Viikon varrelta

22.9.2013

Kameraan on tallentunut kuvia tästä viikon varrelta, ihan arkista menoa ja meininkiä, mutta kuvissa vilahtelee noita mini rodinin toisen dropin asuja niin laitanpas muutamia tännekin.


Mun oma siosikki oli heti tämä ruudullinen "metsuri-hattu", jota sovitettiin tuossa yksi päivä. Sovittelija ei niin innokas vain ollut, joten yhden ainoan kuvan ehdon napata hänestä hattu päässä ja sekin on ihan epätarkka. Aatulla on se isoin koko kun vähän epäröin mahtuisiko edellinen koko enää, vähän reilu on, mutta ihan pidettävä kuitenkin. Tämä vissiin jakaa aikalailla mielipiteitä, omasta mielestäni tosi kiva, mutta joidenkin mielestä ihan kamala. Ehkä siksi se onkin mun mielestä hieno :DKuvissa näkyvät leopardihousut ja heppapaita on saatu MiniMintista. Ketut ja ruutuhatun olen tilannut oii:sta. Ketut oli mun toinen suosikki ja materiaali niissä on mukavantuntuista ja joustavaa. Kätevät hoidossa ja talvellakin mukavat haalarin alla.

Tuohon MiniMinttiin vielä vinkki, että heidän facebook-sivuilla oli hyvä alekoodi talvivaatteisiin (toppaa, fleecea, villaa). Koodilla "SNOW!" saa -35% alennuksen hulabalun, hust-clairen, ullungan, racoonin, mini a turen sekä mole little norwayn tuotteista. Alennus voimassa toistaiseksi. Samalla huomasin facebookissa myös toisen tarjouksen elikäs nuo Bisgaardin villavuorelliset talvikumpparit ovat -25% alennuksessa keskiviikkoon saakka. Ne on valmiiksi hinnoiteltu ja alesta löytyy myös kaikki välikausikengät ja -saappaat.


10 kommenttia

 1. Koodilla RODINI näyttäisi saavan vieläpä Mini Rodineistakin -25% ja postarit on ilmaiset ;)!

  VastaaPoista
 2. Ihania Rodineita teillä! Tuo metsurihattu on kyllä tosi hauska! :) Ketut oli yksi munkin suosikki, sovituskuvia voi käydä kurkkaamassa Blogistani, täältä.
  :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, multa oli ihan mennyt ohi tuo sun postaus. Mielettömän ihanat kuvat!

   Poista
 3. Hei!
  Kiitos vinkeistä jälleen kerran :) Olisiko sinulla mahdollisuutta tehdä sellaista postausta, jossa esittelet teidän lasten tulevat talvivaatteet? Topat ja kengät siis... Mietin tässä että ostaisinko Popin vai ticketin haalarin ja nyt tuo molo kidskin vaikuttaa kivalta. Onko se mielestäsi yhtä lämmin kuin esim ticket vai onko teillä pahimmille pakkasille vielä erikseen puvut? Ja mallista vielä kysyisin, että onko ticket leveämpi selkeästi vai onko se vain mielikuva minulla.. :) Po.pin haalari oli meillä viime vuonna ihan superhyvä, mutta tuo molo passaisi malliltaan varmaan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Voin koittaa aina pikku hiljaa jotain laittaa, haalareina on tosiaan molo kidsit ja Aatulla myös rodinin haalari. Eevillä on sitten 2-osaisia, ver de terren beige parkamallinen takki ja siihen housut. Popin toppahaalaria meillä ei ole koskaan ollut, mutta vk-malleista on hyviä kokemuksia ja katsoinkin, että niillä oli kauniit värit nyt tänä vuonna. Malli niissä on mielestäni kiva ja hyvät säädöt, eivät ole sellaisia baggy-mallisia kuten ticketit.

   tiksut ovat selkeästi leveämpiä kuin molon ja popin haalarit, ainakin siis tuosta lantiom kohdalta ja koko täytyy olla juuri sopiva ettei näytä ihan säkiltä. Laadultaan ticketit ovat tosi kestäviä, ainakin ne mitä meillä on ollut. Molo kidsit eivät mun mielestä hirveästi paksuudeltaan eria ticketin haalareista, meillä oli viime vuonna molon haalarit ja ver de terren haalarit ja nuo jälkimmäiset olivat selkeästi paksummat, kovien pakkaskelien puvut. Ehkä kuitenkin molon/tiksun/popin haalari on käytännöllisempi, koska villapuvun kanssa menee myös kovilla pakkasilla. Ver de terren puku oli vähän kuumaa taas leudommilla keleillä.

   Kengiksi on talveen arauto rapin, bisgaardin ja anguluksen popoja pikkujaloista ja sitten loskakeleille crocsit. Meillä oli viime vuonnakin semmoiset arauto rapin kengät molemmilla ja olivat tosi laadukkaat ja lämpöiset.

   Poista
 4. mäkin haluun kohta noi kettuvaatteet, niin ihanat ;)

  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 5. Toi kettu setti on niin ihana :) Meillä on toi kans. Just ekasta pesusta hain kaappiin setin ja ihan priima ja ihanan pehmoinen tuntuu olevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä materiaali tosi mukavaa, kivan joustavaa eikä nyppyynny (tai siis ainakaan saman matskun edellise vuosien ei ole nyppyyntyneet)

   Poista

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.