31.5.2013

Mini Rodini ropes

En erityisemmin innostunut näistä Mini Rodinin köysistä nähdessäni kuvat silloin ensimmäistä kertaa. Useamman kerran näitä kuitenkin nettikaupassa vilkuilin ja loppupeleissä ajattelin, että nuo voisivat olla ihan kivoja pieninä määrinä. Viime viikolla sitten Oii:n alesta tilasin molemmille rope tank topit ja täytyy sanoa, että luonnossa nämä olivat vielä kivemmat kuin mitä olin ajatellut! Mitäs te olette mieltä? Ja nyt mietin, että saman sävyisten huppareiden kanssa ne legginssitkin olivat ehkä aika kivat, pitää tuumata :)

Kokeilin myös lisätä kuvia nyt hiukan isompina, miltä ne teidän näytöllä vaikuttavat? Onko hankala katsoa tai liian isoja? Ps. Vihreitä köysiä (ja muuta rodinia) löytyy Coolkids kaupasta ja nyt niistä saa 30% alennuksen koodilla "kesä"

21 kommenttia:

 1. näinhän näkyy just hyvin , jos haluaa just kertoa esim jostain vaatteesta :) ja kiva mätsäys lapsilla taas :)

  VastaaPoista
 2. Hienot on! :)
  Kuvat ei ainakaan omaan näyttöön nyt mahdu kokonaisina, niin on hiukan hankala katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla kanssa joutuu scrollaamaan alaspäin, mietin onko muillakin näytöillä sama! Mutta palaan vanhaan tuttuu tyyliin ;)

   Poista
 3. Kuvat ovat mun makuun vähän liian isoja, on vaikea hahmottaa kokonaisuutta. Tykkään enemmän entisen kokoisista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, mullakin näkyy niin isona, että pitää selata alaspäin.

   Poista
 4. Tosi kivat nuo topit, sen sijaan isot kuvat ovat hankalia, koko kuvaa ei saa kerralla näyttöön, eli koko kuvan idea menee kun näkee vain rullaamalla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näinpä, mietin onko muillakin näytöillä sama, mutta on se!

   Poista
 5. Nuo on kyllä aivan ihanat. Instagramissa jo kommentoinkin, että ostin myös pienemmälle tuon pinkin. Aivan ihana! Leggaritkin vois toimia. Tuota lippistä olen kans miettinyt tytölle :)

  Isot kuvat toimii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä kivat, oikein positiivinen ylläri!

   Poista
 6. olen myös katsellut pinkkinä tuota tank toppia, vielä on jäänyt tilaamatta. Mutta kivoilta kyllä näyttää molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuo on just kivempi toppina kuin esim teepparina!

   Poista
 7. Nuo topit näyttää kyllä tosi kivoilta.:) Aatulla onkin tuo kiva lippis. Ja kyllä isot kuvat toimii mulla yhtä hyvin.:)
  Tvej

  VastaaPoista
 8. Kivasti olet yhdistellyt shortsit ja topit! :)
  Olisin kysynyt sinulta siitä Fabiola-mekosta, eli onko se mielestäsi käytännöllinen näin niinkuin äiti-ihmisen näkökulmasta? Eli riittääkö pituus hyvin mekoksi, myös silloin jos tarvitsee juosta vikkelien lasten perässä? ;) Harkinnassa se vielä kesäksi, mutta haluaisin sitä käyttää nimenomaan mekkona, enkä legginssien tms. kanssa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on ihan pidettävä ilman legginssejäkin!Mulla pituus on vähän tuohon polven yläpuolelle koossa S. Ja hyvin pystyi kirmaamaan myös lasten perässä :D

   Poista
 9. Mä vasta näin noi leggari tjossain kuvassa yksivärisen paidan kanssa ja se oli kyllä suloinen yhdistelmä. Alan tykätä noista ropeista enemmän ja enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kanssa kivat, ehkä sitten loppualesta pitää tsekata niitä!

   Poista
  2. Mulla on vähän samat suunnitelmat :D

   Poista
 10. ainiin ja mä tykkään isoista kuvista :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!