26.6.2014

TABLO TULI TALOON JA REMPPAKUULUMISIA

Tilasin Finnish design shopinalesta tuon mustan Normann Copenhagenin tablo sohvapöydän ja vihdoin se saapui! Pöydälle oli paikka yläkerran aulassa, jossa remppahommat ovat edistyneet ja uusi lattia on saatu paikoilleen. Listat puuttuvat vielä aulasta ja lasten makuuhuoneesta, mutta pikku hiljaa..

Yläkerran aula on meillä ollut vähän sellainen heitteillejätetty tila. Aikaisemmin siellä oli vaalea sohva ja silloin noissa mustissa nojatuoleissa oli valkoiset päällykset. Nojatuolit olen aikoinani saanut tädiltäni kun muutin pois kotoa ja ne ovat kulkeneet mukanani joka kodissa. Tädillänikin ne olivat olleet jo kauan aikaa, jonkinmoiset retrotuolit siis kyseessä. Valkoiset päällysteet otin nyt pois ja alla ollut musta nahka näyttikin tosi kivalta tuon tablon kanssa. Miehen mielestä nämä tuolit ovat ihan kamalat, mutta itse tykkään niistä kovasti enkä varmaan malta niistä luopua koskaan :D


Aula on valkoisen lattian kanssa nyt ihanan valoisa. Tavarat ovat vielä vähän missä sattuu ja aula kaipaisi uutta mattoa. Musta paperinarumatto on ollut aikaisemmin alakerran aulassa ja se on tähän tilaan vähän liian pieni. Tänne on tulossa myös kaksi tuolia vielä ja joku kiva valaisinkin täytyisi hommata. Ehkä nyt täällä tulee vietettyä vähän enemmän aikaakin!


Lastenhuoneessa on myös uusi lattia, mutta listat puuttuvat täältäkin, samoin verhot jajajaja....


Kävimme eilen Ikeassa ja sieltä mukaan tarttui molemmille lapsille tuollaiset vaneriset säilytyslokerot. Nämä ovat mielestäni kauniit ihan näinkin, mutta mietin josko näitä tuunaisi kuitenkin jotenkin.


Ostimme myös koulupöydän tuonne lastenhuoneeseen. Halusin tällaisen leveämmän, johon mahtuu kaksi vierekkäin. Näin on kiva sitten molempien lasten puuhailla tuossa tai jos tulee kavereita kylään niin askarrella yhdessä.


Puiset säilytyspurkit tarttui mukaan samaiselta reissulta. Nämä olivat minusta tosi kivat, samoja oli myös mustina ja valkoisina.

Finnish design shopilta tulikin tänään uutiskirje, jossa kerrottiin, että uusia tuotteita on lisätty aleen. Kurkatkaa ale täältä! Sain myös lisättyä huutikseen vielä joitain lastenvaatteita ja omia vaatteita+kenkiä.
Postaus sisältää mainoslinkin

10 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvälle noi tuolit ja tuo vaalea sävy huoneessa! Ei ole yhtään kamalat, kelpais mullekin :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat minustakin nuo nojatuolit, en varmaan itsekään luopuis :) Tablokin sopii täydellisesti! Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei noista kyllä malta luopua, voi mies raukkaa :D

   Poista
 3. Ihana tuo Tablo-pöytä, se on minunkin toivelistalla ollut jo pitkään. Ja kivannäköinen sisustus teillä muutenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tykkään tuosta puun ja muovin liitosta kovasti.

   Poista
 4. Ihanat nojatuolit!

  VastaaPoista
 5. Huomio kiinnitty taas noihin ihaniin seiniin ;) muutenkii kivan näköstä. Minkä värinen lattia teil sit ennen oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! ne oli sellaiset männynväriset, niin kuin kaikki muukin täällä ennen remonttia :)

   Poista

Kommentit piristävät aina!