16.12.2013

Joulujuhlia

Viikonloppuna olimme Eevin kerhon joulujuhlassa. Juhlassa oli jokaisella ryhmällä oma pieni esityksensä ja ainakin meillä taisi olla hieman jännitystä ilmassa sillä aamulla Eevi epäili hänellä olevan ensi kuumetta ja sitten vielä mahakin kipeä. Vaivat kuitenkin siitä kaikkosivat ihan "yllättäen" ja kepein askelin lähdettiin kohti seurakuntataloa.

Esitystä oli kerhossa kuulemma kovasti harjoiteltu ja Eevi esitti siinä Mariaa. Jotenkin jo tiesin tässä vaiheessa, ettei esitystä pysty kuivin silmin katsomaan ja niinhän ne silmäkulmat kostuivatkin lasten astellessa lavalle jouluyö, juhlayön tahtiin. Lavalta löytyi pieni seimi ja sen edessä Maria ja Joosef, paimenia, tähti, itämaan tietäjät sekä enkeleitä. Ja kaikki niin ylpeitä rooleistaan.

Jotenkin sitä herkistyi vielä enemmän esitystä katsellessa kun ymmärsi, että tämä oli Eevin viimeinen kerhon joulujuhla. Ensi vuonna sitten alkaa eskari ja oma tyttö tuntui yhtäkkiä niin kovin isolta. Siellä hän oli kuitenkin vielä pienenä lavalla, yhtäaikaa innoissaan ja jännittyneenä ja niin ylpeä kun koko perhe ja mummu ja pappa saivat nähdä hänen esityksensä.

Syksy on töiden ja hoitokuvioiden alettua mennyt niin kamalan nopeasti ja tämä oli taas hyvä pysähdys kaiken kiireen keskellä. Muistutus siitä, että he ovat pieniä enää vain hetken ja tämä kaikki on niin kallisarvoista aikaa, jota ei meinaa aina muistaa arvostaa.

Päätin antaa enemmän aikaa, kyllä se kiire odottaa...Kuvia ennen esitystä, itse juhlapaikalta ei valitettavasti ole sellaisia kuvia ollenkaa missä näkyisi pelkästään Eevi. Videota olemme ahkerasti katselleen viikonloppuna, ihana muisto tuleville vuosille!
Lopuksi vielä vinkki Reiman verkkokauppaan, joka tarjoaa tämän päivän ajan kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% alennuksella koodilla JOULU2013. Lisäksi tämän päivän ajan myös ilmainen postitus. Sivuilla luvataan paketit jouluksi perille, mikäli tilauksen tekee tänään!
(sisältää mainoslinkin)


3 kommenttia:

 1. Voi, uskon sen! Itseäni alkaa melkein itkettää pelkkä ajatus ensi kevätjuhlasta, jolloin esikoiseni on viimeistä kevättä perhepäivähoidossa, jossa on ollut 1-vuotiaasta asti ja syksyllä siirtyy päiväkotiin (meillä 5-vuotiaana siirrytään päikkyyn jotta pph-paikat jää pienille). Tai se kevät, jolloin kuopus jättää tuon ihanan hoitopaikan ja esikoinen menee kouluun! Nyyh, ne on tosiaan niin pienen hetken pieniä <3

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa!! Meillä on lasten päiväkodin joulujuhla tänään , iiiiiks.


  Ja niin niin kaunis asu tytölläsi <3

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä suloinen Maria. Herkistää nuo lasten esiintymiset aina. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!