23.7.2014

TIVOLISSA TAAS

Keskisen kyläkaupan pihassa on taas tänäkin vuonna ollut ilmainen tivoli ja me ollaan sitä hyödynnetty useampaan otteeseen. Meiltä on tuonne noin viiden minsan matka, joten tivolissa ehtii pyörähtää nopeasti vaikka työpäivän päätteeksikin.

Lapset eivät näytä kyllä kovin äkkiä kyllästyvän ja olisi vat tuolla vaikka joka päivä. Näillä helteillä tosin vielä mukavempaa on rannalla, joten tivoli on nyt pariksi viikoksi melkein unohdettu. Tivoli Sariola on ilmainen alle 15-vuotiaille ja Kyläkaupan pihassa aina 10.8.2014 saakka, avoinna joka päivä klo 12-18.

Käykäähän pyörähtämässä jos näillä nurkilla liikutte!6 kommenttia:

 1. Mekin kävimme tuolla muutama viikko sitten, juuri tälläisille 6-vuotiaille aivan loistava paikka, Pinja jaksoi kiertää lähes kaikki laitteet ja useampaan kertaan, käytiin nyt ensimmäistä kertaa mutta varmasti tullaan tuolla jatkossakin joka kesä käymään, matkakaan kun ei ole meille kovin pitkä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai te olette käyneet kanssa! Eevi kanssa menisi kaikkiin, mutta ilman aikuista ei päässyt ihan jokaiseen ja mä en taas kykene menemään mihinkään niistä hurjimmista!

   Poista
  2. Pinja on just ylittänyt sen 120cm rajan niin vaan oma uskallus oli rajana, maailmanpyörään tosin menin itsekkin mukaan ja sekin oli jo mulle aivan liian hurja. :D

   Poista
 2. Kyllä hyödyntäisin minäkin jos olisi mahdollisuus :)

  VastaaPoista
 3. Mekin käytiin maanantaina, 8-vuotiaat pojat meni vaan hurjat laitteet läpi :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!