19.7.2014

RANTAELÄMÄÄ JA BEATRIX NEW YORK

Me ei varmaan olla anoita, jotka ovat viettäneet aikaa rannalla nyt viimepäivinä? Harmi kun kesälomat on jo lusittu ja arkipäivät ovat menneet töissä, mutta onneksi viikonloppunakin ehtii! Tänään tarkoitus oli suunnata heti aamupäivästä kalajärvelle, jossa on kiva ranta ja hyvin tekemistä, mutta synkät ukkospilvet vähän muuttivat suunnitelmia. Iltapäivällä lähdettiin sitten vaan viereiselle uimarannalle, mutta eipä me sielläkään kovin kauaa ehditty olla kun taas jo jyrisi..

Olemme päässeet testailemaan näitä kuvissa näkyviä suloisia Beatrix New Yorkin tuotteita ja rannalle pakkasimme pyyhkeet, viltit ja kellukkeet reppuihin ja eväät nohin kylmälaukkuihin. Reppuja löytyy myös pienemmän kokoisina mitkä soveltuvat kerhorepuiksi hyvin. Nämä isommat ovat sopivia koululaisille ja meillä noita olen käyttänyt nyt hoidossa, näihin kun mahtuu kaikki tarvittavat vaihtovaatteet ym.Beatrix New Yorkilta löytyy myös juomapulloja, matkalaukkuja ja iPad suojuksia. Lisää voit lukea täältä maahantuojan sivuilta ja tuolta näkyy myös kaikki kuosivaihtoehdot. Suloisia eläimiä vaikka kuinka! Suomeen nämä ovat rantautuneet vasta jonkin aika sitten, kotimaisista kaupoista näitä löytyy mm. AT Lastenturvasta ja Pikku otuksesta.Eväslaukuissa on tosiaan tuo kylmälaukku ominaisuus ja nämä eväslaukut ovat myös tosi tilavia eli mahtuu mukaan enemmänkin sapuskaa. Lasten suosikit olivat kuitenkin nuo tölkiltä näyttävä juomapullot. Näissä on sisällä pilli ja myös termosominaisuus, jolloin juomat pysyvät kylminä tai kuumina pitkään.
Mitäs sitä sitten muuta tehtiin kun syötiin eväitä? No pelattiin! Meillä on nyt menossa UNO vaihe ja sitä peliä saisi olla pelaamassa ihan koko ajan. Aatukin on hyvin päässyt jyvällä tuosta junior versiosta, joskin ei vielä osaa ihan taktikoida noiden korttiensa kanssa. Alussa Aatu huusi joka lyöntikerralla "UUNO!!" ja edelleen aina kun tulee se monivärikortti, pyytää hän aina punaista vaikka ei itsellä koko väriä olisi ollenkaan :)


"Äiti nosta kuule kortti!"


Launantai on paras päivä kun on herkkupäivä! Me pyritään tuohon yhteen karkkipäivään viikossa, mutta kyllähän sitä joskus tulee tikkareita tms syötyä muulloinkin. Kesällä jätskiä taas menee aika paljon, mutta Suomen kesä on sen verran lyhyt, että se ilo heille (ja minulle) sallittakoon. Vielä kun itse pystyisi rajoittamaan tuon herkuttelun vain yhteen päivään niin hyvin menisi..

Ja sitten uimaan!!


15 kommenttia:

 1. Rannalla on parasta tällaisilla helteillä. Me ollaan nyt tyydytty viime päivinä oman pihan paljuun. Ihania kesäkuvia sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Voi, teiltä löytyy palju! Olen kyllä niin kade, sellainen olisi ihana!

   Poista
 2. Onko nuo juomapullot suhteellisen kevyitä? Meidän kohta 1v ei osaa juoda kuin pillistä ja mietin soveltuisiko noin pienelle reissun päälle? Näillä helteillä termosominaisuus kun kuulostaisi oikein tervetulleelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä painavempia kuin perus muovipullot tuon termariominaisuuden kanssa. Meillä kyllä tosin 1v ikäisenä juotiin niistä life factoryn lasipulloistakin sujuvasti, että nuo on suunnilleen samaa painoluokkaa!

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! Täytyykin vakavasti harkita ostamista. Onneksi lapset kasvavat jos vielä liian painavaksi osoittautuu ja toisaalta onhan meillä muitakin käyttäjiä :)

   Poista
 3. Mielettömän ihania noi juomapullotölkit! Pysyykö ne ihan tiukasti kiinni ettei vuoda vaikka tölkki välillä jossain kassin pohjalla lojuiskin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin!Noita on myös kaikkia eri kuvioita! Korkki on sellainen ruuvattava ja pysyy kyllä tiiviisti kiinni jos laittaa jengat hyvin kohdalleen. Ekaksi mulla meni korkki vähän huonosti ja ihmettelin kun vuoti, mutta sitten kokeilin laittaa sen uuestaan kiinni ja huomasin, että ekalla kerralla oli mennyt vaan vähän vinoon.

   Poista
 4. Kivat nuo raitapaidat, mistä ne on ja onkohan mekkoversiota? Meillä kolmikolla Petit Bateaun raitaa, mutta ensi kesänä pientä ja en äkkiseltään nähnyt missään ulkomaisissa kaupoissa sitä klassikkoraitaa, mitä Eevilläkin on ollut mekkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on popupshopin ja mekkona löytyy ainakin puoleen hintaan täältä merkin omasta nettikaupasta http://www.popupshop.net/kids/tops/maritime-long-sleeve-dress.html

   Materiaali on näissä kanssa semmoista paksumpaa ja laadukkaan tutuista puuvillaa. Bateaun raidat ovat ihania, niissä tahtoo vain koot aina mennä melko nopeasti. Olen joskus ainakin babyshopista niitä ostanut, mutta taitaa sielläkin olla vain pieniä kokoja jäljellä.

   Poista
  2. Ai juu ja noita paitoja on punavuoren peikko nettikaupassa, tuolla merkin omassa kaupassa näytti aika moni koko olevan loppu.

   Poista
 5. Huh pitää varmaan tilata tuollanen söpö (ja kätevä!) pullo! Terveisin yliopistossa aloittava 19vee :-)

  VastaaPoista
 6. On kyllä kivat juomapullot, täytyy kattoa meiänkin tytölle!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!