17.6.2013

Moonbow pants

Muistatteko kun jokin aika sitten postailin Lilla Companyyn tulleista Kids on the moon-merkin vaatteista? Mainitsinkin silloin, että valikoimiin tulee vielä myöhemmin kauniit rusettihousut ja nyt ne olivatkin saapuneet! Saimme tosiaan merkin parin muun vaatteen lisäksi vielä myöhemmin nämä rusettihousutkin käyttöön jane vaikuttavat niin mukavilta kuin mitä kuvan perusteella ajattelinkin. Kauppaan tuli näiden lisäksi myös roosan sävyisiä nättejä shortseja.

Malli housuissa on sellainen hieman baggy ja Eevillä on kuvissa housut koossa 6, noissa on vielä jonkin verran kasvunvaraa, mutta koko 4 olisi taas saattanut olla jo pieni. Materiaali on samalaista kuin esimerkiksi me&i:n yogapantseissa, sellaista joustavaa ja pehmeää. Sivuilla on isot taskut ja edessä narut, jotka voi solmia rusetiksi vyötärölle. Ilman tuota rusettia housut olisivat kyllä Eeville liian reilut vyötäröltä, mutta nyörillä saa kiristettyä rusetinkin tarpeeksi tiukalle ja pöksyt pysyivät hyvin jalassa. Yläosaa vaihtamalla housut näyttävät ihan erilaisilta, esimerkiksi siromman topin kanssa kokonaisuudesta tulee heti erinäköinen. Näissä kuvissa on melko rento look, ostin itseasiassa Aatulle tuon Aarrekidin paidan, mutta koko näytti juuri ja juuri sopivan myös vielä Eevillekin! Housut tuntuvat käteen todella miellyttäviltä ja malli olisi sellainen, että voisin pitää näitä itsellänikin! Voisiko mallistoa laajentaa aikuistenkin vaatteisiin?! ;)Mitäs tykkäätte?

17 kommenttia:

 1. Malli on kyllä ihana noissa housuissa ja tuo rusetti kiva :)

  VastaaPoista
 2. Tilasin itse pojalle merkin hupparin ja se on aivan ihana :) joten meille varmaan tulee merkiltä muitakin vaatteita jatkossa.

  VastaaPoista
 3. No kyllä näyttää kivoilta!
  Ja voisin kyllä itsekin vetäistä tälläiset jalkaan :)
  Sadeterkkuja.

  VastaaPoista
 4. On kyllä aivan ihanat housut! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana malli housuissa!
  Nuo menisi ihan juhlahousuistakin jonkun suloisen topin kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, oikein monikäyttöinen malli.

   Poista
 6. ennenkuin luin tekstin loppuun ajattelin, että haluisin kyllä itelleni tuollaiset housut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs laittaa viestiä valmistajalle, että täällä olisi toiveena samat aikuisille!

   Poista
 7. Ensimmäinen ajatus oli että olisivatkohan nuo sellaiset housut, joita meidän 3-vuotias suostuisi käyttämään. On meinaan "lievästi" hamekausi päällä, ehdotus housuista saa aikaan lähinnä itkupotkuraivarit....

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!