3.3.2014

Laskiaista ja alevinkki

Punaisia poskia ja laskiaispullia! Laskiaissunnuntaina ei yllätys yllätys pulkkamäkeen päästy, mutta laskiaispullia piti leipoa kumminkin. Meillä molemmat lapset ovat innokkaita kokkailijoita ja leipojia ja tälläkin kertaa taikinasta taisi huveta suurin osa pikku apureiden suihin. Jotain pääsi kuitenkin pellillekin asti ja hyvältähän nuo maistuivat vuoden tauon jälkeen!
Kattaukseen saapui sitten itse Lumikkikin paikalle! Itse muutes teen laskiaispullat aina hillosta ja kermavaahdosta, koska en pidä ollenkaan siitä mantelimassasta. Mites teillä tehdään?
Tällä viikolla voisin kirjoitella vielä niistä Eevinkin kevätvaatteista, vaikka tällä hetkellä täällä onkin taas täys talvi! Niin ja talvesta puheenollen, Reiman verkkokaupassa alkoi juuri -50% outlet! Tuolta löytyy nyt talven aletuotteita puoleen hintaan, kurkataa vaikka täältä  
Tarjous voimassa tämän viikon loppuun saakka!


* Postaus sisältää mainoslinkin reimalle

12 kommenttia:

 1. Oi nam, mitä laskiaispullia! Me ei tehty laskiaispullia laskiaiseksi, mut nyt alko tehdä noita niin mieli, et lupasin jo lapsille, et mehän tehdään laskiaispullia tulevana viikonloppuna! Parempi myöhään, kuin... ;)

  -Elina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on aika hyviä!ja hei, hyvin ehtii vielä :)

   Poista
 2. Nams nams ja kauniit lapset... :)

  VastaaPoista
 3. Herkullisia pullia ja suloisia lapsia! Mitkä muuten nuo Aatun punaiset housut ovat? Olen katsellut pojalle punaisia olohousuja, mutta ei ole tullut vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Housut ovat guessin viininpunaiset colleget minimintista, mutta niitä ei valitettavasti enää ollut tuolla. Kurkkaapas nämä pompin vähän samantyyliset, olisiko nämä semmoiset kuin mitä etsit? http://www.pompdelux.com/fi_FI/pieni-poika-80-104-cm/housut/6846/reims-little-pants?focus=10961

   Poista
 4. Mä tein laskiaispullia jo monta viikkoa sitten, kun iski himo niihin nähdessäni kaupassa niitä myynnissä :D Nyt ei sitten enää maistunut, niin ei tehty ollenkaan. Mansikkahillo ja kermavaahto kuuluu sinne, se mantelimassa on mulle aika vieras, oonkohan kerran maistanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, silloin pitää tehdä kun himo iskee!! :) Juu ehdottomasti hillo ja kerma!

   Poista
 5. tykkään itse tosi paljon siitä mantelimassasta, hillosta ja kermasta en niinkään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on varmaan se kun en piittää muutenkaan manteista niin vähän tökkii se massakin :)

   Poista
 6. Suloiset leipurit! Taikinahan se on aina ihan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!No joo, itse jouduin pienenä sairaalaankin kun söin liikaa taikinaa ja maha tuli niin kipeäksi :D

   Poista

Kommentit piristävät aina!