18.11.2013

Marimuksun joulua (sis. alekoodin)

Kävin tuossa yksi päivä Marimuksussa katselemassa marimekon joulukankaita ja napsin samalla muutamia kuvia tuolta liikkeestä, jossa esillä oli myös paljon kivoja joulujuttuja mm. aarikalta. Haluaisin meille jonkin kivan joululiinan pöytään ja tuo marimekon kuusikangas olisi mielestäni tosi nätti. Ainut vaan, että mietin kuinka käytännöllinen tuollainen valkopohjainen kangas olisi meidän ruokapöydässä. Tykkäättekö te tuosta kuusikuosista?

Lastenvaatteissa marimekolta oli tullut uutuuksia myös tuossa omppukuosissa, mikä on materiaaliltaan sellaista tosi pehmoista ja vähän joustavaa. Myös nuo värikkäät raitapaidat ovat myös marimekon joulumallistoa ja niistä löytyy mm. ihana oversize mallinen yläosa tytöille!

Tämän viikon ajan marimuksussa on voimassa -25% alennus, joka joskee kaikkia molo kidsin ja geggamojan tuotteita. Toppavaatteille ei täällä ainakaan vielä ole käyttöä ollut ja varmasti moni onkin vielä odotellut niiden hankkimisen kanssa, nyt hyvällä alella saa siis ainakin noita molo kidsin haalareita sekä geggamojan yksivärisiä haalareita. Kokeilin Eeville tuota molo kidsin rainbow kuosia ja jotenkin se on mielestäni aina näyttänyt enemmän pojalle sopivalta, mutta olikin tosi kiva mielestäni myös Eevin päällä!

Alennuksen saa koodilla "toppa" ja alekoodi täytyy syöttää heti sivuille mennessä sivun oikeaan ylä nurkkaan, jolloin kauppa näyttää automaattisesti alennetut hinnat. Koodi koskee siis myös geggamojan ja molo kidsin sisävaatteita ja on voimassa tämän viikon loppuun saakka. Marimuksuun pääsette tästä.Alennuksessa siis mm. seuraavat tuotteet...


12 kommenttia:

 1. Saako tän alen myös, jos käy kaupas paikan päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!Unohdinkin mainita, että tosiaan saman alennuksen saa kivijalkamyymälästäkin kun mainitsee kassalla tuon koodin :)

   Poista
 2. Mä tykkään tuosta kuusesta aivan hulluna, mutta joulupöytään... taitaa tulla meillä liian paljon punajuurenvärisiä koristeita oksille :) Mutta pussilakanoista kirjoitin pukille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo voi olla, että ei olisi enää ihan mustavalkoinen :)

   Poista
 3. Kuusikangas on aivan ihana, nimenomaan tuo mustavalkoinen! Jos ei uskalla pöytäliinaksi ostaa, pari mukia olisi ainakin hankintalistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne mukit on kanssa kivoja, meillä ei vain taida olla oikein kupeille tarvetta..

   Poista
 4. Hei! Ihana tuo kuusi-kuosi! Ottaisin tuon värikkäämmän jouluksi ennemmin, vaikka kotona onkin paljon musta-valkoista, mutta jouluna pitää olla punaistakin pikkasen :) Meillä on Marimekon "Koreana" -kuosinen joululiina. Siinä on kuvina mm. joulutorttuja, makkaroita, sillejä, sinappia yms joulupöydän antimia. Siitä ei kuosi enää jouluisemmaksi mene?? :D -Helmin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tuo värikäskin on nätti, mutta ehkä vään vierastan tuota beigeä pohjaväriä. Munkin mielestä jouluna saa ja pitääkin olla vähän punaistakin! Voi, mulle oli ihan uusi tuttavuus tuo teidän joululiinakuosi, kulostaa hauskalta!

   Poista
 5. Vinkkinä, jos pöytäliinan päälle hankkii läpinäkyvän muovin, säästyy liina tahroilta ja helppo pitää puhtaana :) ystävällä oli tämmöinen ratkaisu, muovin oli hankkinut metrimyynnistä jostain halpahallista...
  Ihania juttuja tuolla Marimuksussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olipa hyvä vinkki! Pysyykö se muovi siinä päällä hyvin?

   Poista

Kommentit piristävät aina!