15.3.2013

POPUPSHOP

Popupshopin kesämallisto on saapunut kauppoihin! Itse tykkään eniten näistä malliston perusvaatteista ja nyt uutuusvärinä on tullut ihana denim melange eli tuollainen farkunsininen. Nämä ovat 100%:sta orgaanista puuvillaa ja meidän käyttökokemusten perusteella voin kyllä suositella ainakin noita collegevaatteita. Muista vaatteista meillä ei kokemusta olekaan, mutta merkin baggylegginssit sekä jumpsuitit ovat kestäneet käytössä tosi hyvin eivätkä ole nyppyyntyneet juuri ollenkaan. Toinen nätti väri on muutes tuo kuvissa näkyvä rose melange! Onko kenelläkään kokemusta muista merkin vaatteista, ovatko yhtä hyvälaatuisia?


Kollaasin kuvat poimittu Oii:n sivuilta, Suomesta näitä saa ainakin Lillacompanysta.

8 kommenttia:

 1. meillä oli pienemmässä koossa yhdet sukkikset ja ne mun mielestä kesti tosi hyvin eivätkä nyppyyntyneet juuri lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!Ne mustavalkoiset on muutes aika ihanat!

   Poista
 2. Meillä on merkiltä college-paitoja, baggy-housuja sekä semmonen ohuempi raitapaita. Kaikissa laatu on ollut tosi hyvää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tiedosta, noi raidat kun on mun makuun! ;)

   Poista
 3. Moi, minkälaista mitoitusta merkin vaatteet ovat? Ajattelin tuota hupullista kokohaalaria. Meillä 2v. käyttää 104cm(iso ikäisekseen :)) Onkohan tuo 3-4v koko sopiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on musta aika reiluja. Se koko 18-24kk on Aatulle nyt sopiva ja hän on joku 86cm. Se 2-3 koko oli kyllä kanssa aika reilu, että ehkä sekin menisi kun se oli meille niin suuri, että vaihdoin pienempään.

   Poista
 4. Meilla on 3v:lla maiharitakki ja pari t-paitaa ollu, en ole kylla vakuuttunu laadusta lainkaan. Takista ompelukset repsottaa ja helman kiristyskuminauha lahti irti parin viikonjalkeen. T-paidoista saumat alkaneet kiertaa heti ekassa pesussa :( Eipa taida tulla meille enaan tata merkkia vaikka tyyliltaan ja malliltaan ihania ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Meillä ei tosiaan ole ollut kuin noita collegevaatteita ja niihin olen ollut tyytyväinen.

   Poista

Kommentit piristävät aina!