aamu.
Piirrettyjä peiton alla makoillen.
Myöhäinen aamupala.
Piiloleikkejä teltassa.
Kinasteluja.
Sovintoja.
Pikkuisia haavereita.

Normi päivä ja mä niin nautin tästä.

Tämä vuosi tulee olemaan erilainen. Tämä vuosi ei olekaan "ollaan kotona koko vuosi". Tänä vuonna alkaa uudenlainen arki. Normipäivät ovat jossakin vaiheessa vain viikonlopun luksusta. Jotenkin jo ahdistaa ajatella, että kaikki tämä ei olekaan ikuista. Vaikka huonoina hetkinä sitä kaipaa jotain muuta, päivän päätteeksi kuitenkin olen onnellinen, että saan kokea tämän kaiken vielä huomennakin.Mukavaa vuoden ekaa teille kaikille!


20 kommenttia:

 1. Mukavaa vuoden ensimmäistä päivää teillekin! :) Hyvin samoja ajatuksia tulevasta vuodesta täälläkin...

  VastaaPoista
 2. Mulla on niin samoja ajatuksia ja tuntemuksia. Edessä töihin paluu alkusyksystä ja nyt jo välillä ahdistaa, kotona kun olen kolmen lapsen kanssa useamman vuoden ollut ja niin nautin tästä. Mutta nautitaan vielä näistä ihaista, kiireettömistä aamuista! :) Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, onneksi kesä saadaan nauttia vielä kotona!
   Kiitos ♥

   Poista
 3. Minulla alkaa viimeinen vuosi kotona. Onneksi vielä vuosi ennen kun tarvitsee miettiä töihin paluuta. Tsemppiä teille uuteen arkeen!

  VastaaPoista
 4. Mulla myös on vika kokonainen vuosi kotona, ens vuoden maaliskuussa on viimenen eräpäivä kotona. Esikoinen täyttää parin viikon päästä 6v ja koko ajan olen kotona ollut. Ihanaa aikaa ja harmittaa kun en ole tätä aina arvostanut ja osannut nauttia. Haikeudella tätäkin aikaa nyt jo muistelen. Ihanaa loppukotiaikaa sulle ja lapsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika menee kyllä niin nopeasti eikä sitä ihan koko aikaa tajua nauttia tästä. Onneksi sinullakin on vielä reilu vuosi aikaa olla kotona lastesi kanssa, ihania kotipäiviä teille!

   Poista
 5. Mä taas mietin että pitäisiköhän käyttää vielä hoitovapaa mahdollisuus ja ainakin muutamaksi kuukaudeksi palata takaisin kotiin... En tiedä vielä, mutta pohdiskellaan. Viime syksynä mulla oli samat ajatukset kuin sulla nyt, mutta yllättävän kivuttomasti tuo syksy sitten menikin. Oikein hyvää uutta vuotta teille!

  Ihana kuva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän noita on pohdiskella, teet niin kuin sydän sanoo niin oikein menee ♥
   Ja joo, kyllähän se yleensä alkaa rullata ihan hyvin, ajatus vain ahdistaa jo nyt..

   Poista
 6. Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle!!

  VastaaPoista
 7. Ihana kuva!
  Mulla oli nuo ajatukset pinnalla parisen vuotta sitten, ja todella harmitti palata töihin. Onneksi sain järjestettyä lyhennetyn työajan, ja vielä niin, että teen nelipäiväistä viikkoa. Kun töihin sai taas tuntuman ja arki alkoi pyöriä, niin huomasin että tämän yhden lisävaparin ansiosta kaikki tuntui jotenkin helpommalta. Ja nyt kun kuopuskin on jo 4, eikä samalla lailla kaipaa enää äidin läsnäoloa, niin oikeastaan olen ihan tyytyväinen elämäntilanteeseeni. Vaikka en tosiaan ajatellut niin vielä vuosi sitten! Aikansa kutakin. Toivottavasti löydät teidän perheelle parhaan ratkaisun. Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lyhenetty työviikko olisikin ihan huippu juttu!Kummasti se yksi päiväkin tekee paljon, muuten kun niitä vapaapäiviä on niin vähän :(
   Kiitos samoin!

   Poista
 8. Hyvää uutta vuotta teille! Tosi kiva tuo teidän leikkiteltta. Mistä se mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tuo on h&m:n valikoimista, niitä oli nyt syksyllä myynnissä mutta taisivat mennä kyllä aika nopsaan :(

   Poista
 9. Voi että, onpa ihana kuva!!
  Hyvää vuotta 2013! :)

  VastaaPoista
 10. Hyvää uuttavuotta! Minä suosittelen kanssa lyhennettyä työaikaa, itse teen lyhyempää 6-tuntista päivää. Lapsille tulee lyhyempi hoitopäivä (8-15) ja ehtii vielä puuhailemaan yhdessä ennen nukkumaanmenoa. Aion itse tehdä tätä vielä varmaanuseamman vuoden, vaikka palkkassa se toki tuntuu (työmäärässä juurikaan ei....)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!