18.6.2014

PIKKU PALOMIES

Luonnoksista löytyi myös tällainen postaus viime joululta kun Aatu sai tuon paloaseman lahjaksi. Fisher Prizen Imaginext sarjan paloasema on ollut kyllä todellinen hitti ja sillä leikitään päivittäin. Harmi kun tätä sarjaa ei ilmeisesti enää valmisteta, löysin tämän vielä uutena silloin joulun alla amazonista.

Settiin kuului tuo iso paloasema, kalusteet, ukkeleita ja sitten tuollainen iso paloauto äänillä ja eri toiminnoilla. Aatun mielestä paras juttu on tuo paloaseman katolla oleva vesiruisku, jolla saa ampua vettä. Yleensä se onkin ihan vaan pyssy ja sillä ammutaan tietysti äitiä :)

Nämä imaginextin lelut vaikuttavat tosi kestäviltä, usein harmittaa kun nykyajan hienot ja kalliit lelut eivät kestä juuri mitään. Tässä ei ole yksikään osa mennyt rikki, ja vaikka tässä on paljon toimintoja, niin osat eivät ole sellaista pikkusälää kuitenkaan.

Itselleni tämä imaginext oli ihan vieras juttu, koska tämä on ollut vissiin hitti ennen jo ennen meidän lapsia. Onko teillä muilla näistä kokemuksia ja oletteko sattumoisin bonganneet näitä vielä jostain? Amazonissa oli jotain batmanluolia, mutta ne eivät mielestäni vaikuttaneet näin kivoilta.

4 kommenttia:

 1. En kyllä ole kuullut aikasemmin, mutta vaikuttaa kivoilta!
  Meillä on kyllä paljon fisher pricea ja tykkään sen laadukkuudesta ylipäätänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo fisherit ovat kestäneet hyvin myös meillä!

   Poista
 2. Mulla ei ole omakohtaisia kokemuksia noista, mutta sukulaislasten kautta tiedän sarjan. Joskus olen harmitellutkin kun sarjaa ei saa mistään sillä esim. tuo paloasema olisi taattu hitti meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mun mielestä noilla oli paljon muitakin kivoja, harmi kun ei enää mistään saa!

   Poista

Kommentit piristävät aina!