18.7.2013

Hyytävä heinäkuu

Täällä päin ei hetkeen aikaan ole kesästä ollut tietoakaan ja välikausivaatteille on tullut käyttöä näin heinäkuussakin. Muistin eräänä päivänä yhden kivan puiston lapsuudestani, jossa tuli aikoinaan vietettyä paljonkin aikaa, sillä siellä oli mahtava vaijerirata. Päätimme hurauttaa sinne lasten kanssa ja suureksi hitiksihän se samainen rata muodostui Eevinkin mielestä ja seuraavana päivänä oli päästävä heti aamusta takaisin. Keli oli kyllä niin syksyisen kirpeä ja sateinen, että päälle vedettiin ne välikausivaatteet ja itsekin turvauduin kuoripukuun.

Lapsilla on päällä Ticketin kevätmallistosta saadut softshell takit sekä mustat kuorihousut, kevät kun oli niin lyhyt niin nämä eivät silloin montaa kertaa päälle ehtineetkään. Softshelltakit ovat oikein passelit silloin kun varsinaiset välikausitakit tuntuisivat liian kuumilta ja hiostavilta, nämä ovat kuitenkin myös vedenpitäviä ja pidettäviä säässä kuin säässä. Aatun takki on Luca värissä brilliant blue ja löytyy myös Ticketin nettikaupasta alesta täältä, Eevin oma on Loren värissä strong pink ja löytyy täältä. Molemmilla on päällä myös mustat heaven housut ja ne löytyy täältä.

Niin ja sitä köysirataa sitten laskettiin uudestaan ja uudestaan! Aatukin kokeili muutaman kerran yksin, mutta tuo menee melko lujaa ja siinä pitää pitää tiukasti kiinni pysyäkseen kyydissä niin Aatun kanssa laskettiin sitten kakspäällä. Vaikea sanoa kumpi tykkäsi enemmän, Aatu vai äiti :D


Mukavaa päivää!

22 kommenttia:

 1. Ihanan pirteät takit! Täällä on kans nyt muutaman päivän ollut tosi inhottavat ja syksyiset ilmat!

  VastaaPoista
 2. Kivannäköiset takit. Mä en oo oikein löytänyt vielä softshellien paikkaa. Mulla itsellä on kaksikin softshelliä ja molemmat on ohuudestaan huolimatta tosi kuumia. Paljon lämpimämpiä kuin pelkkä kuoritakki. Ehkä ne on vaan jotenkin huonoja ja hengittämättömiä mitä mulle on sattunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole lapsilla aikaisemmin ollut varsinaista softshellia, mutta ticketilta oli viime vuonna sellasiet windfleecet, jotka kesti kanssa vähän kosteuttakin ja piti hyvin tuulen poissa.

   Poista
  2. Kastuitko itse sateessa? Eikös kuoripuku ole sellainen ohut ja kevyt vähän kuin tuulipuku niin että vesi tulee helposti läpi? Ainakin mulla tuli vesi tuulipuvun läpi kunnolla kun reippaassa sateessa ulkoilin.

   Poista
  3. Mulla on sellainen fjällrävenin kuoripuku joka pitää veden ulkopuolella kaatosateessakin :)

   Poista
 3. Hyvät noi softshellit! :)
  Mulle kelpais jo oikein hyvin hyytävä heinäkuu ja mieluiten myös elokuu, kun alkaa vähän jo hikeä pukkaamaan :D

  VastaaPoista
 4. Hienot! Meillä myös puettiin tänään päälle vk:ta päälle.

  VastaaPoista
 5. Heippa! Miten nämä softshellit vastaavat mielestäsi mitoitustaan? Kun ainakin normi välikausitakit ovat omasta mielestäni olleet viime aikoina aika pientä mitoitusta.
  t. Mindis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!Ticket on tosiaan niukentanut ainakin takeissa mitoitustaan verrattuna niihin vanhoihin ja mielestäni nämä ei tosiaan mitään jättireiluja ole. Aatu on nyt varmaan n 90cm ja hänellä on 98 koko ja Eevillä takista on 116 koko ja hänen pituudesta mulla ei kyllä ole tarkkaa käsitystä, mutta sisävaatteista menee 110/116 koko :)

   Poista
  2. Kiitos tästä, auttoi valitsemaan oikeat (luultavasti) koot :)
   -Mindis

   Poista
 6. Toi Eevin pipoon aivan ihana, mä olen sitä kuolannut muutaman verkkokaupan sivuilla mut koko jäänyt vähän mietityttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä. Meillä on siitä se 46-50 koko, seuraava kun oli sopiva omaanikin päähän :)

   Poista
 7. Hei! Onko pojan pipo mini rodinin mallistoa, vai jotain muuta, mitä?
  Iik! Pakko saada omallekin pojalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!Tuo on me&i:n sirkuskuosia, olikohan se viime vuonna vai jo aikaisemmin. Mut kannattaa katsoa vaikka huutiksesta, niitä aina joskus näkyy siellä.

   Poista
 8. Näyttää kivalta: takit ja meininki! :)

  Meillä on näille lämpöasteille toimineet Popin windfleecet kivasti, mutta tuollaiset softshellit olisivat tietty siitä kivat, että on sitä vedenpitävyyttä. Joita on viime päivinä taas tarvinnut... Täytyypä miettiä.

  http://sopivasekoituskaikkea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä on myös tykätty popin fleeceistä ja eikös nekin ainakin pikkaisen tihkusateen kestä!

   Poista
 9. Voi tosi kivat setit! Meillä on käytetty paljon softshellejä, mutta nyt on itseä alkanut houkuttaa nu windfleecet, kun ne on jotenkin kevyemmän ja raikkaamman oloisia.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!