25.7.2014

IHANA ETSY

Lasten makkarista puuttuvat nuo listat edelleen, mutta laitoin sinne kuitenkin jo verhot ettei listattomuus ihan niin paljon pistäisi silmään koko aikaa. Samalla kerralla sain vihdoin aikaiseksi laittaa printteihin kehykset ja tehtyä muitakin juttuja, jotka ovat aina vain jääneet tekemättä.

Lastenhuoneeseen olen löytänyt paljon kivojoa juttuja etsystä ja ajattelin tässä vinkata niistä muutamista. Etsy on kyllä aivan ihana kauppa ja sieltä löytyy oikeastaa mitä vaan. Sisustusjuttuja, vaatteita, koruja jne. Siellä on mahdollista myös kutsua kavereita käyttäjiksi ja jos teille jollekin tämä on vielä vieras kauppa niin tässä on minun kutsuni teille ja hyväksymällä kutsun saamme molemmat 5 euroa shoppailurahaa käytettäväksi!
 Aatun sängyn yläpuolella oleva superhero printti on Ashley Goldbergin ja löytyy etsysta täältä.


 Pienen supersankarin viitta roikkuu Red Hand Gangin puisessa henkarissa, joita löytyy useammassa värissä täältä.

 Puinen musta A kirjain on MRWOODshopin, mutta tällä hetkellä noita ei näyttänyt enää olevan. Vastaavia löytyy kyllä paljon haulla "wooden letter"

 Puiset superhero Peghead ukkelit sopivat niin koristeeksi kuin leikkeihinkin. Näitä hahmoja löytyy vaikka kuinka paljon ja tähän settiin sai valita 5 mieluisinta. Koko valikoima löytyy täältä. Jos on ostamassa useampaa settiä niin kannattaa laittaa myyjälle viesti, jolloin hän antaa postikuluttomuuskoodin muihin tilauksiin.

 Eevin hyllyllä myös Ashley Goldbergin printtejä...

 ....ja tyttöversio puisesta henkarista.


 Eevin peghead nukeissa seikkailevat Disneyn prinsessat!


Olen löytänyt itsellenikin pari kivaa juttu tuolta, mutta postailen niistä myöhemmin kun saapuvat. Olisi kiva kuulla teidän etsy vinkkejä! Mitä löytöjä olette etsysta tehneet?

19 kommenttia:

 1. Mä olen niin missannyt koko Etsyn :). Ja hei, eihän toi 5€ riitä mihinkään, kalliiksi tulee, ihania juttuja :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt äkkiä sinne sitten! Joo, siellä on liikaa kaikkea ihanaa!

   Poista
 2. Etsyn ex-super kuluttaja tässä terve! En uskalla klikata tuota linkkiä, olen sen jälkeen taas koukussa :D

  VastaaPoista
 3. Mä oon ihastellut usein tuolla vaikka mitä, mutta en ole sitten saanut aikaiseksi perehtyä miten paypalilla maksetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Paypalilla maksaminen on superhelppoa. Jos uskot, että sinun tulee käytettyä sitä useasti niin kannattaa rekisteröityä. Sinne vain kohtaan profile ja sieltä "add a credit card" Tuonne syötetään luottokortin tiedot ja ne pysyvät sielä tallessa eikä niitä luovuteta kauppialle. Voit myös lisätä debit puolen syöttämällä pankkikortin takana olevat numerot ja tuolloin maksu menee suoraan pankkitililtä.

   Jos taas uskot, että käytät harvoin niin etsyssä on mahdollista maksaa paypalilla "guest" tilassa. Eli et tee tunnuksia vaan syötät pankkikortin tiedot kuten normaalistikin maksaessasi.

   Poista
  2. Rahapussille on varmaan edullisempaa ajatella käyttävänsä harvoin. Mutta siis en tiennytkään ettei ole pakko edes rekisteröityä! Täytyykin ehkä viimein viikonloppuna tutustua paremmin!

   Poista
 4. Tosi kiva huone ja aivan ihastuttavia yksityiskohtia, kuten tuo henkari. Etsysta en ole koskaan mitään tilannut mutta monasti olen katselleut, paljon ihanaa siellä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Etsyssä on kyllä tosi paljon kaikkea kivaa ja uniikkia!

   Poista
 5. Kivoja noi puiset hahmot. Oon tilannut Etsystä kahdet Happy lights -valot. Oli tosi halvat verrattuna täkäläisiin hintoihin. :-D Ebaysta oon kans tehnyt monet hyvät löydöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan hokannut, että niitäkin on siellä!Pitääpäs katsoa!

   Poista
 6. Kaikkia ihania juttuja siellä täällä teidän lastenhuoneessa. Oletko vasta löytänyt tuon Marimekon värikkään verhon jostain (mikä sen verhon nimi nyt olikaan?) Se sopisi meidän tytön huoneeseen hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kangas on nimeltään kulkue ja löytyy ihan marimekon jatkuvasta mallistosta!

   Poista
 7. Ai, hyvä tietää :) ehkä sekoitan siihen Unessa-kankaaseen, sitä ei taida enää saada..

  VastaaPoista
 8. Hei! :) Mistä nuo ihanat "korit" musta ja roosan? värinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!Ne on ferm livingin,löytyy kolmessa eri koossa ja nuo on se M koko.

   Poista
 9. Moips! Rakastan blogiasi ja tyyliäsi:) Haluaisin tilata bannerin, mutta tuosta linkistä sitä ei vaan löydy:/ yritin kahtena eri päivänä etsiä. Onkohan se poistettu myynnistä vai onko linkki väärä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ja kiva kuulla! Tarkoittat siis noita mustia kirjaimia? Ne on tilattu konglomerat nimisestä kaupasta, taisi muuten tänään olla vielä ilmainen postitus voimassa!

   Poista
  2. Hups! Sekoitin superhero printin ja superhero kirjaimet keskenään:)

   Poista

Kommentit piristävät aina!