29.10.2013

Raitavinkki

Popin sirkusmallistosta on kohistu kovin täällä blogimaailmassakin ja sen saapuminen ei varmastikaan ole mennyt moneltakaan ohitse. Itseä kyllä ärsytti, että kyseistä mallistoa mainostettiin kovasti etukäteen, mutta nettikaupastakin kaikki tuotteet loppui melkein samantien ja sama juttu taisi olla liikkeissäkin. Itse en päivystänyt koneella juuri sillä sekunnilla kun tuotteet olivat saapuneet ja sitten myöhemmässä vaiheessa ei mitään enää ollutkaan jäljellä.

Muistin, että olen joskus aikaisemmin tilannut House of Fraserilta popin vaatteita, siellä kun ne ovat normaalihinnallakin edullisempia ja nyt siellä alkoi kampanja, jossa lähes kaikki (tai ainakin tosi monet) tuotteet ovat -25% alessa. Eilen noita popin sirkuspeittoja oli joka värissä saatavila, mutta peitolle ei meillä ole enää tarvetta, joten semmoista en tilannut. Siellä oli kuitenkin myös noita uusia raitoja ja paljon edullisemmin kuin Suomessa, esimerkiksi leggarit ja paidat maksoivat n 18 euroa. Postikulut hitaammalla toimituksella (6-8 päivää) ovat Suomeen 6 puntaa. Olen tilannut tuolta muutaman kerran ja kaikki on sujunut aina hyvin, maksu onnistuu luottokortilla tai esim paypalilla.

Molemmat lapset saivat nyt sitten paidat ja sukkia ja Aatulle otin parit legginssit myös. Hassua tuolla on, että esimerkiksi kaikkia popin tuotteita ei saa tilattua Suomeen (lukee international delivery not available) mutta nuo uudet raidat ainakin sai (ainakin vielä hetki sitten). Jos siis joku jäi kaipaamaan, niin kannattaa kurkata täältä. Tuolla myydään myös paljon muitakin merkkejä ja esimerkiksi Tommy Hilfigerilla oli paljon tuotteita alessa niin naisilta, miehiltä kuin lapsiltakin.

Ai juu ja synttärijuhlista löytyy juttua täältä!

11 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Täytyy muistaa tämä jatkossakin. Teinpä tilauksen nytkin, vaikka en oikein ymmärtänytkään sitä vouhotusta noiden raitojen ympärillä :).

  VastaaPoista
 2. Sieltä tosiaan löytyy PO.Pia, mutta nykyään suurinta osaa (mm. melkein kaikki raitatuotteet) ei toimiteta Suomeen, eli ellei ole brittikaveria, ei niitä valitettavasti saa:( Tämä muutos on tullut viime vuoden lopulla ilmeisesti PO.Pin toiveesta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsken ainakin sain tilattua kaikkia noita uusia sirkusraitoja, ehkä ne unohti niihin laittaa tuon rajoituksen :D

   Poista
 3. En tilaa, en tilaa, en tilaa.. ;-D

  VastaaPoista
 4. mä jätin vieoletit pöksyt ostamatt ku aattelin että paidat katoo nopeempaa. kiitti sun, eilen oli pakko sortua ja tilata pöksyt molemmille. :D

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Mun oli pakko jakaa raitavinkki blogissani sekä laittaa se itselleni sinne muistiin tulevia ostoksia varten. :) http://kotona-blogi.blogspot.fi/2013/10/raitavinkki.html
   t. Sani

   Poista

Kommentit piristävät aina!