16.7.2014

EAMES DAW TUOLIT

Aikaisemmassa makuuhuone postauksessa vilahtikin jo nämä meidän uudet tuolit, mutta tässä niistä vielä muutama kuva lisää. Näistä eamesin DAW tuoleista olen haaveillut jo pidemmän aikaa, mutta tuolla yläkerrassa ei näille aikaisemmin ollut oikein tilaa kun siellä oli nojatuolien lisäksi iso sohva.  Sohva löysi uuden kodin ja aulan lattiakin saatiin valmiiksi juuri sopivasti ennen pakettien saapumista.
Tuolit tilasin jälleen kerran saksalaisesta Connox.de kaupasta, samasta kaupasta olen tilannut nuo meidän ruokapöydän tuolitkin ja paljon muuta. Näiden kohdalla toimitusajaksi mainittiin silloin 4 viikkoa ja se piti hyvin paikkansa. Connox toimittaa kaikki tuotteet aina kotiovelle saakka, ei tarvitse siis miettiä millä noita raahaa postista kotiin!


Connoxilla monien tuotteiden hinta on edullisempi kuin kotimaisissa kaupoissa. Varsinkin näissä arvokkaimmissa ostoksissa ero voi olla aika suurikin, ruokapöydän tuolien ja näiden käsinojallisten tuolien hinta yhteensä tuli noin 800 euroa edullisemmaksi! Näissä isommissa nojatuoleissa, sohvissa ja esimerkiksi ruokapöydissä on korkeat postikulut eli ale menee käytännössä niihin. Jos tilaus ylittää 1500 euron arvon on postitus ilmainen kaikille tuotteille.

Aikaisemmin olen tilannut muutamia yksittäisiäkin tuotteita ja niillä postikulut ovat n 12 euroa. Samat kulut ovat esimerkiksi yhdelle tuollaiselle DSW tuolille ja isolle fatboy säkkituolille. Näihin nojatuoleihin minulla oli käytössä ilmainen postitus, joten ne tulivat siten paljon edullisemmaksi. Connoxille löytyy aina myös pienet alkoodit, joilla postikuluista saa vähän pois ja ne kannattaa ennen tilausta kurkata täältä.

Nämä sopivat kivasti myös tuonne ruokailutilaan jos joskus on tarvetta muutamalle lisätuolille. Vaikka Eamesin tuoleja on näkynyt jo pidemmän aikaa sisustuslehdissä ja blogeissa, ovat nämä mielestäni edelleen yhtä ihanat ja olen tyytyväinen, että päädyin silloin aikanaan juuri näihin!

Samalla kertaa tilasin muutaman pienemmän sisustusjutun tänne kotiin, niistä vaikka lisää joku toinen kerta. Componibilin voittajan arvon muutes vielä tällä viikolla, pahoittelut etten ole vielä ehtinyt!

http://www.connox.com/index.html?p=100259&pcr=fin-banner-small

4 kommenttia:

Kommentit piristävät aina!