Suosikkeja marimekolta

26.10.2013

Kuvia jonkun ajan takaa kun oli vielä vähän lämpöisempi. Yksi suosikeistani syksyltä on tämä Marimekon musta Lilette-mekko, joka toimii niin arjessa kuin juhlissakin. Malli on kivan yksinkertainen ja tykkään kovasti noista sivuilla olevista taskuista. Mekon kanssa kuvissa on Marimekon mustavalkoiset oktaavi-sukkahousut.

Mekon malli on hiukan väljä ja alle mahtuu hyvin viileämmille ilmoille vaikka pitkähihainen paita. Juhlavamman tästä saa kun lisää vaikkapa näyttävän kaulakorun ja yksiväriset sukkahousut. Pitäisi vielä testata kuinka toimisi ohuen vyön kanssa!
Tänä syksynä Marimekolla on ollut minun mielestäni tosi onnistunut mallisto niin naisten- kuin lastenkin puolella. Meidän omat olen käynyt ostamassa tuossa viereisestä Marimuksu liikkeestä ja nyt harmittaa, nimittäin olen missannut siellä tämän kivan uutuuden ja oma kokoni on jo loppunut. Marimuksun nettisuvuilla on nyt sunnuntaihin asti kaikki tuotteet ruskovillaa lukuunottamatta -15% alennuksessa ja sieltä löytyy mm. Marimekon uusia joulumalliston tuotteitakin tuolta lastenpuolelta.

3 kommenttia

  1. Kävin tuolla Marimuksussa mummolareissulla. Ihana kauppa ja niin mukava myyjä:)

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavat sukkikset ja mekko just minun näköinen.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.