7.2.2013

Takki mun makuun

Campadrella alkoi tänään taas Henri Lloydin kampanja ja sieltä bongasin tämän tummansininsen vedenpitävän Corine takin. Tykkään! Samaa löytyy myös valkoisena, tosin enää M koossa. Valkoisten tennareiden ja farkkujen kanssa kyllä setti mun makuun!
(sis. suosittelijalinkin)
10 kommenttia:

 1. Tää on kyllä ihan sun näkönen :)

  VastaaPoista
 2. Saman takin bongasin, mutta olisin halunnut sen valkoisen. Eikä sitä ollut enää S-koossa. Ja nyt tuo valkoinen olikin jo loppuunmyyty. Noh, ehkä hyvä näin. Sen verran karkasi mopo käsistä sen Hunkydoryn kamppiksen kohdalla ;)
  Terkuin JohannaS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä on ollut semmoinenkin kamppis!Mitä tilasit?

   Poista
  2. Joo, 28. tammikuuta alko toi Hunkydoryn kamppis. Nopeasti meni kaikki suosituimmat. En päässyt koneelle heti kasilta, kun vein lapsia eskariin ja päiväkotiin. Vartin yli kasi oli mm. havittelemani Japan knit mennyt kaikissa väreissä S-koossa. Hitsit, kun kaikki muutkin tuntuu käyttävän S-kokoa, niin ne on heti loppu ;) No sain kuitenkin mm. pitkään haaveilemani Pacos Knitin ja muutaman muunkin neuleen :) Tutustuin tohon Campadreen vasta aika hiljakkoin ja nyt on tullut tilailtua jo vaikka mitä mm. edellisestä Henri Lloydin kamppiksesta tilasin sen raitamekon, Geggamojalta tytölle parit pökät ja Sorelilta kengät (ne tosin palautin, kun olikin ruskeat - kuvasta luulin niitä mustiksi). Täytyy varmaan rajottaa tota Campadressa käyntiä.
   -JohannaS

   Poista
  3. Oi, se Japan knit on ihana! Harmi kun et saanut. Mä en tuota kamppista huomannutkaan. Mä tilasin kanssa sen Lloydin mekon, tosin pitää reklamoida kun ekan kerran oli päällä ja hihan sauma aukesi :( Ja geggamojalta tilasin kanssa housuja ja Aatulle kylpytakin. Tuolta tekee kyllä hyviä löytöjä!

   Poista
 3. Oi, ihasteli tuota samaa takkia jo vuosi sitten Canpadressa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niitä on ollut jo silloin!Mulla meni pitkään etten muistanut käydä katsomassa kamppiksia, nyt viime aikoina on taas tullut seurattua.

   Poista
 4. Ihana takki! Olisi kyllä myös minun makuuni, saakohan näitä muualta kuin nettikaupoista? Ps. Kiitos kivasta blogista, liityin nyt ihan tilaajaksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Googlella löysin tällaisia jälleenmyyjiä, löytyiskö niiltä http://www.sailtech.fi/henrilloyd/fi/jalleenmyyjat/lifestyle.html

   Kiva, että tykkäät!

   Poista

Kommentit piristävät aina!