7.1.2014

Gugguun kevättä

Kevätmallistoista on tullut jo vähän kirjoiteltuakin, tällä kertaa voidaan kurkata hieman Gugguun uuteen kevät/kesämallistoon. Meillä on ollut muutamat merkin trikoovaatteet kovassa käytössä ja niissä laatu on ollut tosi hyvää. Pidän siitä, että trikoo on napakkaa eikä lörpsähdä pesuissa. Myös värit ovat pysyneet hyvinä.

Kesämallistosta löytyy uusissa väreissä vanhoja suosikkeja ja sitten lisäksi mallistoon on tullut monta uuttakin tuotetta. Uusista löytyy mm. kesäjumpsuit, tulppaanihame, tyttömäinen toppi, frillamekko, shortsit tytöille ja toiset pojille sekä huputon collari. Uutenä värinä on ainakin tuo kaunis murrettu oranssi.

Tässä tosiaan niitä uuden malliston kesäisiä kuvia. Nuo poikien shortsit ja tyttöjen tulppaanihame ovat omia suosikkejani! Myyntiin näitä uusia tuotteita tulee helmikuusta alkaen...


kuvat: gugguu

4 kommenttia:

 1. Tuo murrettu oranssi on kyllä kaunis väri :). Minä olen myös tykännyt Gugguun laadusta ja erityisesti siitä, että leggarit pysyvät napakoina. Kevään uutuuksista suosikkini on frillamekko ja hiaton huppari :).

  VastaaPoista
 2. Jumpsuitit ja frillamekko mageita ★
  PR

  VastaaPoista
 3. Noi värikkäät jumpsuitit näyttää tosi kivoilta! Sellainen on ihan pakko hommata! Vaikka itellekin ;)..

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!