12.8.2013

Molo kids drop 2: Snowsuits and jackets

Molo kidsilta tuli vihdoinkin toisen erän pressikuvat ja vaikka näitä onkin nyt monessa blogissa näkynyt niin laitan kuitenkin tännekin, jos on sattunut joltain menemään ohi :)

Haalareissa värit ovat onneksi kirkaammat kuin mitä ihan ekoista kuvista silloin vaikutti. Omat suosikkini näistä tytölle ovat haalareissa värit ocean sekä fig. Fig vaikuttaa kuvien perusteelta tosi nätiltä mustikanväriltä ja sen kanssa asusteiksi sopisi mielestäni kivasti vaaleanpunainen ja miksei pinkkikin. Oceanissa on hupussa pinkki vuori ja aivan ihana olisi kera pinkin hatun ja rukkasten. Täytyisi kyllä vielä nähdä sävyjä livenä, että osaisi sen suosikin valita, mutta näiden kuvien perusteella nyt näin. Asuja voi muutes käydä tsekkaamassa Punavuoren peikon liikkeissä, jonne ovat juuri tulleet ja osa malleista on ehtinyt jo nettikauppaankin.

Pojalle suosikkia olisi vaikeampi valita. Farkkukuosi on nätti, mutta meillä on sitä nyt välikausihaalarina ja ehkä kyllästyisin. Oranssi olisi myös kiva, jos se on ihan kunnon oranssi.

Olen aina ollut aikalailla yksiväristen aulkovaatteiden ystävä, mutta täytyy sanoa, että nämä printtikuositkin iskivät minuun. Jos minulla olisi pienempi tyttö niin ostaisin hänelle tuon pupuhaalarin, niin suloiselta se näyttää noissa alempana olevissa mallikuvissa. Katalogikuvissa ei mielestäni ole niin kiva, mutta tuon pienen tytön päällä on aivan ihana! Tykkään myös tuosta laskettelukuosista, mutta ainut vika on vain tuo vaalea pohja. Printtien seasta ei varmaan lika kyllä niin pomppaisi silmiin. Täyttypä käydä tutkailemassa näitä livenä...

Mitkä ovat teidän suosikkeja? Ja mites nuo printit, ihania vai kamalia?

kuvat. Molo kids

7 kommenttia:

 1. Tänä vuonna ei Molon haalareissa meitä oikein mikään sytyttänyt. Turkoosi olisi kiva pojalle, mutta tytölle en löytänyt oikein suosikkia. Ei mitään pakko saada osastoa siis, mutta aleista voisi harkita :) Onneksi edellisen vuoden molo kids haalarit menee vielä. Merkki on malliltaan vaan niin loistava meille tuon mitoituksen vuoksi. Noi printtikuosit ei sytytä myöskään. Pupukuosi on kiva, mutta jotenkin häiritsee, kun kuosissa on kesä :D Joku fiksaatio itselläni varmaan. Muuten söpö kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas löysin tytölle enemmän ja printitkin sytytti :) Ai juu, mä en edes ajatellut tuota, että siinä on kesä :D

   Poista
 2. Tuleekohan pupukuosia lasketteluhousuna? Se menisi isommallekkin tytölle rinteeseen yksivärisen takin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Valitettavasti ainakaan siellä molo kidsin sivuilla ei ollut kuvia kuin laskettelukuosisista housuista :(

   Poista
 3. Onko noi molot minkälaista mitoitusta? Vastaako siis hyvin kokoaan? Ja onko lapsen vaikea itse pukea fleecevuoren takia? Meillä ollut aiemmin Ticketin talvihaalareita mutta nyt ihastuin tuohon vaaleansiniseen :)

  T. Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä vastaa hyvin kokoaan ja malli on noissa kivan kapoinen. Meillä on ollut Eevillä useampana vuonna noita ja hyvin on saanut puettua itse fleecevuoresta huolimatta. Aika ihana kyllä tuo vaaleansininen!

   Poista
 4. Kiitos vastauksesta :) Täytyy kyllä mennä ihastelemaan vielä livenä ja miettiä sitten molo vai ticket :)

  T. Kati

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!