19.2.2013

Vinkki

Jokin aika sitten postailin ostamistani Vagabondin tennareista ja tulin nyt vinkkaamaan, että Brandokselta saa 20 euron alennuksen yli 70 euron arvoisista tilauksista koodilla HAHY7Y. Noita Vagabondin Cortona tenskuja saa siis tuolta nyt 59 eurolla ja tilaukset tulevat postikuluitta! Poimin lastenpuolelta myös muutamia kivoja kenkiä, converseja oli perusväreissä ja uutuuksissa söpöt pinkkimustat Adidaksen pandatennarit. Brandoksella myydään myös Petit by Sofie Schnoorin kenkiä ja siellä oli hyvä valikoima esimerkiksi Kavatin kevät uutuuksia.

Koodi on voimassa 6.3.2013 saakka
Tästä pääset kurkkaamaan valikoimaa.
(Sis mainoslinkin)


13 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, olisin heti tilannut, mutta eipä ollut enää minun kokoa kuin valkoisista ja vaaleanpunaiset tai ruskeat olisin halunnut.Mahtaako valkoiset pysyä valkoisena kovinkaan kauan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään niistä valkoisistakin, ne menis monen kanssa. Uskon, että pysyy vähän paremmin puhtaana kuin esim kankaiset kun nahasta voi pyyhkiä paremmin sitä likaa. Eriasia jaksaako sitä olla sitten pyyhkimässä :)

   Poista
 2. Kiitokset Sini vinkistä, juuri viikonloppuna näitä sovittelin K-Kengässä mutten raaskinut ostaa, nyt oli helppo tilata kun säästi kympin ja koko/värikin oli tiedossa <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, laitoin tilaukseen kun kerrankin oli minun kokoa tarjolla.

  VastaaPoista
 4. Voi miksi Adidaksien pitää olla pientä mitoitusta ja meidän pandoja rakastavan 2-vuotiaan jättijalkainen :/. Katselin noita jo viime viikolla mutta koko 27 menis just nyt vähän aikaa muttei välttämättä enää keväällä ja kesällä... Höh. Voisivat tehdä vähän isommassa koossakin noita. No, toisaalta on ehkä hyvä ettei kengissä ole mitään ylimääräistä kivaa niin ei sitten niin kovasti harmita kun ne jää pieneksi, eikä ole niin vaikeaa etsiä niitä isompia kenkiä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh!Usein kyllä kengät "tylsistyy" kun menee isompiin kokoihin, varmasti esim nuo pandat olisi tykättyjä isommillakin ja tosiaan kun jalan kokokin heittelee niin paljon samanikäisillä lapsilla.

   Poista
  2. Laitoin juuri Adidakselle kyselyä noista kokoasioista. Tylsää että kaikki Disney aiheisetkin tennarit loppuvat tuohon 27 kokoon, kun ostajia varmasti olisi isommillekin lasten kengille.

   Poista
 5. Sullahan oli nuo Vagabondin tennarit. Vastaako ne miten kokoaan? Uuh. Varmaan pakko tilata ja miehellekin tuolla oli kivasti jäljellä Björn Borgia hänen koossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä vastaa aika hyvin, mulla on yleensä 38 ja se oli noistakin sopiva.

   Poista

Kommentit piristävät aina!