29.7.2013

Valokuvamuistoja seinälle

Blogiyhteistyö:

Sain reilu kuukausi sitten käyttööni HP ENVY 120 e-All-in-One tulostimen sekä pressipaketin, jossa kerrottiin hiukan enemmän laitteesta. Mukana oli myös erikokoisia HP:n valokuvapapereita, että saisin testailla millaisia valokuvia tällä saisi aikaan.

Meidän oma tulostin on ihan perustulostin, jolla ei todellakaan valokuvia tulostella, eikä siitä löydy muitakaan hienouksia. Tulostimen kanssa saa myös takuta joka kerta ja siksi sitä ei ole tullut käytettyäkään kuin ihan pakon edessä. Nyt innoissani heti tulostelinkin muutamia printtikuvia, jotka pääsevät varmasti myöhemmin kehyksiin, värityskuvia Eeville ja tietysti noita valokuvia. Olen kyllä aika hämmästynyt kuinka paljon toimintoja ja nappuloita tulostimissa nykyään on, kosketusnäytöstä puhumattakaan. Kaikki toimii lisäksi langattomasti, ei niitä ylimääräisiä johtokasoja työpöydällä. Paperisäiliö aukeaa itsestään nappia painamalla ja siellä on omat lokerot valokuvapapereille ja tavallisille tulostuspapereille. Ai niin, ja tälllä voi myös ladata iPhonen!!

Tässä laitteessa on siis samassa tulostin, scanneri ja kopiokone. Lisäksi ePrint ominaisuus mahdollistaa langattoman tulostamisen missä ja mistä tahansa, tulostimella voi tulostaa langattomasti esimerkiksi kuvia iPadilta, iPhonesta ja iTouchista. Skannaus onnistuu suoraan sähköpostiin ja webin kautta voi tulostaa kotitulostimelle vaikka toiselta puolelta maailmaa. Huh, toimintoja on niin älyttömästi etten ole edes päässyt kärryille vielä kaikista! Nyt täytyisi seuraavaksi testailla miten onnistun tulostamaan noita instagram kuvia iPhonesta...

Valokuvia teetän (liian) harvoin. Ja kerralla sitten koko vuoden kuvat, edelliset odottavat edelleen tuolla laatikossa kansioon laittamista. Joskus olisi kuitenkin kiva saada muutamia kuvia heti, vaikka isovanhemmille muistoksi tai seinälle piristämään arkea. Tein laitteella tuohon työpisteeseen pienen valokuvakollaasin muutamista suosikkikuvistani ja kuvien laatu oli kyllä erittäin hyvä! Kuvat ripustin pienillä pyykkipojilla roikkumaan paperinaruun, pyykkipojat olisin halunnut ihan yksivärisinä, mutta kaupasta ei löytynyt kuin kirjava kokoelma :)

Työpiste laitettiin uusiksi portaiden maalauksen jälkeen ja onkin pitänyt siitä postailla jo aikaisemmin. Jossain vaiheessa kuvia siis siitäkin tulossa!
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Mulla tulee kans teetätettyä kuvia aivan liian harvoin. Nyt ois tarkoitus valita lemppariotoksia olkkarin seinälle. Ja keittiössä meillä on kuvia esillä samalla tavalla pyykkipojilla ripustettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sulle tulee valinnavaikeus! Tai sit vuoraat kaikki seinät ihanilla kuvilla :)

   Poista
 2. Tuo on ihan totta, että liian harvoin jos silloinkaan tilaa kuvia. Ja kyllä niitä pitäisi tilata..

  Tosi kivan kollaasin teit ja nuo pyykkipojat sopivat siihen loistavasti :) Kuvan laatukin näyttää tänne hyvältä, täytyypä tutustua tuohon laitteeseen enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien laatu oli mun mielestä tosi hyvää, siis ihan vastaava kuin tilatessakin. Pakko oli tulostaa yksi kuva Eevistä samanikäisenä kuin Aatu nyt, on ne niin samannäköisiä :)

   Poista
 3. Valokuvien teettämisessä ja kansioon laittamisessa voi oikaista vähän, mä tilasin viimeksi suoraan valokuvakirjan, josta tuli oikein kiva. Mulla on nimittäin kanssa tupannut vierähtämään tovi jos toinenkin ennen kuin saan teetettyä kuvat ja laitettua ne kansioon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa kerran tilannut sellaisen kirjan lahjaksi, mutta mulla meni siihen tekemiseen ihan järkyttävän kauan kun siinä oli liikaa kaikkia hienouksia :D Mut ihan simppelin kirjan saa kyllä helposti väsättyä!

   Poista
 4. Ihania kuvia!
  Tulee kyllä tosi harvoin teetettyä kuvia, tämmönen olis loistoratkaisu meillekin. Muutenkin pitää välillä tulostella juttuja (esim. pääsylippuja yms) ja nyt mä joudun tulostamaan ne kirjastossa kun ei meillä ole ollenkaan tulostinta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sit just kun sitä tulostinta tarvis niin meidän romu ei ainakaan suostunut toimimaan. Aaargh!!

   Poista
 5. Näyttää tosi hienoilta kuvat ja työpiste :) Heti pisti silmään tuo HP Envy.. Envy=kadehtia :D

  VastaaPoista
 6. Vau! Ihana kollaasi ja nuo pyykkipojat todella tekevät esillepanosta persoonallisen! Itselläni myös pitkään listalla ollut projektina teettä kuvia vuosien varrelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Ja koneella työskentely on kyllä paljon mieluisampaa kun on nuo pikkuisten kuvat tuossa piristämässä!

   Poista
 7. Aivan valloittavia ja laadukkaita kuvia ja mitä ihanimmat mallit tietysti . Kivat noi pyykkipojat ... Pitäisi itsekin jaksaa laittaa enemmän lasten kuvia esille :) ja joka joka paikkaan :)

  Super Nice!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla kanssa on jäänyt kaikki kuvat laittamatta, vanhoihin pitäisi hankkia uudet kehykset, mutta aina se jää :(

   Poista
 8. heippa, osaatko kertoa että miten noit instagram kuvi voi kopioida koneelle/ teettää. tai vaikka tulostaa ite niin miten se tapahtuu?

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!