PIA WALLÉN CROSS BLANKET

10.7.2014

Olen ihaillut tätä Pia Wallénin cross peittoa jo pidemmän aikaa, mutta jostain syystä se on kuitenkin aina jäänyt hankkimatta. Nyt taannoisessa sisustuspuuskassa sen sitten vihdoin tilasin ja kylläpäs se olikin luonnossakin yhtä kaunis kuin kuvissa!

Peitto tulee varmasti eniten meillä käytössä olemaan sohvalla, mutta en malttanut olla kokeilematta sitä myös tuonne makuuhuoneeseenkin. Parastahan tässä on, että tämä sopii melkein mihin vaan ja tosiaan näissä kuvissa se näkyy päiväpeittona meidän sängyssä.
Meidän makkari kun on yksinkertainen ja täysin valkoinen niin ilmettä on helppo muuttaa melko pienilläkin asioilla. Olen tilannut tuonne uuden mustan valaisimen yöpöydälle ja tässä vähän kokeilin miltähän se mahtaisi siellä noin suurinpiirtein näyttää. Kuvissä näkyvistä Eamesin nojatuoleista kirjoittelen vielä erikseen, nekin saapuivat juuri sopivasti yläkerran rempan (lähes) valmistuttua.

Tätä peittoa löytyy kolmesta eri väristä, omasta mielestäni kauniita kaikki! Peittoa saa tilattua tuolta omasta nettikaupasta, mutta Suomessa tätä myy esimerkiksi Kruunukirppu&Olkkari mistä minäkin omani tilasin (toimittavat myös siis postitse) ja heidän liike sijaitsee Helsingissä.

Mitäs tykkäätte mustavalkoisesta makkarista ja ristipeitosta?

4 kommenttia

 1. Niin ihana! Itsekkin tuota ihastellut! Kauniin näköinen päiväpeittona! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis ja monikäyttöinen!

   Poista
 2. Kaunis peite. Punaista en voisi ostaa, tulee ihan lääkäri fiilis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä ajattelin vaan joulua :D

   Poista

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.