19.7.2013

Posters

Joissakin asioissa olen kyllä niin saamaton! Otetaan nyt esimerkiksi vaikka nämä julisteet, toisen olen ostanut jo viime vuonna ja siitä asti se on odottanut kehyksiä. Joskus jotkut ihan pienet asiat jäävät retajamaan ties kuinka pitkäksi aikaa, nyt päätin vihdoin tehdä noille jotain ja kävin hakemassa ne kehykset. Joskus taas sitä aloittaa jonkun ison projektin ihan ex-temporee, "maalaanpa nyt nuo seinät..." mutta ei, niitä kehyksiä ei vaan saa ostettua..

Niin, enää sitten tarvisi saada nuo seinälle asti, kauankohan siinä menee? :D  Kuvissa on tosiaan viime vuonna ostamani Highway Designin "tringeltrangel" kolmiojuliste sekä Mini&Maximukselta jo muutama kuukausi sitten saamamme "Don´t grow up" tekstijuliste. Viimeiseksi mainittu kyllä kuvaa hyvin tuntemuksiani, varsinkin kun tämä kotiäitiysura alkaa nyt lähennellä loppuaan, niin toivoisi ettei kukaan koskaan kasvaisi ja aikakin pysähtyisi.

Thank you Mini&Maximus for the lovely poster!


 Tässä vielä muutamia suosikkejani kummaltakin kaupalta..

Itsestä tuntuu, että aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen, joten remppajututkaan eivät ole kamalasti edistyneet. Jotain pientä fiksausta olen iltaisin tehnyt mm. Eevin pulpetti sai päälleen uudet maalit. Tämä olisi tarkoitus laittaa tuonne yläkertaan ja kaveriksi sinne pieni liitutaulu, heti sitten kun saadaan siellä ne pinnat maalattua. Uusi tuolikin pitäisi tuon kanssa hankkia, kuvassa oleva on napattu ruokapöydästä kun siinä ei kaikkia aina yhtäaikaa tarvita.

Ps. Sain tänään Molo kidsin syysmallistosta pressikuvia, ihan mielettömiä kuoseja tulossa ja voin vaikka huomenna postailla  niistä lisää!

20 kommenttia:

 1. Ihan huikeet kuvat ja tyyli! Tykkään. Noi pisarat lipaston kyljessä on kivat ja piristävät.

  sama saamattomuus vaivaa toisinaan tääläkin...

  VastaaPoista
 2. Hyvään saumaan tuli tämä postaus, mulla on olohuoneeseen joku kiva mustavalkoinen juliste hakusessa! :) Ja Molon syysmalliston juttuja olisikin kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, eiköhän noista kaupoista löydy paljon valinnanvaraa!Ja juu, käyn kuvien kimppuun heti illalla!

   Poista
 3. Ihanalta näyttää. :) Molo Kids kiinnostaa ja varsinkin toppavaatteet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toppavaatteista ei harmikseni ollut juurikaan kuvia, koitan kysellä olisiko niitä mahdollista saada jo jostain!

   Poista
 4. Teillä on kivannäköinen lasten huone, tykkään tyylistä! Taulut on kivat, monta meidänkin huoneeseen sopivaa löysin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Noissa tauluissa oli mun mielestä niin monta ihanaa, etenkin kaikki nuo sirkuskuosit!

   Poista
 5. Minusta ankea lastenhuoneeksi, olis edes joku tehosteväri...
  Mutta nämähän onkin makuasioita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvathan ovat itseasiassa "lavastettuja" tai siis lipaston päällinen tyhjätty ja siihen laitettu nuo julisteet näitä kuvia varten, eivät siis siihen jää ja normaalisti siinä on littlest pets talot, muumitalot ja sun muuta. Ja tosiaan tuossa on yksi nurkka näkyvissä huoneesta, muutan kalusteet on kyllä vaaleat mutta leluista ja hyllyillä olevista tavaroista tulee kyllä mielestäni tarpeeksi väriä huoneeseen. Itsekin tykkään väreistä juurikin tehosteena ja lastenhuoneessa kuuluukin mielestäni olla jotain pirtsakkaa!

   Poista
 6. Upealta näyttää!! Lastenhuoneeseen sopii just hienosti tuo, että tausta on mustavalkoinen - lelut on niin värikkäitä, että ei siitä ankeata saa millään :)

  VastaaPoista
 7. Oikein mukavalta näyttää. Erityisen upea on tuo pulpetti; vau!! Eipä ole tullut koskaan itselle mieleen maalata sitä. Pointsit luovuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pulpetti oli aikamoinen rumilus kirkkaansinisine jalkoineen ja kansikin oli ihan naarmuilla. Hiomisella ja maalilla onneksi saa ihan uuden ilmeen!

   Poista
 8. Kyllä on tyylikästä. Ompa pulpetista saatu hyvännäköinen, ajattelin eka että se ois joku uustuotanto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se olikin melkoinen rumilus kirkaansinisine jalkoineen aikaisemmin :)

   Poista
 9. Lovely pics! :)
  I was wondering where one could get that wonderful black letter garland?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! I have ordered it from here http://www.konglomerat.fi/tuotteet.html?id=15/55 but they are out of stock at the moment. It says on the page that they will have more this month...

   Poista
 10. Hi!
  I love the IKEA hack of the Malm drawer. May I use one of your photos on my blog? Anette :-)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!