16.9.2014

NIKE AIRMAX THEA

Vihdoinkin! Löysin meinaan viikonloppuna Espoon Sellosta jo kauan etsimäni Niken mustat airmaxit. Harmillisesti oma kokoni on ollut aina loppu ja enkä netistäkään onnistunut sitä löytämään. Olen kulkenut nämä jalassa nyt joka päivä ja täytyy kehua, että ehkä mukavimmat lenkkarit mitä minulla on koskaan ollut! Ja vertailupohjaa löytyy aika paljon :)Mustat oli mielessä kun ne sopivat kaiken kanssa, mutta kieltämättä ne värikkäätkin näyttivät aika mageilta! Ja tietysti nyt kun en enää näitä etsi niin omaa kokoa löytyy mustana ja muissa väreissä täältä. Nämä ovat mielestäni vähän niukkoja kooltaan, normaalisti minulla on 38 ja näistä 39 oli sopiva.Kuvan villakangastakki on löyti Vero Modasta, samaa löytyy myös esimerkiksi täältä. Tykkään hopeisista vetskareista ja "nahkaisista" yksityiskohdista. Siisti, mutta ei liian fiini!Mitäs te tuumaatte asusta? Aika mustaa joo, mutta nämä on kaikki helppo mixata eri värien kanssa. Löytyykö muita Niken lenkkareihin hurahtaneita?

Kengistä puheenollen, viikonlopuksi saan järkätä teille crocsin arvonnan ja samalla jakaa myös hyvän alekoodin. Pysykäähän kuulolla!

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Kiva kokonaisuus, millaista kokoa takki on, voiko ottaa ihan sen koon mitä norm. Käyttää?

  VastaaPoista
 2. Mulla samat ja huiput on.. Taitaa tosissaan olla suositut;)

  VastaaPoista
 3. Voiks noilla lenkkareilla juostakin (siis onko ihan kunnon vaimennukset jne) vai onko ne vaan kaupunkikengät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan juoksuun nuo on tarkoitettu ja vaimennukset löytyy. Mulla on juoksukengät kyllä erikseen, että meinasin pitää nämä sitten citykenkinä :)

   Poista

Kommentit piristävät aina!