BOOM KAH

11.8.2014

Eilen jammailimme Robinin Boom Kah kiertueen viimeisellä keikalla Tuurissa. Tätä Robinin keikkaa Eevi oli odottanut kuin kuuta nousevaa eikä koko päivänä meinannut saada oltua ollenkaan kun laski tunteja (ja lopussa minuutteja) keikan alkuun. Meitä oli kasassa hyvä sakki; minun ja Eevin lisäksi kummityttömme Veera, toinen kymmityttömme Aada sekä Aadan äiti ja samalla Eevin kummitäti Anu.

Täytyy sanoa, että itsekin (salaa) olen pienoinen Robin fani ja osaan nuo laulut melkein yhtä hyvin ulkoa kuin Eevi. Robin oli mielestäni tosi hyvä esiintyjä ja voi mikä itsevarmuus ja karisma noin nuorella pojalla! Parin viikon päästä sitten vuorossa olisi Cheekin stadion keikka, ketäs muita on tulossa? :) Pikku huili ennen keikan alkua...

 Ja sieltä se saapui, ihana Robin! IIIK!! Ihana Aada <3 br="">


Täällä oli lauantaina myös Miljoona Rock ja sinne vähän aluksi suunnittelimme menevämme, mutta lopulta ei kuitenkaan jaksettu. Kuulemma porukkaa oli ollut hyvin, kävikö teistä kukaan siellä?

2 kommenttia

  1. Oli varmasti kiva keikka! meillä ei tyttö niin Robinista välitä. En ole menossa Cheekin keikalle, mutta kolmen viikon päästä kyllä hkiin ysärifestareille =)

    VastaaPoista
  2. Rockissa oltiin ja HIM veti sairaan hyvän keikan!! Huikeeta! ja Cheekin keikalle kans ollaan menossa:D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina!

Latest Instagrams

© sliik. Design by FCD.