3.8.2014

ELÄIMELLISTÄ MENOA

Saimme tuossa jokin aika sitten PR-toimistolta paketillisen Schleichin eläimiä. Schleich on vuodesta 1935 lähtien valmistanut näitä eläinhahmoja ja nämä ovatkin itselle ja monille muillekin varmaan tuttuja myös omasta lapsuudesta. Hahmot maalataan kaikki käsin ja ne vastaavat oikeita esikuviaan sataprosenttisesti. Mikä siis parempi tapa lapsille tutustua esimerkiksi maatilan eläimiin tai ihmetellä savannin villieläimiä!
Aatu tosin oli sitä mieltä että eläimet asuvat muumitalossa. Piste.
Noooh, olihan sitä muumissa tosiaan se yksi jakso missä muumilaakso muuttui viidakoksi ja muumitaloon päätyi mitä ihmeellisempiä eläimiä. Nämä Schleichin eläimet sopivat myös hyvin perheen pienimmille sillä näistä ei irtoa pieniä osia ja monet ovat aika suuria, joten tukehtumisvaaraakaan ei ole. Ihan pienimmät eläimet kannattaa tosin pitää pikkuisten ulottumattomissa. Nämä sopivat hyvin myös ulkoleikkeihin ja tarpeen vaatiessa nämä voi myös pestä, täysin muovia kun ovat.
Schleichin tuotteisiin pääset tutustumaan täällä ja sivuilta löytyy myös paljon muuta puuhaa mm. pelejä, Schleich sovellus sekä kilpailu.

7 kommenttia:

 1. Mä olen myös miettinyt näiden hommaamista, ihania!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot eläimet, aidonnäköiset!

  www.minajamuud.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mä oon aivan koukussa Schleichin eläimiin, rupesin joskus 7-8 v sitten näitä keräilemään ja nyt meiltä niitä löytyy n. 210-220 kpl :)
  Tosi usein meidän 8- ja 6-vuotiaat pojat eläimiä leikkeihinsä ottavatkin, ja itsekin tykkään niitä ihailla kun ovat todellakin niin upeita, hienoine yksityiskohtineen :)

  * 2 pojan äiti*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpas teillä iso kokoelma! Varmasti kivoja niin leikeissä kuin ihan sisustuksessakin!Missä säilytät niitä? Onko niillä siis joku oma hylly tms?

   Poista
  2. Meidän sisustussysteemit on vielä hyvin keskeneräiset, joten mitään varsinaista omaa paikkaa eläimille ei ole. Suurin osa on läpinäkyvässä smartstore-laatikossa ja osa eläimistä on parilla hyllyllä..
   Kyllä sitä joskus itsekin kauhistelee miten paljon niitä on, mutta sitten taas seuraavalla kauppareissulla tarttuu uusi eläin mukaan.. :)

   Poista

Kommentit piristävät aina!