10.7.2013

Eka oma matkalaukku

"Aatu menee muumimaahan!" kertoo hän ja pakkaa pikkuiset muumipehmonsa matkalaukkuun. Voi sitä reimun määrää kun meidän iso pieni muumifani sai tämän ihka ensimmäisen oman matkalaukkunsa, missäs muussa kuin muumikuosissa! Kiitos tästä ihanasta paketista kuuluu MiniMint kaupalle josta lähetettiin lapsille sisustuspainoitteinen paketti, postailen vielä myöhemmin muutamasta paketissa olleesta pehmeämmästä tavarasta. Tämä muumimatkalaukku löytyy nettikaupan uutuuksista, siellä on muumifaneille myös paljon muuta kivaa mm. pelejä ja leluja.

Laukku on kyllä ehkä enemmän leikkimiseen ja säilytykseen tarkoitettu kuin varsinaiseen matkailuun, mutta söpöhän se on kuin mikä ja uskon, että tämä pakko ottaa sinne muumimaan reissullekin mukaan. Tuo pikkuinen on vain niin söpö kun raahaa isoa laukkua mukanaan ympäri kämppää ja joka välissä pitää tyhjätä ja täyttää laukku uudestaan. Aina ei kyllä tiedä viekö poika laukkua vai laukku poikaa, aika isokokoinen siis tuo matkalaukku on. Toisaalta tuossa saakin kätevästi säilytettyä meidän kaikki muumipehmot, nuo kun tahtovat noissa lelukoreissa viedä aika paljon tilaa.
MiniMintissä on myös edelleen käynnissä ale ja muitakin erikoiskampanjoita löytyy mm. nyt kaikki myyrä-tuotteet -25% ja ilmaiset postikulut tilauksiin ajalla 8.-14.7.2013. MiniMinttiin pääsette kurkkaamaan tästä tai tuosta sivun ylälaidassa olevasta bannerista.

11 kommenttia:

 1. Katselin tänään noita samaisia Muumi-matkalukkuja kaupassa. Ihan hauskan näköisiä, mutta ostamatta jäi, kun vaikutti tosiaan niin heppoiselta. Leikkimisen ehkä juuri ja juuri kestää, muttei kyllä kestäisi meidän kuopuksen käsittelyssä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tosiaan ihan ulkomaanmatkoilta varmaankaan ehjänä selviäisi :D Toivottavasti leikeissä kuitenkin kestää!

   Poista
 2. Oi kuinka söpö matkalaukku, ehdottomasti laukku pitää ottaa matkalle mukaan:)

  VastaaPoista
 3. Ihana matkalaukku! Entä mistä olet löytänyt tuon mustavalkoisen lelukassin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meidän oman olen tilannut ulkomailta kun mistään ei silloin juuri suomesta löytynyt, mutta nyt näyttäisi taas olevan useammaskin kaupassa ja nosalla googletuksella edullisimman löysin täältä http://www.rukodesign.fi/triangle-basket-black-p-990.html

   Poista
 4. Vau ihana salkku :) vai laukkua hihhih. Toi Fermin kori taas niiiiin houkuttelee tuolla sun kuvissa, se on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua houkuttelisi vielä se half moon kori, se olisi ihana kanssa!

   Poista
  2. hhihihihi mulla se half mooni, mut eihän noista osaa päättää mikä on ihanin , kaikki kaikki kaikki !!

   Poista

Kommentit piristävät aina!