13.2.2013

Ekat ebbet

Saimme jokin aika sitten Riikan ebbekaupasta kaksi vaatetta testiin ja kyseset vaatteet onkin ensimmäiset ebbe merkin vaatteet meillä. Pidän kyllä kovasti merkin vaatteiden ulkonäöstä ja erityisesti raidalliset vaatteet ovat omaan makuuni. Nämä pari vaatetta on ehtinyt meillä päälle jo useamman kerran ja nappasin niistä vihdoin muutaman kuvan tännekin. Riikan ebbekauppaan on nyt saapunut myös kevän uutuuksia, ihania vihreäraidallisia vaatteita ja paljon muuta!Aatu sai valkoisen Eskil paidan koossa 90 ja se osoittautui oikein sopivaksi n. 85 cm pitkälle pojalle. Valkoisia peruspaitoja tarvitsee aina ja tätä voi hyvin pitää esimerkiksi t-paidan tai lyhythihaisen kauluspaidan alla näin talvellakin.


Eeville valitsin kivan simppelin Clara mekon, joka on  pehmeää collegemateriaalia. Mekko on kokoa 110 ja juuri sopiva n metrin mittaiselle tytölle. Mekossa on hiukan vajaamittaiset hihat ja tässä ei pieni reiluuskaan olisi haitaksi. Mallin puolesta tämä on kyllä tosi pitkäikäinen mekko. Mekko löytyykin tämän viikon loppuun saakka alesta tuolta Riikan kaupasta!Kiitos kovasti Riikalle mieluisista vaatteista!
Oletteko te jo käyneet kurkkimassa noita ebben uutuuksia? Mitäs tykkäsitte?

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut vanhojen mallistojen vaatteita ja tykkään. Tarpeeksi simppeliä!

    VastaaPoista
  2. Eevin mekko näyttää aivan supermukavalta ja kauniilta. Oon moneen kertaan käynyt kurkkimassa tonne ebbekauppaan. Vaatteet siellä ovat kivan simmpeleitä. Juuri mun makuun :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!