9.5.2014

GUGGUUTA MULLE!

Gugguulta oli mahdollisuus tilata naisten collegevaatteita ennakkoon noin pari kuukautta sitten ja nyt ne vihdoin sitten saapuivat! Tuotteet teetettiin omien väritoiveiden mukaisesti ja sen vuoksi toimituksessa kesti hiukan kauemmin. Ennakkoon tilanneet saivat tuotteista pienen alen ja minä sain blogin kautta myös hiukan alennusta tilauksestani. Hintaluokka on suurinpiirtein sama kuin esimerkiksi peakin collegevaatteissa ja molempia omistavana, voin sanoa materiaalin tuntuvan näissäkin yhtä laadukkaalta. Olin todella positiivisesti yllättynyt soviteltuani vaatteitani, todellakin nappiostokset!

Itse olen huppareiden suurkuluttaja ja tilasinkin näitä kolme kappaletta. Näitä kun teetettiin vain tilauksesta, niin päätin ostaa heti ne mitkä haluan, ettei jää sitten harmittamaan. Verkkokauppaan on myöhemmin tulossa kyllä vielä pieni erä huppareita ja housuja kun ennakkoon tilanneet saavat omansa, kannattaa siis kurkkia kaupan sivuja ja gugguun facesivuja ahkeraan, että osuu oikeaan aikaan paikalle. Syksyllä näitä teetetään suoraan verkkokauppaan, joten silloin varmasti useampi ehtii saamaan omansa.

Kokojutuista sen verran, että minulla on kuvissa hupparit koossa S ja housut koossa xs. Housut ovat slim malliset ja näistä olisin voinut ottaa myös S koon. Hupparin alle mahtuu minulla hyvin vielä esimerkiksi pitkähihainen, mikä oli tarkoituskin.

Nyt sitten muutamia sovituskuvia näistä. Olisi kiva kuulla mikä on teidän suosikkinne? Ja tilasiko teistä joku muu näitä myös ennakkoon? Mitäs piditte? Ai niin, jos nuo keltaiset kumpparit kiinnostavat niin ne löytyvät nyt vielä alessa täältä ja niiden tiimoilta on teille tulossa kiva arvonta sunnuntaina, joten tulkaa silloinkin kurkkaamaan!

Nyt oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

*postaus sisältää mainoslinkin

22 kommenttia:

 1. Keltanen on ehdoton lemppari! Hupparin malli näyttää kyllä tosi kivalle, eikä housutkaan huonot oo. Ehkäpä syksyllä sitten vois harkita itsellekin, ootellaan nyt ensin että päästään raskausmahasta :) Sovitin eilen kauppareissulla noita samoja kumppareita pinkkeinä, vitsi nekin oli tosi kivat jalassa. Kaikkea sitä itselleen nyt haluaisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupparin malli on kyllä tosi mahtava!Tuo vetskari tuo lisää vähän jujua perushuppariin. Oi, pinkit kumpparit kuulostaa kanssa aika hyvältä! Mukavaa loppuodotusta!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ;) Ja oma suosikkini oli ehdottomasti musta huppari keltaisella vetoketjulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Voi, sulle tuli niin magee väricombo!

   Poista
 3. Tosi kivan näköisiä!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kaikki! Ja varsinkin tuo keltainen on niin kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen oli kyllä superyllättäjä!Meinasin eka ottaa vaan tylsät mustan ja harmaan, mutta onneksi lopussa vielä muutin mieleni :)

   Poista
 5. Kivan näköisiä, keltainen huppari ja harmaat housut on tosi kivat.

  VastaaPoista
 6. Keltainen huppari ehdottomasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen näyttää saavan eniten ääniä! En ihmettele, se oli kyllä tosi kiva, vaikka aluksi vähän epäröin!

   Poista
 7. Keltainen setti paras, ja siinä kengät on vielä piste iiin päälle :)

  VastaaPoista
 8. Onpas tosi hyvännäköiset! Keltainen on kyllä herkku, mutta itselle valitsisin tuon ekan setin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan täällä joku joka tykkäsi muustakin kuin keltaisesta! :)

   Poista
 9. Tosi makeita! Keltainen-harmaa on kyllä niin hyvä yhdistelmä mutta itse taitaisin päätyä turvalliseen mustaharmaaseen ;)
  Pitää kurkkia kun näitä tulee yleiseen myyntiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa kurkkia, faceen varmaan tulee ekana tieto!

   Poista
 10. On tosi kivat! Keltainen on paras.:)

  VastaaPoista
 11. Tosi kivoja kaikki. Myös housut kiinnostaa kovasti. Täytyy tsekkailla sivuja, jos vaikka ilmaantuisivat sinne pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut oli tosi kivan malliset, tykkään tuosta kapeasta mallista.

   Poista

Kommentit piristävät aina!