10.3.2013

Such a perfect day
 

/moottorikelkkailua/
/mönkkäriajelua/
/pulkkamäkeä/
/hiihtoa/

/iloisia lapsia/
/aurinkoa/
/ystäviä/
/evästä/


/näitä lisää!/Lopuksi sitten saunottiin savunhajut ja tuuletettiin vaatteista pakokaasuja pois. Niin joo, se täksi talveksi ostamani Cintamanin parkatakki hajosi, reklamoin ja sain rahani takaisin. Löysin sitten -50% alella tilalle tämän Fjällrävenin mustan parkan, on kyllä tosi lämmin ja toivotaan, että tämä kestää hiukan kauemmin!

9 kommenttia:

 1. Oi miten ihanalta näyttää teidän sunnuntai! Olisi kyllä mahtava päästä joskus kokeilemaan kelkalla ajoa tai edes kyydissä oloa :) Keskiviikkona suunnataan syötteelle loman viettoon joten siellähän saattaisi vaikka päästä kokeilemaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se ajaminen on paljon hauskempaa kuin kyydissä oleminen :) Lasten syntymän jälkeen on jäänyt tosi vähälle ajaminen, olihan se mukavaa taas pitkästä aikaa! Oi vitsit, mukavaa reissua teille!

   Poista
 2. Kylläpäs teillä on ollut mukava päivä. Kuvista välittyy leppoisa fiilis ja savun tuoksun voi melkein tuntea nenässään. Tuollaiset päivät ovat parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä ihan parhaita, olispa koko talen tommoiset kelit!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa ja lapset tykkäsivät hurjasti!

   Poista
 4. Mukavalta päivältä näyttää! :-) Mistäs löysit Fjällräveniä noin hyvällä alennuksella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta Keskiseltähän minä, oli silloin ainakin joka koossa vielä jäljellä..

   Poista
 5. Oikein toiminta päivä! Tuollaiset on niitä hauskimpia. Meillä lapset ovat aina iloisia ja nauravat ulkopuuhissa. Raitis ilma saa pahimmankin uhmiksen tuuletettua. :-)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!