7.2.2014

Mini zoologist

Mini Rodinin uusi kevätmallisto on nyt julkaistu ja tässä muutamia kuvia siitä mitä tuosta ensimmäisestä erästä löytyy. Malliston nimi on mini zoologist ja se pyörii vahvasti safari- ja eläinteeman ympärillä. Picotakkeja ja -haalareita löytyy tänä keväänä kolmessa värissä: tummansininen, vaaleansininen sekä raidallinen. Kuoseista löytyy ainakin elefanttia, kirahvia sekä pandaa ja sävyt ovat aika vaaleita.

Itse tykkäsin näistä tuosta tummansinisestä picosta sekä noista french terry collegevaatteista, niiden laatuun olen myös aikaisemmin ollut tosi tyytyväinen. Kirahvit ja norsut eivät olleet omaan makuuni, mutta myöhemmissä erissä oli muutama eläinkuosi mistä itsekin pidin.

Kattava valikoima uusia rodineita löytyy nyt punavuoren peikosta, täältä voi kurkata kaikki tuotteet!4 kommenttia:

 1. Jotenkin liian samantapaisia kuoseja kuin aikaisemminkin on ollut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika samantyylistä kyllä kuin toissa keväänä!

   Poista
 2. Aiemmassa postauksessa kyselit kiinnostaako välikausivaatteet; todellakin. Eli postausta odotellaan, tarvitsisi saada jotain inspistä kevääseen. Molon se tyttöjen takki olisi ihana, mutta menisi ehkä päiväkotikäytössä ihan likaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tulossa on! Itseasiassa Aatun omista otinkin jo kuvia, mutta sitten meidät kaatoi oksutauti ja Eevin omat jäi ottamatta. Edelleen täällä on kaksi pientä potilasta, joten tytön kevätasuja vähän myöhemmin, mutta Aatun omista koitan saada kirjoitettua ensi viikolla!

   Poista

Kommentit piristävät aina!