19.5.2013

Papu-arvonnan voittaja
Kiitos kaikille Papu-arvontaan osallistuneille, kommentteja tuli taas tosi paljon. Palkintona oli siis kuvassakin näkyvä papu-merkin t-paita haluamassaan värissä. Lapsille tilasin nuo kyseiset paidat Coolkidsin alekoodilla (löytyy täältä) ja tänään onkin koodin viimeinen voimassaolopäivä. Arvoin taas voittajan random.org ohjelman avulla ja tällä kertaa onni suosi nimimerkkiä Jonna (kaksitassua-blogista)


Jonna 10 toukokuuta, 2013 09:33
Kaksi arpaa pinkkiä tavoittelemassa, koko 104/110cm :) Todella ihania nuo paidat.

Laittaisitko Jonna minulle sähköpostia osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com
Ja edellisen TOMS arvonnan voittajaa Lauraa vielä huhuilen, kommentoitkin laittaneesi minulle meiliä, mutta jostain syystä se ei ole tullut perille. Laittaisitko Laura vielä uudestaan niin saadaan kengätkin matkaan!
 
Laura 30 huhtikuuta, 2013 22:47
Kahdella arvalla mukana, onpa kiva arvonta! Jos onni potkaisee, niin meille saisi tulla nuo samat pinkit kengät kuin Eevilläkin on! :)

10 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!
  Laitoin uuden meilin koskien tuota TOMS-arvonnan voittoa, toivottavasti nyt tuli perille? :)
  Aurinkoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia kovasti :) Sänhköpostia pitäisi kolahtaa perille ihan näillä näppäimillä!

  VastaaPoista
 3. Hei ei nyt liity tähän, mutta lastenhuoneen pallovaloista ("Pauli serkun" valot) olisin kysynyt, että onko joku valmis sarja, mikä vai oletko koostanut itse? Suunnitelmissa valopallot kans lastenhuoneeseen, kun osaisi väreistä päättää...T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!Juu tuo oli valmis sarja, mutta en nyt kuollaksenikaan muista mikä sävyn nimi oli. Stockmannilta tilasin nuo silloin talvella.

   Poista
 4. Hei saanko kysyä minkä ikäinen / kokoinen aatu on ? Mietin joidenkin vaatteiden mitoitusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Hän on n 87cm ja 13kg. Täyttää kaksi nyt ensi kuussa. Papuista meillä on Aatulla leggareista ja pitkähihaisista se 86/92 vielä sopiva, mutta tuon kuva t-paidan otin siinä 98/104 koossa ja se oli oikin hyvä! Noi teepparit on musta vähän pienempää mitoitusta..

   Poista
  2. juu meilläkin Papun koot siis samat. Teeppari tosiaan isompi. Pitääpäs katsoa mahtuuko Beau LOvesilta kesätopit kokoa 2 y vai vaihdanko kokoa isompaan. Pakettia pikkuOtuksesta odotellaan. Iski pieni paniikki hankkia kesävaatteita ;) onneksi kesä sentään tuli , parempi näin.

   Poista
  3. ps. ja meidän tyttö ehkä 84 cm 11 kg.

   Poista

Kommentit piristävät aina!