28.9.2013

Tupsupipoja ja rodinin viimeinen erä

Lauantai-illan vinkkinä, että MiniMinttiin on tullut myyntiin noita suloisia Huttelihutin pipoja ja kypärälakkeja. Ovat ilmeisesti olleet aika suosittuja, sillä osa väreistä olikin jo loppunut.

HutteliHut on vuonna 2003 perustettu tanskalainen brändi joka on erikoistunut lasten villavaatteisiin. Pipoissa käytetyt materiaalit ovat laadukkaita sekä hengittäviä ja tehty varta vasten ajatellen skandinaavista kylmää talvea. Nuo neulepipot ovat 80% lampaanvillaa ja 20% polyamidia ja huippu juttu on se, että tuo one size sopii myös aikuisen päähän! Meilläkin sama pipo sopii sekä minulle, että lapsille, mutta luulen kyllä omivani pipon kokonaan omaan käyttööni :) Väreistä löytyy kauniita murrettuja sävyjä ja sitten ihan perusmustaa, joka sopii kaiken kanssa.

Onko jollain kokemusta näistä merkin piposta? Omia kokemuksia voin kertoa sitten talven aikana kun pipo pääsee käyttöön.


MiniMinttiin tuli myös myyntiin tuosta Rodinin viimeisestä erästä mm. noita collegehaalareita, timanttikuosia useammassa vaatteessa sekä joitain basic vaatteita. Nuo collegehaalarit ovat minusta aina niin sulosia, mutta meillä ei niille enää käyttöä ole. Pikkuiselle vauvalle hankkisin kyllä ehdottomasti tuon kettujumpsuitin! Itse tykkään kyllä tuosta timanttikuosistakin, mekkoon voi helposti yhdistää monen värist legginssit tai sukkahousut. Tulikos teille mitään tästä viimeisestä erästä?

Rodiniltahan tulee vielä sitten 18.10 niitä peittoja ja petivaatteita, mielenkiinnolla odotan mikähän niiden hinta mahtaa olla kun pelkkä peitto oli jo melko arvokas...10 kommenttia:

 1. Mihin niitä peittoja tulee? Vaan rodinin omaan liikkeeseen vai tiedätkö jälleenmyyjii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itseasiassa tiedä tuleeko jämyille, mutta merkin nettikauppaan ainakin.

   Poista
 2. Mulla tollanen pipo ja haluan ton kettuhaalarin! Öitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettuhaalari olisikin ihana teidän pienellä!

   Poista
 3. tuo jalokivi mekko olisi ihana, mutta en ole raaskinut..

  VastaaPoista
 4. Keltainen jumpsuit lähti tilaukseen :)

  VastaaPoista
 5. Ostin viime vuonna tyttärelleni huttelihutin kypärämyssyn ja tykkäsin kovasti. Onneksi sama mahtuu edelleen ja sopii hyvin tän vuoden vaatteisiinkin.
  Uusimmista rodineista miellyttää eniten jalokivet, mutta en taida täyteen hintaan ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kokemuksia noista! Varmasti oli lämmin kun päällinen on villaa, hyvä homma että mahtuu edelleen!

   Poista

Kommentit piristävät aina!