14.11.2013

Mekkoja, mekkoja

Riikka haastoi minutkin osallistumaan mekkohaasteeseen ja tässäpä nyt kuvia meidän (tai no Eevin) mekoista. Mekkoja meille on kyllä kertynyt ihan kiitettävästi, mutta puolustukseksi sanottakoon, että Eevi tykkää myös niitä käyttää paljon ja mieluiten päällensä pukeekin mukavan mekon ja leggarit/sukkikset. Monet mekoista ovat myös olleet pitkäikäisiä ja niitä on käytetty myöhemmin vielä tunikanakin. Pitkähihaisia paitoja Eevin kaapista ei löydykään sitten kovin paljoa, hän kun tosiaan tykkään noista mekoista enemmän. Kuvat ovat vähän sumeita kun kuvasin näitä illalla eikä valoa vain ole tarpeeksi.
Tässä ensin näitä arkimekkoja. Niissä materiaali on kaikissa mukavaa puuvillaa tai trikoota, Eevin omia suosikkeja on nuo molo kidsin mekot ja sitten Monnalisan bambimekosta tykkää kovasti myös. Molo kidsit ovat mielestäni tosi hyvä laatuisia myös, niissä on mukana hieman elastania ja pitävät muotonsa hyvin. Mini Rodinin mekot ovat kanssa kivoja, mutta niissä materiaali lörpsähtää käytössä, poislukien tuossa timanttimekossa, jossa on kanssa vähän joustoa. BangBang Copenhagenin raitamekkoa Eevi kutsuu karkkimekoksi, siinä kun taskujen kohdalla on napit, jotka näyttävät ihan amerikan pastilleilta :)Seuraavaksi noita juhlamekkoja. Tässä on kolme pomp de luxin mekkoa, jotka ovat viime vuoden mallistosta ja mahtuvat hyvin edelleen. Sitten on tuo synttärikuvissakin näkynyt harmaa tyllimekko, benettonin pitsimekko, Lilin ribbimekko ja paljetteja billieblushinja Guessin muodossa. Benettonin ja Lilin mekot ovat siitä kivoja, että eivät ole liian juhlavia vaan menevät myös arkenakin. Meillä näille juhlamekoillekin tulee yleensä aika paljon käyttöä ja varsinkin nuo hihattomat ovat yleensä aika pitkäikäisiä ja talvella alle voi laittaa vaikkapa pompin peruspaidan, joita kaapista löytyy muutamassa sävyssä.

Kolmen päivän maalausurakka on muutes lähestulkoon nyt ohitse ja lasten makkarissakin on vaaleat pinnat! Pientä fiksausta vielä ikkunoiden suhteen ja sitten saisi kantaa tavaroita takaisin ja suunnitella vähän järjestystäkin uusiksi. Eipä tee hetkeen taas mieli maalata yhtään mitään, sen verran jumiin sain niskat tuosta katon maalaamisesta :)

17 kommenttia:

 1. Ihania mekkoja! Kiva huomata, että muillakin on kahden tyylisiä ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania mekkoja Eevillä :)!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania mekkoja Eevillä! Erityisesti nuo kaikki juhlamekot ♡♡♡

  VastaaPoista
 4. Ihania mekkoja. Mutta naurattaa kun joka blogissa samat selitykset, miksi niitä on niin paljon...

  VastaaPoista
 5. Ihania mekkoja, mutta en kyllä usko että tuossa oli teidän kaikki mekot ;) Mistä olet tuon ihanan Monnalisan mekon ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai et vai? :D No en pesukorista likaisia kaivanut enkä muutamaa pientä juhlamekkoa, mitkä odottaa myyntiin menoa, mutta kaikki puhtaat on kyllä tuossa.

   Poista
  2. Ai juu ja Monnalisa on käytettynä ostettu.

   Poista

Kommentit piristävät aina!